Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erika je úspěšná kadeřnice, která právě oslavila 44. narozeniny. Erika má kariéru a vypadá dobře, ale i tak jí v životě chybí muž. Ve svém okolí má ale hned několik dobrých přátel: Alice je její švagrová a nejlepší kamarádka, Viktor je manžel, se kterým už 10 let nežije, ale mají skvělý vztah, a další důležitou osobou je Richard, její homosexuální kamarád. Erika také tráví hodně času se svojí matkou. Erika si uvědomila, že by se ráda stala matkou, a protože ve svém životě nemá žádného muže, poprosila Richarda o jeho sperma. Richardovi trvalo dlouho, než si to promyslel, ale jí o Vánocích řekl, že souhlasí. S dárcovstvím souhlasil i Lumír, což je Richardův přítel. Lumír se s Richardem seznámil díky Erice, která ho dostala jako dárek k narozeninám od svojí matky. Lumír měl udělat Erice narozeninový striptýz. Když Erika řeší svoje budoucí mateřství, začne Alice řešit objevení syna, kterého se v pubertě vzdala. Adam našel Alici a začali se scházet. Adam měl dokonce dorazit na Vánoce, ale na poslední chvíli změnil plány, což Alici ranilo. Eriku trápí, že je Alice smutná, takže na Štědrý večer vyrazí do baru, kde Adam pracuje, a začne se s ním bavit. Erika si nakonec vezme Adama k sobě domů, ale on to pochopí tak, že s ním chce spát. Erika na něj ale vybalí to, že ranil Alici, a celý večer skončí fiaskem. Adam odchází velmi naštvaný. Erika se tím ale moc netrápí a začíná s Richardem plánovat jejich umělé oplodnění. Po několika dnech se ale Adam objeví u Eriky v práci a uznává, že udělal chybu a že Erika měla pravdu. Adam a Alice se tedy znovu schází. Erika má radost. Když má Erika první ovulaci, přijde k ní Richard, aby se pokusili o první oplodnění. Richardovi chvíli trvá, než se uvolní, aby mohl masturbovat, ale pak se vše podaří. Příjemný a nadějný večer pokazí hádka Eriky s její matkou. Matka Eriky nedokáže pochopit, proč chce Erika vychovávat dítě sama a navíc ji štve, že použije sperma od gaye. Hádka je to skutečně velká. Erice ten večer od pláče pomůže jen to, že se u ní objeví Adam, se kterým se tu noc dá dohromady. Erika spí s Adamem a s Richardem se snaží otěhotnět. Alice o Adamovi a Erice nic neví, a když se u Eriky náhodou objeví, Erika Adama schová a zapře ho. Adam je velmi naštvaný. Brzy po této události slaví dcera Alice narozeniny a Adam se na oslavě baví s jinou slečnou. Nakonec tam ale přeci jen nejvíc času tráví s Erikou... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (519)

iamek 

všechny recenze uživatele

Hodně mě mrzí, že i Alice Nellis propadla tragické vlně romantických komedií ala Vejdělek a spol. Co mi na Perfect Days vadilo nejvíc byla všudepřítomná reklama. Dialogy jako : Tohle je krasný kabát, není od Max Mary ? Do filmu prostě nepatří. A když už ano tak do TV tvorby. Herecky se mi nejvíce líbil Ondřej Sokol a Ivana Chýlková. Naopak naprosto tragický byl Vojta Kotek. Hudba mi připadala taky dost nevýrazná a chvilkama byla až otravná. Snad se Alice Nellis na tenhle žánr vykašle a bude točit dramata jako Tajnosti nebo Mamas & Papas. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Perfektní romantická žánrovka pochvalné řemeslné kvality srovnatelné s leckterou americkou produkcí. Infantilní, jednoduché, vtipné a s parádními hereckými výkony. Divácky hit jak vyšitý, na který se, na rozdíl od nechutného spotřebního zboží Vejdělka nebo Poledňákové, nelze zlobit, i když omílá mnohokrát viděné. ()

Reklama

Foox 

všechny recenze uživatele

Jaká škoda, že Alice Nellis nakonec nemohla natočit ty Lidice... "Bohužel" se vrhla do klasických romanticko-komediálních vod, ve kterých Chýlková přímo září, určitě by jsi opět zasloužila více hlavních rolí. Vedlejší postavy jedou tak půl napůl a v neposlední řadě Ondřej Sokol kterému občas chybí malinký krůček k přehrávání, ale pořád skvěle odhaduje kam až si může dovolit zajít. Ději sice nijak moc neškodí předvídavost, ale spíše zkrácený a odfláknutý závěr. Nejvíce rušivým elementem stejně zůstává nesmyslné vecpání amerických tradic, nejspíš snaha tvůrců uspět i v zahraničí. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Sen každé ženy po menopauze, ehm... Komedie nebo tragédie? (Usnul jsem v happy - endu) Ukážka všední reality, které by se nerado dožilo určité procento něžného pokolení. Sperma od gay-ovho žárlícího gaye původního, který se jaksi slíbil aaa blblblblblblblblblbl, snad je to spravně vysvětleno. Alice Nellis má zvláštní smysl pro humor, jsem poněkud rozpoložený z daného provedení, nevím, jestli jsem to koneckonců správně pochopil. Netuším po čem ženy touží a proto jen tak v koutě "štěkám", no když se na mě pořádná MilF-ka podívá, svěsím hlavu a držím hubu, co si budem nalhávat... 4/10. Ale abychom si správně rozuměli, v rámci ČR-filmů bych to nazval "silným" průměrem, ehm. PS: Sonda před vyražením do ženské duše. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Perfect days je moderní městská komedie a v klidu snese srovnání se zahraničními snímky podobného žánru. Takovej CZ pilot Sexu ve městě...Navíc zahrán v šesti lidech! Alice Nellis je se svými komediemi vždy o laťku výš nad těmi všemi běžnými, které jsou díky své srozumitelnosti kladně vnímány širším publikem. Mám teď na mysli třeba Ženy v pokušení ad..(zároveň netvrdím, že se mi nelíbí !). Je to zkrátka místy hůře stravitelné, někde je děj normálně (rozumněj pomalu až nudně) plynoucí - zkrátka jako život sám. V tom je ale to jejich kouzlo. Ivana Chýlková celému filmu kraluje, ale zdatně ji sekunduje Ondřej Sokol a Vojta Kotek. Sokola opravdu nechápu, proč se zahrabává v trapném TV pořadu Partička. Hrát umí a jeho čtyřprocentního Richarda jsem mu naprosto věřil. Překvapuje i Kotek. Toho jsem coby mutujícícho pubescenta viděl v jakémsi dětském pořadu jak tam replikuje úryvky z Cimrmanových her, protože jeho otec v DJC pracuje a tak je zná... Říkal jsem si, aha další dítě co se snaží prosadit - něco Arturek Ivetky B. či jako Filípek L.Bílé... Pak přišli Snowborďáči, Rafťáci ad... Čím více strárne začíná se vykreslovat . Tady hrál opravdu dobře a cítím v něm velký poteciál. --- Velmi příjemná věc. Doporučuji. * * * * ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Byt Eriky Oskarové (Ivana Chýlková) byl postaven pouze pro potřeby natáčení v nejvyšším patře jedné pražské továrny kvůli výhledu. (=woody=)
  • Natáčení probíhalo v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama