Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přes mé neustále upozorňování na to, že nemám rád Francouze, jsem si po včerejším úspěchu (Populaire (2012)) zreprízoval další galskou romantickou komedii a opět jsem nelitoval. Když se totiž do sebe zamilují úzkostlivý "továrník" a neméně úzkostlivý poustevník, může to být opravdu vtipné. A protože právě Francouzi přišli svého času na to, že by mohla láska procházet žaludkem, degustuje se ve filmu čokoláda. A já čokoládu rád. K tomu mě navíc bavili všichni nevyrovnaní, i přes "továrnu" na čokoládu jsem neměl pocit, že by bylo příliš přeslazeno, zato byla celá záležitost lidsky milá a disponovala sympaticky jemným humorem. / Poučení: Jsi ve stresu? Jdi do fiží. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to je komedie, kde platí, že v jednoduchosti je krása a tady to platí na entou. Řešit nějakou předvídatelnost filmu a podobně nemá vůbec smysl, stačí se jen pohodlně usadit a nechat se bavit. Miluju tyhle filmy a je strašná škoda, že je jich čím dál miň. Bezvadná čokoládová jednohubka s roztomilou Angélique a jejím šéfem a já to můžu jen vřele doporučit. ()

Reklama

kolodej1 

všechny recenze uživatele

velmi povedená komedie, řekl bych typická francouzská nezávislá produkce. O dvou lidech, které to k sobě nezastavitelně táhne, ale jejich extrémní nesmělost je jim velkou překážkou, aby se spolu opravdu více sblížili. Z jejich nesmělosti těží tento film svůj humor a musím říct, že jsem se několikrát s chutí nahlas zasmál, speciálně scéna v restauraci stojí za to. Svěží a vtipné dílko, které si rád někdy zopakuju ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem omylem shlédl (byť zrychleně) stejnojmennou německou srágoru. Pak tohle, což je nepoměrně lepší, hlavně díky Isabelle Carré  která mě na film nasměrovala (Děti z mokřin). Tihle dva (Angelika a Jean-René) jsou vzorově nesmělí, ale léčí se. Sice se nevyléčí, ale navzájem si pomůžou. Navíc oba zbožňují čokoládu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jemná až vzdušná francouzská komedie o namlouvání a prosazování se chorobně nesmělých lidí.Není to komedie třaskavá, spíš vyvolávající lehký úsměv a příjemnou pohodu. Postupně ale začne sklouzávat k očekávanému konci přes dost násilně nahazované překážky. Přitom by se daly vymyslet i věrohodnější zádrhele, které něžnou dvojici oddalují od vysněného završení. Škoda, že peripetie s neodolatelnou čokoládou a znovuobživnutím skomírající továrny na cukrovinky se najednou úplně vytratily. ____ I tak mě ale začátek filmu ponořený do vůně čokolády navnadil natolik, že jsem snědla jedinou čokoládu, kterou jsem doma našla. A to byla na vaření :) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama