Reklama

Reklama

Harlequin 3 - Svůdné krásky

(TV film)
  • Kanada Treacherous Beauties (více)

Obsahy(1)

Novinářka Anne Marie Kerrová se právě vrací z životu nebezpečné pracovní cesty, když se doví, že její bratr Alan zahynul při velmi záhadné nehodě. Mladá žena je však přesvědčena, že Alanova smrt nebyla náhodná. Proto pod falešným jménem kontaktuje bratrovu zaměstnavatelku Lettie Hollisterovou. Annu Marii začne velmi přitahovat mladý Jason Hollister, i když intuitivně cítí, že je opředen jakýmsi tajemstvím. Byl to také on, kdo našel Alanovu mrtvolu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak asi zatím to nejlepší co Harlequin nabídl(ale kdo ví ještě mi zbývají nějaký 3 filmy), docela mě překvapilo že se tu dokonce nějakým způsobem bojuje. Pravda není to film který by jste si musely rychle sehnat ba dokonce po dokoukání zapamatovat ale nenáročnému divákovy to může připadat celkem solidní adaptace. No a já si teď dám od těch HArlequinek trochu oddech. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Jason Hollister vypadá trochu jako Mároš Kramár, nevidím, co na něm viděla. Anne Marie z něj byla úplně paf a je to fešanda. Bylo to napínavé až běda. Její šéf jí dává dobrou radu : Udělej si čas na sebe, uvědom si, že máš citu na rozdávání. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Po třičtvrtě hodině jsem se ztratil jak v ději tak i v postavách, a po hodině moje partnerka usnula, takže jsem to vypnul. ()

Reklama

Reklama