Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrance Shipmanová je v posledním ročníku střední školy. Její přítel Aaron odešel na vysokou školu, a tak se může více věnovat škole. Torrance je také v týmu roztleskávaček školního fotbalového družstva Býků, které není moc úspěšné, zato roztleskávačky několikrát po sobě vyhrály národní titul. V týmu nejsou jen dívky, ale také chlapci a jejich výkonnost je opravdu dobrá. Když se volí nová kapitánka týmu, stará a odcházející kapitánka Zrzka doporučí, aby novou kapitánkou byla právě Torrance. Při prvním tréninku se však zraní jedna členka sestavy, a tak musí družstvo doplnit v konkurzu. Do školy nastoupili noví žáci – pohledný Cliff a jeho sestra Missy. Torrance se Cliffovi líbí a není divu, že se oba brzy spřátelí. Missy se dostaví na konkurz, ale je členkami poroty neustále zesměšňována, avšak Torrance se líbí a i když zprvu odmítne svou účast v týmu, Torrance jí přemluví a přijme. Když Missy vidí poprvé soutěžní sestavu roztleskávaček, okamžitě pozná, že je sestava oprásknutá – ukradená. Sdělí to i Torrance a vezme jí na trénink skupiny Compton Clovers. Tam Torrance vidí, že měla pravdu Missy. Zjistí, že Zrzka sem chodila nahrávat cvičení na video a pak sestavu prezentovala jako svojí. Kapitánka Clovers napadne Missy a Torrance, že zase přišly krást, ale není to pravda, což dívky Isis nedokáží vysvětlit. Torrance o všem informuje tým, ale ten nechce měnit již nacvičenou sestavu. Torrance ví, že musí nacvičit jinou sestavu a v zoufalství volá Aarona, aby jí poradil. Ten jí doporučí choreografa Sparkyho, který přichází snad s novou výtěznou sestavou... (TV Nova)

(více)

Recenze (87)

curfew77 

všechny recenze uživatele

Naivní, leč neuvěřitelně roztomile natočené promo jistě zvláštní americké tradice. Všichni herci na pohodu, soundtrack dobově cool a místy to umí být i hodně vtipné. Čtvrtou hvězdu za super sexy ústřední duo Kirsten a Eliza, u které mě vážně mrzí, že si vlastně nikdy nezahrála v ničem pořádném, nepočítáme-li dětskou roli v PRAVDIVÝCH LŽÍCH. PS: V době vzniku nad tím koukám mnozí velkopansky ohrnovali nosy, jaká je to limonáda, ale povšimněte si prosím, kolik je tam výraziva, které by dneska v žádném případě do teenage komedie producentským dohledem neprošlo. Just sayin... 65 %. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Torrance (Kirsten Dunst) se splnil životní cíl, stala se kapitánkou družstva roztleskávaček na své škole (bývalá kapitánka odešla z družstva). Až teď Torrance zjišťuje, že to není žádná sranda, ale naopak pořádná makačka. Navíc s novou členkou zjišťují, že všechny jejich sestavy byly ukradané týmu z East Comptonu. To se jim ale vůbec nelíbí (Torrance narozdíl od své předchůdkyně je čestná) a jelikož se blíží šampionát, je nutné začít pořádně trénovat ... Hmm, Amerika, země neomezených možností - baseball, hambrugery a cheerleeding (rozstleskávání). Právě tomuto americkému fenoménu věnovaný film, v hlavní roli s Kirsten Dunst (každý nějak začínal) a nebo krásnou Elize Dushku. Jinak velmi předvítalený film, ale ruku na srdce (hlavně pánové), jestli se vám na to docela dobře nedívalo :) ()

Reklama

Klay 

všechny recenze uživatele

Navzdory tomu s jakym despektem jsem k tomuhle dilku pristupoval musim uznat ze jsem se ani chvilku nenudil. A to je u takove limonady urcene spis pro ctrnactilete holky nezvratny dukaz ze ten film nejake kvality ma. Znovu uz to videt nemusim, ale zazivaci potize jsem pri sledovani take nemel, tak proc ne? Lepsi tohle nez teenagerovske komedie kde se zvraci, prdi a ejakuluje a rika se tomu humor. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Na film o roztleskávačkách opravdu slušný výkon. Občas sice naivní, ale rozhodně vtipné a překvapivě i sympatické - středoškoláci a sourozenci se k sobě chovají všude stejně. Na závěr jedna hláška, která mě, ačkoliv to pravděpodobně nebylo smýšleno, naprosto dostala: "Ty nejsi prokletá, jsi jen blbá!" ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. As If - Blaque [3:47] ,2. See Ya - Atomic Kitten [2:52] ,3. Mickey - B*Witched [3:29] ,4. Anywhere USA - P.Y.T. [4:06] ,5. U.G.L.Y. - Daphne & Celeste [3:25] ,6. Jump Up (If You Feel Alright) - Da Beat Bros. [4:00] ,7. Freakin' You - Jungle Brothers [3:36] ,8. Cheer For Me - 95 South [4:37] ,9. What's A Girl To Do - Sister2Sister [2:43] ,10. Bring It All To Me - Blaque/50 Cent [4:08] ,11. 'Til I Say So - 3LW [3:57] ,12. 2 Can Play That Game - Sygnature [3:12] ,13. As If - Blaque [3:47], ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Role Torrance byla Kirsten Dunst blízká. I ona byla na střední škole roztleskávačkou. (zajda404)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama