Reklama

Reklama

Gotti

  • USA Gotti (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh nechvalně proslulého šéfa podsvětí Johna Gottiho (John Travolta), zvaného “Teflonový Don”, člena newyorské zločinecké rodiny Gambinových. Sledujte očima Gottiho syna Johna juniora (Spencer Lofranco) tři bouřlivé dekády Gottiho života, během kterých se společně se svou ženou (Kelly Preston) navzdory mnoha tragédiím a pobytům ve vězení snažili udržet rodinu pohromadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co jsem četl, tak tímto filmem se chtěl Travolta nějakým způsobem realizovat a dostat se mezi smetánku těch nejlepších kmotrů, kteří si za těch šedesát let vydobili své místo na filmovém slunci. Nevím ale, co čekal. Režisér je evidentně ze série těch béčkových talentů, kde už u samotné hudby je znát, že tenhle film bude jeden velkej vopruz. Travolta vysloveně špatnej nebyl, to všechno ostatní stálo za starou bačkoru. Tenhle film byl nakonec dobrej akorát na to, abych zjistil, že v devadesátých letech o Gottim vznikl také jeden film, který je na první pohled daleko zajímavější, jak tenhle nudnej patvar. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu sice moc nemám ráda filmy, ve kterých jsou oslavováni zločinci, na druhou stranu, když už se točí, jsem ráda, jsou-li natočeny pořádně. A to pro mě u Gottiho neplatí. Jeden z nejvlivnějších a nejznámějších mafiánů na mě v tomhle snímku v podstatě vůbec nijak nepůsobil, o jeho životě nebo "kariéře" jsem se toho kromě pár nejzásadnějších věcí taky moc nedozvěděla. Nevím, možná kdybych nevěděla, že se toho dá o Gottim říct mnohem víc, nepřišlo by mi tohle zpracování tak nudné a nic neříkající. Ale Travolta je skvělý, hudba byla fajn a celkově určitě nemůžu říct, že je to vyloženě blbý film. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Gotti mi nezarezonoval najmä čo sa hereckého obsadenia týka. A hoci sa tu John Travolta na reálneho "teflonového dona" vlastne aj trochu podobá, rola mafiánskeho bossa mu nesedela a rádoby tvrďácke pózy či grimasy, ktoré tu strúha tomu tiež moc neprospeli. Predstaviteľ Gottiho syna Spencer Lofranco je presvedčivý ešte menej než Travolta a postavu mladého búrliváka, majúceho našliapnuté k životu v otcových šľapajách mu zožerie asi málokto. U mňa bolo problémom aj to, že tento primárne gangsterský film sa viac sústredil na Gottiho rodinné peripetie než na jeho kriminálnu činnosť a to ustavičné preskakovanie príbehu medzi tromi epochami mafiánovho života na mňa občas pôsobilo mätúco. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nudnější gangsterku jsem snad neviděl, příběh Johna Gottiho mohl být i zajímavý, ale je to tak klipovitě natočeno, že zde chybí nějaký nosnější část, propojující vybrané epizodky z jeho života. Travolta má v celém filmu jednu pózu a jeho herecký výkon je hodně slabý. Velká nuda a film, který v kinech absolutně nezajímal. I podprůměrná černošská gangsterka Superfly byla zajímavější než tohle zpracování života jednoho z největších šéfů mobu v NY. * ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Tuctový mafiánský film, který jak do žánru, tak do příběhu o Gottim nepřináší nic nového. Vše bylo už natočeno v roce 96 a to asi lepším způsobem. V novém snímku je dán větší prostor vztahu Gottiho a Gottiho juniora. Ale na úkor jiných významných faktů z jeho života, které pokud ve filmu jsou zmíněny, tak jen okrajově a nedávají ani tolik smysl (například byt vdovy nad klubem). Ve dvouhodinovém formátu ale nejde víc nabídnout, vhodnější by byl asi seriál ale narcos… ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Aniella Delacroceho - underbossa newyorskej rodiny Gambino, ktorý bol zároveň Gottiho mentorom - mal pôvodne stvárniť Al Pacino. (Santino7)
  • Dceru Johna Gottiho měla původně hrát Lindsay Lohan. Pro přehnané nároky kladené její manažerem ale byla nahrazena. (Sufferer)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama