Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrance Shipmanová je v posledním ročníku střední školy. Její přítel Aaron odešel na vysokou školu, a tak se může více věnovat škole. Torrance je také v týmu roztleskávaček školního fotbalového družstva Býků, které není moc úspěšné, zato roztleskávačky několikrát po sobě vyhrály národní titul. V týmu nejsou jen dívky, ale také chlapci a jejich výkonnost je opravdu dobrá. Když se volí nová kapitánka týmu, stará a odcházející kapitánka Zrzka doporučí, aby novou kapitánkou byla právě Torrance. Při prvním tréninku se však zraní jedna členka sestavy, a tak musí družstvo doplnit v konkurzu. Do školy nastoupili noví žáci – pohledný Cliff a jeho sestra Missy. Torrance se Cliffovi líbí a není divu, že se oba brzy spřátelí. Missy se dostaví na konkurz, ale je členkami poroty neustále zesměšňována, avšak Torrance se líbí a i když zprvu odmítne svou účast v týmu, Torrance jí přemluví a přijme. Když Missy vidí poprvé soutěžní sestavu roztleskávaček, okamžitě pozná, že je sestava oprásknutá – ukradená. Sdělí to i Torrance a vezme jí na trénink skupiny Compton Clovers. Tam Torrance vidí, že měla pravdu Missy. Zjistí, že Zrzka sem chodila nahrávat cvičení na video a pak sestavu prezentovala jako svojí. Kapitánka Clovers napadne Missy a Torrance, že zase přišly krást, ale není to pravda, což dívky Isis nedokáží vysvětlit. Torrance o všem informuje tým, ale ten nechce měnit již nacvičenou sestavu. Torrance ví, že musí nacvičit jinou sestavu a v zoufalství volá Aarona, aby jí poradil. Ten jí doporučí choreografa Sparkyho, který přichází snad s novou výtěznou sestavou... (TV Nova)

(více)

Recenze (87)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuji pro pochopení faktu, že cheerleading je dřina a sport jako každý jiný. Ale nedoporučuji jako film, protože ten je stejně naivní jako jsou herecké výkony přehnané. Být Bravo, Girls! (název vůbec není v našich zeměpisných šířkách kalkul, to ani náhodou:P) bernou mincí coby sonda do života těch holčin a fešáků co zpříjemňují mnohdy tragické dění na hrací ploše, mysleli byste si, že život všech těch na věci zúčastněných je jedno velké teatrální gesto (viz scénka "tak vylez z toho auta a rozbiju ti držku" - fuj, husí kůže, takhle nepřehrával snad ani Jeremy Irons v Dungeons And Dragons), a i když ji nemám právě rád, na rovinu říkám, že KD je mnohem lepší herečka než tady předvádí. Fakt, že fyzicky nedosahuje "kvalit" kapitánky roztleskávaček, tady není na škodu, spíš podporuje to co se Bravo, Girls! snaží ukázat, a sice to, že ne všechny roztleskávačky jsou duté jak štoudev a tahají se s členy fotbalového mužstva své školy. Nevertheless obvyklý styl teenage filmíků (kočky, fešáci, oblíbenost a vysoká noha) zůstává a nezvracím na něj další hanopis jen proto, že o tom tenhle film není. Celkově to ujde, pobavíte se, budete ušetřeni pseudovtipných vulgarismů a nechuťáren jaké byste čekali, když vám někdo řekne, že jde o komedii o roztleskávačkách, a to se cení. Takže výsledné hodnocení - příjemných 60%. PS: Ne že by to byly nějaké super punkové vzory, ale neznat CLASH??? To je snad možný jen v popíkoidní americe. PUNX NOT DEAD, a ještě že tak, lidičky tancujte pogo!!:P Já to musel napsat, páč jinak vás v tomhle filmu nic nepřekvapí:) ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Proboha proc tak nadejna mlada herecka Kirsten Dunston se musi zahazovat v takove slabomyslne pohadce a la Beverly Hill 90210 ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ono to asi i bylo "myšleno upřímně". Tedy něco v tom smyslu, že za nablýskanou slupkou těchto roztleskávaček a jejich úsměvem může vězet i trocha čehosi hlubšího. Samozřejmě, takhle vysoké ambice musí být ukrutně zaobaleny ve vtipném a herecky přijatelném obalu, a tahle snaha narazila na pořádně nabroušenou kosu. Kirsten Dunst že je herečka? Tady určitě nikoliv! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. As If - Blaque [3:47] ,2. See Ya - Atomic Kitten [2:52] ,3. Mickey - B*Witched [3:29] ,4. Anywhere USA - P.Y.T. [4:06] ,5. U.G.L.Y. - Daphne & Celeste [3:25] ,6. Jump Up (If You Feel Alright) - Da Beat Bros. [4:00] ,7. Freakin' You - Jungle Brothers [3:36] ,8. Cheer For Me - 95 South [4:37] ,9. What's A Girl To Do - Sister2Sister [2:43] ,10. Bring It All To Me - Blaque/50 Cent [4:08] ,11. 'Til I Say So - 3LW [3:57] ,12. 2 Can Play That Game - Sygnature [3:12] ,13. As If - Blaque [3:47], ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tempo je vďaka svižnému soundtracku svižné, celok je príjemne farebný a mužskému heterosexuálnemu oku lahodí kasting. Aj keď mi nie je jasné, prečo rolu prsnatej blondíny prijal niekto s kvalitami Kirsten Dunstovej... ale všetci máme slabé chvíľky a na túto jej sa aspoň pekne pozerá, čo si budeme nahovárať. Dunstovú ale prekvapivo zatieňuje výkon vždy do temnejších farieb orientovanej Elishy Dushkuovej (Arnoldova dcérenka v PRAVDIVÝCH LŽIACH, upírobijka na tragickom životnom rázcestí v seriáli "Buffy"). Trocha ako DIVOKÉ KOČKY od Bruckheimera, s tým, že jeho hrdinky boli drsnejšie a viac omlátené životom (čo ma zaujalo viac, než tieto rozmaznané morčatá z bohatých rodiniek). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám rád sport, který obsahuje gymnastiku, tanec a krátké sukně." V tom se s panem komentátorem shodneme. Takže ve chvílích, kdy nožky kmitají nad hlavami a salta s vruty se přetahují o divákovu pozornost, tak já nemám nejmenších výhrad. Oproti tomu romantická část mezi poskakováním za moc nestála, ale leccos zachránila hudební stránka, kde jsem mezi roztleskávačskými hitovkami nečekaně zaslechl i Sum 41 nebo třeba Warrant, a to mi dost zvedlo náladu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vrtiace sa riťky na N@VE v nedeľu o deviatej ráno. Pohodová, naivná oddychovka k raňajkám so sympatickou Kirsten a vôbec krásnymi samičkami. Je to easy a je sa na čo pozerať... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vynikající překvapení. Jeden z mála filmů, na který jsem zašla naslepo do kina Otava a jsem z něj nadšená dodnes. Kirsten Dunst je právem oslavovanou herečkou své generace. Umí totiž naprosto všechno :) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Další motivační sračka, to rozhodně nepopírám, ale je to dost zajímavě natočeno, vystihuje to ty momenty perfektně, úplně to přes tu obrazovku cítíte. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No, Kirsten Dunst nemám veľmi rada. Preto sa mi v tomto filme zdala násilná. Čo sa týka príbehu, bolo to tu už viackrát. Scenáristi sa veľa nenamáhali, na hraní hercov nebolo nič zaujímavé. Okrem tanečníkov a choreografov sa asi naozaj nenamakal nikto. A ak aj áno, nie je to vidieť. 35% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Už první scéna mě zcela jednoznačně upozorňovala, že tohle není film pro mně. Zbytek byl zhruba tak strašný, jak jsem čekal. Jednu hvězdvičku dávám za sportovní výkony, ty filmařské nestojí za řeč. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Občas netreba nič komentovať, stačí ak sa započúvate do slov jednej zo záverečných skladieb: "Héj Miki jseš jak drak, mně snad z Tebe trefí šlak !" (10.9.2004) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se budu bavit u filmu o cheerleadingu, ale komedie Bravo, Girls! mě k tomu jednoduše přinutila. Jediným důvodem, proč jsem si tento film pustil, bylo vidět Kirsten Dunst v tom sexy dresu, ale nakonec jsem byl opravdu mile překvapen. Přestože je děj předvídatelnej až běda a ani dialogy nejsou bůhví co, tak je to hlavně nadhled a jakási sebeparodie, co dělá z filmu fajnovou jednohubku na jedno pozdní odpoledne. A konečně jsem zjistil, co parodovali v Bulšitu s těma roztleskávačkama :) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Musí se skousnout pro kluky dost nevhodný téma, pár děsných charakterů, otřesnej dabing, leckdy zbytečný pipinkovský výlevy ... a ono to jde. Stejně šlo hlavně o ty závěrečný čísla a ty byly natočený zkrátka skvostně. A Kirsten naštěstí ani ta česká nána úplně nezazdila; když nic jinýho, člověk si pak o to víc užije němou scénu při čištění zubů (kouzelný!). :) ()

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama