Reklama

Reklama

B*A*T*M*A*N

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2011, 1 min

Obsahy(1)

Známý frk o opilci a takzvaném Batmanovi. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

aluna odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden z pár vtipů z TeleTele, kterejm jsem se chechtala v záchvatu smíchu jako idiot asi hodinu a zároveň jedinej, jenž mi utkvěl. Jenže tady předzvěstí halucinace zkurvili i tu pointu, o zbytku ani nemluvim. Ale když jsme u těch vtipů...Přijde pán na hotelovou recepci a povídá: "Poslal jsem vám novou postel." Recepční lehce zaskočená odvětí: "Máme jich sice dost, ale přesto děkujeme." "Ládo se stalo"... ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Takže když natočim takovýdle odporný video tak mi ho sem fakt dáte jo? No tak to je bomba, to jdu hned točit! Těšim se až ho pošlu a dám si odpad! ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

!!!POZOR!!! 1,8% - NEJNIŽŠÍ HODNOCENÍ - NEJHORŠÍ VĚC NA CSFD!!! Do třetice všeho dobrého: Toto nemá s filmem NIC společného. Toto nepatří ani na YouTube ani na facebook ani Twitter ani FreeVideo, kde se to fekálem jen hemží, a ani servery jim podobné. I když tam se to dá alespoň částečně chápat. Rating i komentáře všude fungují obdobně. PROČ vlastně ten, kdo nahazuje filmy, sem dává tohle smetí?! Kluci, dalo vám to práci, to věřím, ale... Jediná vyjímečnost všeho B*A*T*M*A*N*A spočívá v jeho nekonečné trapnosti vměstnané do šedesáti vteřin. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč mám pořád potřebu hodnotit videoklipy a ty největší ptákoviny na ČSFD, ale když už to tady je, tak proč ne. Tahle cypovina mi přistála v diskuzi o bizarnostech v databázi. Nemohl jsem odolat. (928.) ()

Dexter1 odpad!

všechny recenze uživatele

Akože toto sem, ktorá chorá hlava pridala? Toto je smer, ktorým sa chce CSFD vydať? Proti ako-tak hodnotným amatérskym a študentským filmom z našich lúk a hájov nemám nič, ale toto je dosť zlé. Prosím pridajte sem všetky otrasné videá z youtube potom. Ďakujem. ()

fmash odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde o to, že je to pitomost, kterou si někdo z legrace vytvořil, aby se potrénoval ve svém oblíbeném modelovacím programu. Kdybychom byli na úzce zaměřeném 3D fóru, mohli bychom se bavit o animačních technikách či o dalších podrobnostech. Ale sebedůvěra, s jakou někdo takovou věc zcela vážně umístil na filmovou databázi, hraničí s drzostí. Nebo ani nehraničí. Takže ne dvojka, ne jednička, ale ten odpad je zasloužený. Ani ne jako hodnocení, protože není co hodnotit, ale jako trest. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A to nejhorší na konec. Musím skončit se sledováním filmů Cejpka a Veselého, protože už s toho dostávám záchvaty vzteku a šílenství. Animace je opět hrozná. Ale co, aspoň víme, že Cejpek a Veselý museli mít trojnásobnou lobotomii. No nic, loučím se s uživateli, jako jsou: AtomJunior, Rosana a mnozí další, kteří obdivují toto "umění". Asi se u toho retardovaně chichtají. Loučím se také se sponzorem těchto filmů (pokud nevíte, je to ten Vietnamec, který v suterénu nejmenovaného obchodního centra prodává rok prošlou marihuanu). Loučím se i se spolkem retardovaných hasičů se vzkazem: Tak co, jak je v Bohnicích? Snad vám dávají hodně prášků. Loučím se i s Cejpkem a Veselým také se vzkazem: Už se nevracejte. Prosím, ušetřete nějaké uživatele od tohoto mučení. Dokázali jste mi zošklivit Jaroměřice nad Rokytnou. Teď si myslím, že místní obyvatelstvo je stejně retardované jako vy dva. ()

Kwaichi odpad!

všechny recenze uživatele

Ani neodporúčam pozerať. Keď som videl dĺžku 1 min, povedal som si:" No to zvládnem, aspoň mi pribudne jehno hodnotenie naviac.", ale ozaj to nestojí ani za 1 minútu Vášho života. ()

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem naprostý laik, ale docela by mě zajímalo, za co to dostalo Čestné uznání na videosalonu? Za to, že se někdo z poroty pousmál vtipu? Nebo toto odpovídá současné neprofesionální tvorbě v ČR? ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Na dobrou noc si občas rád pustím dobrý horror. Dnes jsem si tedy ku příležitosti slavnostního zahájení svého soukromého mezinárodního filmového festivalu "Č.S.F.D" (= Čvachtající Senkruvna Filmprznících Dementů) pustil jako ukolébavku toto. Nyní však musím uznat, že jsem při výběru snímku (o kterém již teď z festivalových kuloárů prosakuje, že jej jednočlenná porota nepochybně nominuje na Zlatý hovnocuc) značně přecenil své síly. Čili už vidím, jak mě ve snu po ulici nahání zuřivá jeptiška v latexovém korzetu a výsadkářských botách s jehlovými podpatky a snaží se mě umlátit olbřímím výtiskem knihy "3ds max 8 + CD ROM" za děsivého dvojhlasného řevu "J*S*M*E K*Ů*Ů*Ů*Ů*Ů*Ů*Ů*Ů*Ů*L!!!!", zatímco po mě ožralý cikánský houmlesák bude metat lahve od čuča. A aby toho nebylo málo, tak poslední hlt slivovice jsem preventivně vychlemtal včera po Liberationis. Ach jó, to zas bude noc... ()

Reklama

Reklama