Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka priateľov sa vydá na výlet do malého mestečka. Spočiatku je všetko v poriadku, až na čudné správanie miestnych a veľmi zaujímavé príbehy o miestnej legende, pri ktorej každému naskakuje husia koža. Lenže každá legenda sa zakladá na skutočnosti a ani táto nebude výnimkou. Mladú partiu preto čaká boj o vlastné životy. (DJ Rocco iNc)

(více)

Recenze (14)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Predátorem a Hatchet, akorát o strašně moc levelů horší než obě zmíněná dílka. Je mi celkem líto, jakej šílenej brak se z filmu vyklubal, protože povedenej horor s monstrem v hlavní roli už tu nebyl hodně dlouho. K smíchu od začátku do konce, bohužel. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taká blbinka z močiara, dalo sa to síce pozerať, ale škoda nevyužitého potenciálu. Močiar je perfektné prostredie pre horor, čo už dokázali Hatchet či Black Water, lenže prostredie nestačí, keď je scenár deravý ako ementál a atmosféra nulová. Ani herci ma neoslovili, nepomohol tomu ani Sid. Vzhľad príšerky však nebol najhorší a aj pár gore scénok by sa našlo, ale bolo toho málo. Takže viacmenej súhlas s ostatnými komentármi (teda až na to porovnanie s Predátorom, to by ma v živote nenapadlo). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nebyla to až taková hrůza, jak jsem původně myslel. Já to prostředí hlubokých lesů a rozlehlých bažin prostě můžu, kor když do nich umístíte nějaký vraždící kombajn, v tomto případě muže mixnutého s krokodýlem. Ten se občas chytře schovává mezi stromy, hladově číhá na své oběti a snaží se skrz nějakou americkou buchtu zachovat svůj rod. Náznaky napětí se objevují hlavně do doby, než je nám ta slizská potvora odhalena, jelikož na rozdíl od podobně laděného Man-Thing (2005) strádá na rozpočtu. Klišé stíhá klišé, jednu zvláštnost si film ale neodpustil: většina černochů v hororovém žánru slouží k povinné likvidaci, zde se však karta obrací a je to právě on, kdo se monstru postaví tváří v tvář. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

..uff upravená kreatúra Mi pripomennula na zlomok sekundy užívateľa z nedávnych tučných udalostí. Zaň dávam bodík a ten 2. upnem za Sida , ktorého. ak sa rýchlo neujme Rob Zombie , tak zhrdzavie. Inak ale OK aj keď s odpudzujúcim názvom. Tu sa neoplatí s obsahom mučiť klávesnicu. Ak disponujeś monitorom , tak to máš všetko už dávno za sebou. Prostredie nezafungovalo , B & W partička detto, obkec okolo ničoho , nejaké tie bradavky aby bola vyvolaná akcia , k tomu prisyp nejaký ten " freak face " a guláš je uvarený. V SYFY už asi mali plno - lebo "KILLING MOUNTAIN " je ďaľšia filmová ratolesť. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, čekal jsem tenhle kus o mnoho horší... Prostředí močálů je vždy sympatické a pro horor jako stvořené, Sig Haig prakticky pokaždé potěší, vraždící bestie byla celkem fajn a hororová atmosféra sem tam taky vystrčila růžky... Naproti tomu scénář je neskutečně pitomý, herci opět jako retardi z ochotnického divadla a taky se tak chovají, prostě celý tenhle kus je stejně inteligentní jako skinhead v cikánské hospodě... Ale co bychom taky od béčka jako stehno mohli čekat, že... Nasraný nejsem, nadšený také ne... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže o tomhle filmu jsem slyšel hodně dávno, tvůrci fušovalyže to bude pocta filmů s monstrama což se jim vydařilo tak napůl, oni totiž ty scény s monstrem byly takové mdlé a pomalé, navrch tomu nasadila korunu scény člověk vs. krokodýl která vypadala dost blbě. Scénář sice je tupej a 100x vyděnej. Ale i tak mohl být lepší. Třeba začátek mě poměrně slušně bavil ale po 50 minutě se to už utápělo a nevědělo kudy kam tak tam nasypali tolik zvratů že si to ani pořádně neuhlídaly. Béčko které sice nebylo nejhorší ale mohlo dopadnout taky daleko lépe. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Trailer navnadil na béčkovú zábavu s kreatúrou z močiaru ktorá zabíja mladých ľudí. A práve ten zábavný faktor je tu naozaj minimálny (je to proste nuda) + nie som si tak celkom istý či má byť CREATURE paródia alebo seriózny horor. What*The*Fuck film v tom najhoršom slova zmysle. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus o monster splatter, kde si tvorcovia mysleli, že keď angažujú Sida Haiga, tak sa všetci z toho poserú, ale neposrali. Dokonca aj pre Daniela Bernhardta to bol tragický kasting, takže od odpadu to delili len malé bodíky. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Na toto musíš mať vyslovene rád monster horrory. Nie je to ten tip filmu "zlatko, pustíme si horror?". Ja asi jedine cením príšeru, pretože scenár a herci sa moc hodnotiť nedajú a na tom aj padá celý potenciál filmu pochovaný hlboko v bažinách.. Škoda. Bolo toho málo, ale malo to potenciál. Radšej menej ceckov a viac akcie pán režisér :) ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro béčka a to dokonce i pro béčka tohoto typu, člověk se u nich zasměje. Tohle je ale opravdu shit. Více zde ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná slátanina, kde je špatně úplně všechno - debilní scénář, neschopní herci, nulová režie a směšně latexovej "příšerák"... navíc to krade kde se dá (nejvíc z vynikajícího Predátora) mno a ta "niggah verze Riddicka" v hlavní roli?! Sorry hoši ale takhle tedy opravdu ne! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Hmm, dopozerať toto tu, bol riadny horor, lepší ako o tom fešákovi brodiacom sa blatom, v gumenom kostýme,4x mi vypol prúd a 3x som to vypol sám. Hviezdičku za moju trpezlivosť si snáď ten film zaslúži... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dávám něco za to malinko gore, a něco za srandovní masku. Holky taky něco ukázaly, tak dohromady to tu čtyřicítku udělá. Že bych to musel vidět podruhé, to tedy ne. ()

Reklama

Reklama