Reklama

Reklama

Fu chou zhe zhi si

  • Hongkong 復仇者之死 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kit, 23-ročný mladík, sa zamiluje do peknej, ale mentálne zaostalej Wing. Keď Wing znásilnia policajti, Kita ovládne hnev a začína dychtiť po pomste... (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Brutální krvavá jízda tzv. CAT III ? Ale jděte se vycpat... Těch pár záběrů na ženu v louži krve a s temněji rudou skvrnou na břiše má být tím hrůzyplným a nechutným divadlem ? No viděl jsem toho v podobných filmech přece jen už trochu víc, abych se z toho posral. Ale budiž, co příběh ? Hmm, tady taky nic moc, příběh lásky podaný zcela bez emocí působí unyle a tak mi byla odplata hlavního hrdiny docela u prdele, protože jsem k němu nepocítil žádnou patii - sym ani anti. Naštěstí byla hodina a půl tak akorát a tak děj poměrně slušně odsýpá a nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil. Zkrátka a dobře mi tady nejvíc chyběly ty emoce a možnost se ztotožnit s bolestí, u filmů o pomstě to očekávám a tady prostě nic.. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Reziserom proklamovany anti-revenge odkaz na mna vobec nefungoval. Naopak, prezentovanym nasilim sa nalada filmu ubera opacnym smerom. Skoda, lebo bez tych snah byt cosi viac ako obycajne zanrovo B-ckovy CAT III film, by to fungovalo lepsie. Dokonca aj ta druha polovica, ktora voci skvelo gradovanemu prve aktu je uz iba jazdou smerom dole. Menej byva niekedy viac. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Detektív Tien Fu zadrží podozrivého muža z brutálnych vrážd, mladých tehotných žien a niekoľkých policajtov. Kým boli muži zákona zabitý, relatívne "bežným" spôsobom, ženám v druhom stave, vyrezával plody z brucha. Čo je príčinou šialených činov Chan Kita? Aj keď štruktúra ostala zachovaná, toto nie je typické "rape and revange" v ktoré fanúšik hororu tak veľmi dúfa. Kvalita snímku spočíva v prvom rade v príbehu a spôsobu jeho "rozprávania". Pár záberov síce pekne krvavých, no o mimoriadnom gore nemôže byť ani reč. Záverečné rozuzlenie "trošku" pritiahnuté za vlasy, ale tak čo už. Za seba môžem povedať, že som bol spokojný. Ja mám proste Ázijskú tvorbu rád - 70%. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Asijské revenge flicky mám hodně rád, tak proč nezkusit ten, který má revenge přímo v názvu. Očekával jsem brutální a nekompromisní příběh plný zloby a lačnění po pomstě a přesně to jsem také dostal. Zejména se mi líbilo, že nás film hned od úvodu klame tělem a pomocí nelineárního vyprávění příběhu si hraje s našimi pocity vůči ústředním postavám. Akorát ten přespříliš moralizující závěr mi moc nesedl, ale jinak dobrý. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Když už zabrouzdám do asijských vod, očekávám většinou pořádnou porci násilí a brutality, když už je to Horor o pomstě. Navíc po přečtení jako "nová HK CAT III záležitost" jsem si byl téměř jist, že to u Revenge: A Love Story dostanu (dostal tak nějak na půl). Úvodní dvacetiminutovka byla v tomto ohledu asi nejlepší (rozpárané těhotné ženy), ale pak se to vše nějak zmírnilo a pomsta též nepřinesla nic, z čeho bych si vyloženě sednul na prdel. Každopádně je to dobře natočené, na herce se dívalo taky v pohodě, nenudil jsem se, ale čekal jsem větší nálož. Korejský I Saw the Devil z téhož roku, je o dost větší pecka. Lepší trojka. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama