Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Recenze (100)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Společný večeře Jeana s Angelikou jsou velechechtavý, ale on i celej zbytek příběh ze nese v zábavně romantickém duchu. Krátší stopáž nevpouští do příběhu žádnou nudu a i kdyby si chtěla ohřát ve filmu jen jeden prstíček, tak nemá kde. Z benoita mám radost v každým filmu, protože co role to paráda. Isabelle zatím moc nezmám, ale právě její pojetí Angeliky dalo příběhu správný legračně zamilovaný ulítlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tahle láska zřejmě hodně opisovala od Pierra Richarda a jeho filmu Jsem nesmělý, ale léčím se. To, co tady s nesmělostí předváděl Benoit Poelvoorde a vysloveně roztomilá Isabelle Carré, nebralo konce. Komediální Francie, jak má být. K dokonalosti snad chybí jenom to, že sem tam byl film hlušší. A to i přesto, že má něco málo přes sedmdesát minut. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Frankofonní příspěvek do žánru romantických "uťápnutých" komedií; tentokrát o stydlivé chocolatiérce (ehm, existuje vůbec takové slovo?) a ještě stydlivějším výrobci čokolád. A výsledný film sice není čokoláda z té nejkvalitnější odrůdy kakaových bobů, která by vám navždy odrovnala chuťové buňky (v pozitivním slova smyslu), ale nejde ani o žádnou tukovou náhražku čokolády, která by vám odrovnala chuťové buňky (v negativním slova smyslu). Nejvíce ovšem zamrzí, že ta čokoládová linie nakonec vyzní poněkud do ztracena a prim hraje (ne)smělé tokání. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM... MYSLÍM, ŽE VÁS MILUJI.“ … ,,KRÁSA. TEDA, MOC DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“ … ,,JÁ TAKY CÍTÍM... JAKO VY. TO STEJNÉ.“ … ,,DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“...... /// Může vztah – my normální tomu říkáme láska, porazit pocit úzkosti? Tak jednoduchý! Pár lidiček (který všechno děsí), trocha čokolády a co z toho může vzniknout. Neuvěřitelná schopnost vytvořit z maličkostí příjemnou a romantickou (!) atmosféru. To by dnešní čtrnáctky nepobraly. Možná i kvůli stopáži. Vždyť říct všechno za hodinu a čtvrt a bez esemesek… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Se starou se doma (před sebou) schováváme do skříní. 2.) Miluju čokoládu. 3.) Thx za titule ,,Loupi“ a ,,z.o.diac“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie o dvou nesmělých lidech v pozadí továrny na čokoládu. Benoít Poelvoorde opět perfektní a role mu byla šitá na míru ( scéna v restauraci highlight). " Můj otec měl strach ze všeho- Z daňových poplatníků, z nukleární války, z globální situace ve světě, ze zákazníků, z nemocí i jejích léčení !!!) Pro fanoušky Francie povinnost. 80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to je komedie, kde platí, že v jednoduchosti je krása a tady to platí na entou. Řešit nějakou předvídatelnost filmu a podobně nemá vůbec smysl, stačí se jen pohodlně usadit a nechat se bavit. Miluju tyhle filmy a je strašná škoda, že je jich čím dál miň. Bezvadná čokoládová jednohubka s roztomilou Angélique a jejím šéfem a já to můžu jen vřele doporučit. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Taková milá, jednoduchá, vtipná, pohodová, osvěžující a hlavně romantická jednohubka se sympatickou hlavní dvojicí, mnoha úsměvnými trapnými situacemi, spoustou (přinejmenším chutně vypadající) čokolády a hezkým koncem, to vše za solidní 4*. „Jak smýšlíte o ženách?“ – „Nemám se ženami problém. Jen mě děsí, to je vše.“ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi lahodný zákusek z francouzského cukrářství, při němž zjistíte, že na tom, oproti dvěma hlavním hrdinům, nejste možná vlastně vůbec tak špatně:) Krásný příklad malého, krátkého, nenápadného filmečku, který však o to více potěší a navodí dobrou náladu. Spolu s úžasnou Čokoládou se jedná zřejmě dva nejzásadnější filmy, během jejichž sledování pocítíte nesmírnou chuť na čokoládu:) ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

S hodnocení na hvězdičky jsem tak trochu váhala. Dějově je to velice podobné jako Láska všemi deseti a spoustě dalších filmů, ale mám ráda Isabelle Carré a byť byl děj předvídatelný, ničím se to výrazně nepokazilo. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Miluju nejen belgickou čokoládu, ale i Čokoládu americkou (film), ale nově k nim řadím i další francouzsko-belgický- čokoládovo-filmový zážitek, ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná a zajímavá francouzská komedie. I když hlavní postavy mě moc k srdci nepřirostly, ale příběh to přebil. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Typicky milý francúzsky film o ľudských slabostiach. Ak romantika, tak takáto. a ešte o čokoláde...úplne vražedná kombinácia:) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Máte problém se ženami? - Ano, děsí mne! '' ------- Venku mrzne, po několika dnech mlhy mráz vše nádherně obkreslil krásnými krystalkami ledu. Bíle orámovaná krajina ostře kontrastuje s oslepující modří sluncem prozářeného prosincového nebe. Je posdlední den roku 2016 a já nevěděl co si doma pustit. A tak jsem sáhl po Lásce s vůní čokolády. Třeba mně to trochu vnitřně zahřeje řekl jsem si. Navíc romantický film jsem neviděl už delší čas a ani filmovému válečníkovi to čas od času neuškodí, ba právě naopak. A upřímně, byl jsem okouzlen. Film je nekutečně milý, hřejivý a příjemný. Jako by jste si dali šálek horké, voňavé sametové čokolády. A ačkoliv ve filmu vlastně o tu čokoládu ani moc nejde, navodí vám pocity jako by jste ji měli v ústech. A to nejen ve chvílích, kdy se ve filmu čokoláda konzumuje. Chvilku je to sladké, chvilku hořké, chvilku je chuť rafinovaná a chvilku jde až do trpka... Děj se výborně rozpouští jak plátek čokolády na jazyku a nikde nic nechybí ani nepřebývá. Každopádně vám garantuji, že se budete celý film culit a ústřední dvojici budete držet palce jak nikomu jste už dlouho nedrželi. A tu chuť na čokoládu, tu pochopitelně dostanete také! Nemohu jinak, tohle byla prostě klasická milá francouzská (belgicko) komedie. Nádhera! Po včera viděné Válce Roseových učiněný balzám na duši! :-) Dávám za 5 čistých košil. * * * * * ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch milých romantických komedií, které projdou, pobaví, odejdou a po několika měsících si člověk není jistý, jestli je viděl, anebo si to s něčím plete. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi roztomilá, milučká komédia o tom, že láska je naozaj pre každého, aj pre takých dvoch "mierne" citovo nevyrovnaných ako boli Angélique so Jeanom-René. A k tomu ako čerešnička na torte hora čokolády. To vám vypláchne chuťové poháriky, mal som čo robiť aby som si hneď jednu neotvoril... 80/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá sympatická pohodovka s inteligentním humorem. Aneb seznamování dvou chronicky nesmělých je sranda. NOta bene když jeden z nich vypadá jak Al Bunda. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh **** | hudba **** | humor *** | akce - | napětí - | pustil bych si znvou **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Francúzi si asi myslia, že ak chcú nakrútiť kúzelný romantický film, tak stačí poňať postavy ako tie z Amélie, čiže ako dvanásťročné, spoznávajúce prvé dotyky. Lenže nie každý má Jeunetovu fantáziu a tak konečný výsledok môže byť milý, ale iba vzácne kúzelný. Bohužiaľ ani momenty, kedy sa majú postavy dozvedieť tajomstvo Angeliky nie sú nakrútené nijako napínavo, ani pre iné postavy prekvapujúco. Proste sa to iba skonštatuje. Ja konštatujem, že som sa nenudil, čomu prispela aj krátka stopáž. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tady se sešlo hned několik faktorů dohromady. Velmi jednoduchý a přitom kouzelný příběh, dokonale vybraní hlavní herečtí představitelé a také zcela dostačující délka filmu. Francouzi opět zaváleli a již poněkolikáté dokázali, že v jednoduchosti je krása a natočili moc milou komedii, která je sladká a lahodná, jako ta nejlepší čokoláda na světě. ()

Reklama

Reklama