Reklama

Reklama

Lego Star Wars: Bombad Bounty

(TV film)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
Dánsko, 2010, 5 min

Režie:

Peder Pedersen

Obsahy(1)

Firma LEGO zde představuje dobrodružství vesmírného uklízeče Jar Jar Bingse. Ten spolu se svým vysavačem vysává kostičky známé stavebnice napříč dobrodružstvím Hvězdných válek, aby nakonec mohl uspořádat hudební koncert pro své fanoušky. (Terva)

Recenze (16)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Celá řada výborných nápadů a tentokrát o trochu lepší než Úkol pro R2-D2. Jar Jar je z pohledu (nejen) Lego animace skutečný pošuk a ani nemusí otevřít pusu k mluvení :D Za zmínku určitě stojí jeho Star kapela s Yodou coby bubeníkem. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Staré známé scénky doplněné o Jar Jara dostávají úplně jiný význam. Co záběr, to nějaký úžasný vtípek. Nejlepší je ale Dart Vader v sádře, sledující Indiana Jonese. Dokonalé. ()

Hans. 

všechny recenze uživatele

Hrozně vtipný koukat na to jak debilní Jar-Jar všechno zmrví... To nejde ani stihnout si všimnout všech těch detailů, opravdu to nemá chybu. Nemůžu jinak než za plnej počet. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Po Quest for R2-D2 přichází druhý Lego Star Wars kraťas. Jeho hlavním hrdinou je tentokrát všemi milovaný Jar Jar Binks. Ušatý magor dobře posloužil jako pojítko mezi na pět minut dlouhý film neuvěřitelným množstvím parodických odkazů a humorných scének. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Monstrózní průlet doslova těma fajnovejma scénkama z 3 starých Star Warsů. Jar Jar se do takové blbůstky hodí. + Za Yodu za bubnama. ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Ježišmarjá to je něco.První Jar Jar Binks se sluchátkama v uších. Potom s vysavačem a nakonec scéna jak se ho pokouší Baba Fett zabít je geniální.Dokonce dokázal zničit i hvězdu smrti:). A aby toho nebylo málo si potom na závěr postavil vlastní sochu a kapelu vysavačem!!!!:). Darth Vader na nosítkách a potom se dívá na Indiana Jonese.100% úžasné ()

McMastamind 

všechny recenze uživatele

Nevýslovná dokonalost. Fanouška nadchnou narážky a odkazy snad na všechny díly série, obyčejněho člověka roztomilost grafického zpracování, nápaditost, nebo prostě jen humor, kterým je celý filmeček protkaný. Dál už to rozebírat nebudu. Ani to nejde. Tohle se musí vidět. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jar Jar uklízeč, skeč za skečem, kéž by to bylo o něco delší, já z toho nemůžu. Konečně se dočkal uznání, ale v klasickém filmu se mi taky líbil. ()

Reklama

Reklama