Reklama

Reklama

Tron: The Next Day

Krátkometrážní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2011, 10 min

Obsahy(1)

Niečo z minulosti, pred dobou ENCOM Corporation, a prítomnosti, po návrate Sama Flynna zo siete. Odhalenia a škandály o Flynnovi st. a ENCOM corp. (Norus88)

Recenze (33)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tron je dokonalý film. To bezesporu. Řadím ho mezi ty mé TOP Filmy.. Jenže tohle žvatlání mě nasralo. Ať se to nenazývá Tronem. Společné to mělo pouze to, že se o tom tam mluvilo. Jinak žádné emoce..nic. Absolutní kravina a zbytečnost. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pro někoho neúčelné ba dokonce zbytečné,já uvítal tuhle malou vsuvku k připravovanému pokračování s naprostým nadšením.Škoda že plných deset minut jsme jen u keců,ale každý kdo miluje Trona jako já to musí ocenit.Ta atmosféra chcala i z tohodle krátkometráže jako voda z prasklý přehrady......Flynn Lives!70%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Kurt Mattila a Robert Auten. Hudba - Musikvergnuegen, Daft Punk a Walter Werzowa. Kamera - Keith Dunkerley. Pěkné a doplňující. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

No, zkrátka takové milé nic k ničemu.;-) v podstatě jde o dlouhý trailer či reklamu. Tomu bych ani profil nedával, páč to by pak tady muselo býti 1000000 podobných věcí. To už bych sem spíše dal profil gamefilmu Tron: evolution. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak toto prinasa celkom zaujimavy novy level do tronovskeho sveta...som zvedavy, co sa z "fenomenu" Flynn Lives nakoniec vykluje...a ci vobec nieco :) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Bonus na DVD a Blu-ray s filmem Tron Legacy se během 10 minut pokouší zalepit díru mezi "starým" a novým Tronem. Celkm úspěšně. Je sice vidět, že zase tak moc to nestálo, ale nadšence ze závěru poměrně slušně zamrazí. 7/10 ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

V podstate zbytočnosť, ale zároveň zaujímavá 10 minútová vsuvka do príbehu. Hudba bola dobrá (všetko z Tron: Legacy), ale niektoré herecké vykony dosť o ničom. Nebyť účasti hercov z Legacy, tak The Next Day považujem za priemerné fanúšikovské dielo. 50 % ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Zajímavý krátkometrážní film. Rozhodně nadhne na to že jde opravdu o pouhých 10min. Určitě vás to zláká tak jako mě. A To jsem Trona zatím odstavila na vedlejší kolej. ()

Reklama

Reklama