Reklama

Reklama

Cvičenie špeciálnej policajnej jednotky z Los Angeles sa skomplikuje, keď sa jej členovia ocitnú v prestrelke medzi dvoma znepriatelenými gangami. Uväznení v opustenom hangári musia čeliť presile a jediné čo majú k dispozícii, sú zbrane so slepými nábojmi. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mě vomejou. Já sehnat do jednoho filmu Jai White a Stone Colda, tak je postavím před kameru a 90 minut je nechám řezat do komparzistů. Ale Adamo Cultraro ne. Ten je radši navleče do kevlarových vest, aby se v nich 90 minut producírovali po poschoďovém hangáru. Souboje muž proti muži tu jsou, ale... (teď máte dvě možnosti: buď si přečtete slušnější verzi mého názoru na natočení pěstních fightů nebo tu méně slušnou, varinta první začíná písmeny PG, varianta druhá začíná velkým písmenem R)... PG: ...ale rejža se rozhodnul, že z nich moc neuvidíme, proto se jeho oblíbeným prvkem stalo to, že jakmile rozjede nějaký souboj, po třech čtyřech ranách ho prostřihne buďto s děním někde jinde nebo s nějakým jiným soubojem. Stejně je to ale slabota ukrutná, Jai White vystřelí pár svých rychlých otoček, viditelně ochabnul na svalovině, hodnotím ho 40%, Stone Cold zase má jenom pěsti, nepředvede žádnou techniku ze svého repertoáru, Stunneru ve filmu se asi nikdy nedočkám. Kamera a střih klasicky na zvracení. R:...ale ten režisérskej buzík se totálně posral. Tak neuvěřitelně slabý fighty bych nenatočil, ani kdybych měl k dispozici Pata a Mata. Jai White seschl jako vodník, co po kalbě zapomene vlízt zpátky do rybníka, jediný co předvede, tak jsou dvě tři rychlejší otočky, na to Ti ale, šéfe, chčiju, koukni se, co jsi předváděl, když proti Tobě stál Boyka. Stone Colda ani snad nebaví ty obří pracky zvedat k hlavě, takže sledujeme nudné pěstní výměny, bez špetky inovace, jako bejt rejžou, tak se zebliju do krve, kdybych si to pustil, strašný hovno z nutrie, obrovská šeď a zajebaná nuda, nebaví mě to ani koutkem oka se na to dívat, je to pomalý, rozplizlý, prostě sračka. Samozřejmě vypitá kamera se sjetým střihačem nadělala ze všeho šrot. Navíc jejich protivníci jsou nějací padesátníci z ruskýho baru. Špína, co vleze pod nehet, kam jen to jde.... Dámy a pánové, rozpočet 8,4 mega!!! Já myslel, že si ukroutím hlavu, když jsem to číslo uviděl. Tipoval bych to na 17 tisíc dolarů maximálně, ten děj byl tak otřesnej, tak lacinej, tak zkurveně jednoduchej, nebylo tam nic, kvůli čemu by měl bejt rozpočet takovej. Hvězdičku dám za pár vtipnejch momentů a hlášek, jinak obrovský zklamání. Pěknej nedělní večer všem. Shit. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Nedal jsem na hodnocení, ale, oh my fucking God! Steve Austin a Michael Jai White-tak čekám nářez. Akční nářez. A ne, že nastoupěj jen proti pár trotlům, odehrává se to v jedné budově a tím akce končí. Sestříhané akční scény nejsou to ani špatně ani dobře.Prostě tak nějak nijak :). Kolik to proboha stálo? Asi tolik, co činí honoráře Austina a Whitea. Ne, ne a zase NE! ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerná akčná komédia so Stevom Austinom. Má dosť dobrý príbeh o štvorčlennej policajnej jednotke, ktorá príde trénovať do opusteného vojenského skladiska, lenže tam sa práve nachádzajú aj dve zločinecké skupiny, ktoré nechcú nechať žiadnych svedkov a tak musia policajti bojovať o prežitie. Spracovanie ale nie je moc dobré, čo je veľká škoda, zápletka aj obsadenie ponúka priestor pre výborný akčný zážitok, ale tvorcovia sa radšej rozhodli inak. Úvodná štvrťhodina je ešte vydarenou paródiou na zásahovú jednotku, ale našťastie chcenou, policajný zásah, v ktorom je kompletne všetko tak, ako byť nemá nasledovaný vtipnou kritikou od šéfa a vyučovacou hodinou aspoň ukáže, že sa tu nič vážne brať nebude, ale v hlavnej fázi je už zbytočne mnoho nezmyselných scén, ktoré to len kazia a záporáci majú až príliš moc priestoru, ktorý ale využívajú len hlúpymi dialógmi a občas dobrou hláškou. Akcie tu mohlo byť aj viac, ale aspoň tá je celkom dobrá. Nájde sa tu niekoľko dobrých súbojov s obstojnou choreografiou a aj natočené sú bez väčších problémov, len škoda, že všetky sú len proti jednému protivníkovi a nájdu sa tu aj nejaké prestrelky, ktoré sú ale obsahovo úplne nezaujímavé. A veľmi ma mrzí, že moje obľúbené lámanie väzov, ktoré je tu celkom slušne zastúpené je úplne nudne podané. Najviac sa mi páči súboj Michaela Jai Whitea s Darrenom Shahlavim, ale aj Austinovi súboje sú na tom pomerne dobre. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak samozrejme poteší hlavné duo Steve Austin a Michael Jai White, ale sklamú záporáci, hlavne Michael Shanks nestojí za nič. Réžia a technická stránka sa snažili nič nepokaziť, čo sa aj v akcii celkom darilo, ale inak sú skôr sklamaním, hlavne celkový vizuál mohol byť aj lepší. Ako film na jedno pozretie postačí, ale potenciál bol omnoho väčší. 54% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ocitnout se někdy jako rukojmí, zavolám raději na pomoc nejbližší dětský pěvecký sbor, než tuhle bojůvku otylých, ovarových krků, které na plátno dostal snad jen jejich nesporný "herecký talent" a nadváha. Proti nim stojí přesila podobně "charismatických" pičusů, a tak o sebe mohou devadesát minut plácat pupky a vzájemně se rdousit v několika narychlo splácaných unimobuňkách. To vše podbarveno květnatými dialogy a scénářem tak sofistikovaným, že by se za něj nemusel stydět ani trojnásobný romský absolvent první třídy zvláštní školy. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

svizny a vtipny zaciatok kde austin hlaskuje o 106 pribrzdeny hlavnou zapletkou ktora je vsetko mozne len nie originalna a svizna. neviem preco musi mat kazde becko tak otrasny strih (tady navyse zvyrazneny roznymi zvukovymi efektami a hlavne jeho pouzivanie v nespravnu chvilu film kuskuje a dost brzdi, ja by som to pomocou IMovie zostrihal o dost lepsie) a otravnu hudbu (ktora je pritomna non stop, treba obcas nechat vyniknut i zvukove efetky). dejovo nic moc, akcia je zbytocne precpana roznymi slowmo efetkami a hlavne nie je tam nic co by tomu dodalo trocha stavy, teda az na stone colda ktory je i s pribudajucim vekom stale sympatak... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Jai White, ktorý stvárnil jedného z hlavných hrdinov snímky, sa po zhliadnutí finálnej verzie vyjadril, že bol veľmi nešťastný. (MikaelSVK)
  • Masku klauna jednoho z lupičů bylo možné zahlédnout také ve snímku Recoil (2011), kde rovněž hlavní roli ztvárnil Steve Austin a za kterou také stojí společnost Nasser group. (SeBig)
  • V poslednej prestrelke bolo vystrelených viac ako 800 slepých nábojov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama