Reklama

Reklama

B*A*T*M*A*N

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2011, 1 min

Obsahy(1)

Známý frk o opilci a takzvaném Batmanovi. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

jedenzdvoch odpad!

všechny recenze uživatele

Chcem Hermionin časovrat , no nie na to aby som si vrátil minútu života stratenú pozeraním tohto tu Shitu, ale na to aby som sa vrátil v čase do doby keď sa mal narodiť tvorca tohto tu a aby som ho uškrtil pupočnou šnúrou !!!! ()

betyn odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se,nepochopil jsem co nám tím autoři chtěli říct,ani jaký smysl tato minutová záležitost měla. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Pan autor se asi zasekl ve třetí třídě na pomocný škole. Nepochopím, že je tohle někdo schopnej uploadnout na internet. Čirá nesoudnost. Další zvrhlost je, že se tohle h*vno vůbec objevilo na CSFD. Fuj, fuj, fuj, milionkrát fuj. ()

Puddle

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat: V hlavní roli Mr. Proper a styl animace jakoby z oka vypadl simulacím bouraček ve večerních televizních novinách. Z mého pohledu se to však jako opravdový (byť i jen) amatérský film určitě brát nedá, spíš jen jako nějaká ukázka „jak by se dala tahle animační technologie použít“, i když fakt strašně blbá. ()

Alex24 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak k tomu nakonec opravdu došlo. Že se sem dostanou hudbení videoklipy, budiž. Jejich tvůrci si musí připadat tak méněcenně, jako poslední hajzlbába vedle toaletáře z Hiltonu a tak se někdo prostě ustrnul a začal to sem hustit. Že se sem dostane porno, to bych taky ještě bral. Přeci jen jsem pravidelným divákem a velkým fandou filmů, které jsem nikdy neviděl od začátku do konce. Že se sem dostala Partička, kterou upřímně nenávidím každým kvarkem svýho těla, to taky ještě kousnu. Ale že se na tuhle stránku protlačili i takoví dementi a slepé větve kinema.... kurva to není kinematografie a stydím se, že jsem to takhle chtěl nazvat. Myslím, že tyto """filmy""" (a to musím mít trojité uvozovky, i když tím pošlapávám češtinu) totálně rozežírají tenhle portál zevnitř. A jak jsem tedy už řekl. Tak k tomu nakonec opravdu došlo. Rakovina je všude a záškodníci jsou jako roztok, který se dostane kamkoliv. Myslím, že milému POMOvi z tohohle poskvrnění CSFD.cz je díky voodoo silám tohohle šitu nesmírně blbě a upadly mu koule. Myslím, že jeho vize webu, kde lidé budou hodnotit filmy, tady dostala šeredně na prdel a on sám je chudák odsouzen po smrti rotovat v hrobě víc, než WS Rotisserie, který někdo hustě okotlil. Totální hovno, který nemá s filmem vůbec nic společného. Lepší pecky má Troška a to už je nějaká Troska. Za mě zralý na devětset pěstí do spánku! PS:. V nejbližší době očekávám profily tvůrců Vine videí a profily Vine "filmů". Když už do pekla, tak na pořádným koni, kurva! ()

Ryšty odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nemělo být nikdy vyrobeno. Laciná anekdota, která nemá ani kousek vtipu a je spíše trapná. Zajímalo by mě co to děla na csfd, to zde bude každý video co se ukáže na internetu? ()

Baron Noktur

všechny recenze uživatele

Pôvodne som chcel tento ..prepáčte ale žiadne slušné slovo ma nenapadá ..nechať tak, ale nedá mi, tu niečo napísať aby si páni Petr Cejpek a Jan Veselý uvedomili, že nemajú ani štipku talentu a že pchajú svoje nosy tam kde netreba! Skončite s tým! Už nikdy nič nevytvárajate! ()

filip289 odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím vymazať z CSFD, toto by som kľudne dokázal stvoriť aj ja s trocha promilé v tele. A bolo by to vtipnejšie :-) ... ()

Reklama

Reklama