Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Průměrný účetní se pokusí stát superhrdinou jak z akčního filmu. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Pracuje jako novinář, ovšem jeho kostým je kombinací supermana a největší nadávky ze studia Mrvel (kapitán homokokot). Kdo to je? No přece Man America. Narozdíl od svých vzdálených teplých příbuzných se však on pohybuje v dost reálném světě, kde pravé hrdinství chce víc než jenom uplý tanga, lubrikační gel a nabroušený péro jednoho (už naštěstí) zesnulého Staníka. Tady si toiž nejen užijete hrdinství, ale i následně nesete to špatné. Lehce a nenuceně natočený film, určený k tomu, abyste si hodili nohy na stůl a nečekali Nabroušenýho superhýrou ničícího vesmíry po miliardách. Tohle je totiž ležérní, lehce nadlehčená realita v komorním duchu. Takže dávám (lehce nadlehčené) 4* ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč odpad!? Protože i přes můj pitomej zvyk dokoukat kdejakou kravinu, tohle se fááákt nedalo!!!? ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ak čakáte niečo ako filmové prevedenie komiksovej predlohy, fantasy, ala superman/ spiderman...tak budete neskonale sklamaný. Film nie je v žiadnom prípade nič z toho. Je to obyčajný film televíznej kvality, poukazujúci na to, že hrdinom sa môže stať ktokoľvek, i ten najobyčajnejší človek. Stačí len aby nám okolie a veci ktoré sa v ňom dejú neboli ľahkovážne. "Superhrdina so super schopnosťami existuje v rozprávkach - toto je film." ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Proč?Prozraďte mi proč?....Proč natáčí takové filmy,takové ""kvality".Co z toho mají?Je to snad systém praní peněz?....Tyhle otázky si budete klást u tohoto snímku,který je tak zoufale nudný.Slovo zoufalý bych v tomto případě použil jako pochvalu.Komedie?Ani omylem!Rodinný?Rodinní příslušnici by se s Vámi přestali na nějakou dobu bavit.A romantiky zde taky není,jenom slabší klišé.Příběh+scénář je špatně,herci jsou špatní,prostě vše,ale zase na druhou stranu Vás dokonalé uspí.Takže ,pokud se chcete podívat,přejí Vám: DOBROU NOC!!! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama