Reklama

Reklama

B*A*T*M*A*N

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2011, 1 min

Obsahy(1)

Známý frk o opilci a takzvaném Batmanovi. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Zfetovaný programátor Nokiáckého hada a absolvent dvouminutového kurzu Master of Word 95 spojili své síly! Ani si nedovedu představit, kolik úsilí a týmové spolupráce za tímto projektem stojí. Vlastně ano, dovedu; celých pět let probíhaly u Hanze na lůžku intenzivní programátorské práce v Malování, Petrovi se po mnoho let nedařilo nainstalovat správně teplý font a když jim předčasně na močové kameny zdechlo morče, které mělo dabovat hlavní postavu, vše se zdálo býti ztraceno. Naštěstí se však v tu dobu objevil na trhu nový druh heroinu, kluci sesbírali poslední zbytky jehel a dílo úspěšně dokončili. Filmové studio Fety a spol., které celý projekt financovalo, se postaralo o komplexní propagační program a plakáty s dvoupixelovou jeptiškou přikládali do všech krabiček Rohypnolu. Již v první den projekce zaznamenalo dílo neuvěřitelný úspěch; nevidomé děti s Parkinsonovou chorobu tleskaly celé tři hodiny. Honza a Petr si za vydělané peníze pořídili jenom dvakrát nakaženého prostituta a ten jim za výborně odvedenou práci nahodil profil na databázi. ()

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

OK, já se svejma Rybářema nemám mnoho co mluvit, ale tohle opravdu nelze považovat za film a opravdu to nemá co dělat na CSFD... A jako vizualizace anekdoty? Ani tak to neobstojí... "Žůžolabůžo", nebo "Píča s kytarou" fungují mnohem lépe... ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Klasickej vtip o zbité jeptišce je přeci jen lepší šířit dál ústní formou, než po internetu notabene s takovou zparchantělou animací, idiotským zvukem a debilním mnohojazyčným titulkem v závěru tohoto rádoby filmu (to čekali, že tenhle killing džouk obletí svět nebo co?). Hodnotím něčím víc, než je kategorie odpad. Blitek, chcanka nebo snad ještě něco horšího. Je nesmyslné zasírat tím ČSFD. I na Youtube je to hřích dávat. Takových sraček je tam už asi milion. Cejpku a Veselý, nestraší vám ve věži? ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Doopravdy nedokážu pochopit, že tahle minutu dlouhá břečka může být jakkoli srovnávána s filmem a co hůř, že tu má i vlastní profil na čsfd. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Děda Rudy aus Leipzig nám coby odkaz zanechal jednu zachovalou enigmu. Vzal jsem si jí na pomoc, přidal kalkulační stroj, trojčlenku, všechny prsty, které mi nespojila blána a logaritmické kružítko, díky čemuž došlo k nečekanému výpočtu - Veselý chlapec toto vypotil ve třiadvaceti letech jeho věku. Jedná se tedy buď o ultimátního dementa, nebo o..... mě nic jiného nenapadá. ()

juta odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hovadina a ještě horší animace. Souhlasím s ostatníma, že to tady na CSFD nemá co dělat. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Ano, blbý to je a hodně. Ale někdo si dal práci a vymyslel, byť slaboduchý, scénář. A vytvořil animaci. Rozhodně je to mnohem lepší, než stupidity jako "Den v Ulož.to" a "Krátký experiment". ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad nepatří ani na YOUTUBE. Takových sraček, by každý dokázal vytvořit mraky a jen blbec, který věří, že vytvořil něco převratného a nemá špetku soudnosti je schopný to někam publikovat. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to hrozný. Jestli si to však někdo jen tak z dlouhé chvíle sbouchal na koleni, tak mi to nepřijde až tak zlé. Já bych to neudělal ani v malování jako komiks. Tady nastala hlavně chyba v tom, že to sem někdo (kdo?) dal mezi filmy, kam to rozhodně nepatří... 30% ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský film. Nechápu co toto dělá na CSFD, vždyť tohle se snad ani nedá považovat za krátkometrážní film. Nemá to děj, nemá to pointu, nemá to ani pořádně fungující animaci. No prostě odpad! po všech stránkách. Ke shlédnutí zde. ()

Reklama

Reklama