Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenna Danvilleová je mladá jednadvacetiletá dívka, která po smrti matky žije jen s otcem architektem. Jezdí parkur na koni a je v tom velmi úspěšná. Jednoho dne však na poslední překážce báječně rozjetého závodu spadne z koně. Následuje pětidenní bezvědomí a krutá diagnóza: Jenna nemůže chodit. Při pádu došlo ke stlačení 5 obratlů, což mělo za následek ochrnutí dolních končetin...
Jenna se dostane k doktorce Milesové, odbornice na poúrazové stavy páteře, a ta ji zařadí do speciálního léčebného programu. Musí však podstoupit operaci, po které následuje intenzivní rehabilitace. Jenna se nechce smířit se životem na vozíku, a proto souhlasí... Operace dopadne dobře, ale Jenna má před sebou ještě velmi dlouhou cestu. Její přítel Carson, se kterým si plánovala budoucnost, však její stav nezvládá a pár se rozchází. Jenna je z toho dost špatná, ale teď musí myslet především na svoje zdraví...
Kamarádka Heather je jí stále oporou a snaží se pro ni udělat to nejlepší. Někdy se jí to však moc nedaří, například když vezme Jennu na diskotéku a ta tam jen sedí a dívá se, jak kamarádka tančí. Jednoho dne spadne Jenna před domem z vozíku. Má ale štěstí, zrovna jede kolem nový soused Will, který je veterinář. Jenně pomůže a ošetří jí odřené koleno. Jenna se na rehabilitaci seznamuje s Annií, dívkou, která z hlouposti skočila do vypuštěného bazénu a skončila na vozíku. Annie působí jako drsná holka a tvrdě Jenně řekne, že ji kromě jejího chlapce opustí i kamarádka. Tak to prostě chodí, stalo se to i jí a mnoha jiným. Bohužel na její slova dojde: Jennino kamarádství s Heather tak nějak vyšumí...
Po několika měsících se Jenna dostane do špatného psychického stavu. Přestože se denně snaží a věří, její stav se nemění. Dokonce přestane chodit na vyšetření a hrozí jí vyřazení z léčebného programu. To by však znamenalo konec všem nadějím... Její otec to v žádném případě nechce vzdát a má pro Jennu překvapení. Will se po celé měsíce staral o Jennina nemocného koně a podařilo se mu ho vyléčit. Jennin pád způsobila bolest, kterou kůň kvůli nemocné šlaše trpěl. Ale teď je již zase zdravý. Jenna je šťastná, že kůň žije a je v pořádku. Pak se začne sbližovat s Annií, která ji učí jezdit ve svém autě, které má upraveno na ruční řízení. Jednoho dne je zastaví policie. Jenna je z toho vynervovaná, a když policistka odejde, úplně automaticky šlápne nohou na brzdu. Nadšení obou dívek je obrovské. Jenna pak za pomoci Willa zase zkouší začít jezdit na koni. Sice jen v ohradě a poprvé dokonce spadne, ale nevzdává to... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Priemerný dramatický TV film o mladej jazdkyni, ktorá po páde z koňa nemohla chodiť, no dostala šancu a mala nádej, že sa opäť postaví na nohy. Do toho sa ešte pridá mladý kovboy, ktorý jej bude oporou a už je jasné, ako to celé dopadne. Vôbec ničím neprekvapilo, no jeden krát sa to zhliadnuť dalo. 35% ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

teda, řikala jsem si: "okej, normální průměrnej televizní film"....ale ten konec to tak zabil:-DD Ještě více medu prosíme:-D Telenovela je proti tomu hadr. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Úplně normální film od kterého fakt nechcete nic čekat. No příběh je tak sladký okolo koně a nehody až mě boleli zuby, ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

žánr drama ani omylem - je to klasická telenovela jak vyšitá. Ona se zraní při pádu z koně. Kůň za to nemůže, byl chudák malej bolavej a přetrpěl skoro celý závod i s bebíčkem .. Ona následkem pádu už možná nebude chodit. Ještě že je v dosahu sexy kovboj, který jí vyléčí koně a ještě jí dodá sílu začít znovu chodit. brrr ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama