Reklama

Reklama

Vinnetou

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2008, 4 min

Režie:

Jan Veselý

Obsahy(1)

Parodie pro soutěž Palace Kamera 2008 o indiánském náčelníkovi se jménem Vinettou. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vinnetou sám o sobě se úplně nabízí k nějaké zdařilé parodii. Všichni to znají a mají to rádi a je to plné klišé, které lze chytře vypíchnout a udělat tak vtip. Tohle je ale cosi tak nezdařilého, trapného a křečovitého, že to snad ani nemá obdoby ani v ranku amatérského filmování. Partička nezletilých umělců prostě jen tvoří a hraje si dle parametrů jakési soutěže. Pravda, asi bych musel vidět všechny soutěžní snímky, abych mohl říct, že tohle si to třetí místo třebas právem zasloužilo. Ono už to, že se to jmenuje Vinnetou, a distributor (?), v tomto případě asi sám autor, ani nevím, nemá absolutní šajn, jak se onen náčelník vlastně jmenuje a píše o něm jako o Vinettouvi, mi stačí k tomu, abych k tomu přistupoval s mírně pochybovačným postojem. Ještěže chlapci třeba nechtěli točit "film" o MMetalice. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Pointa byla tentokrát božská - běh Oliny Shatterhandky s třesoucí se velkou prdelí a nohama do X , krása ! ()

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Když se na to tak teď dívám, tak i chápu proč je to v tak špatné kvalitě. Já kdybych hrál v něčem takovém, tak bych také chtěl, aby mi nebyla vidět tvář.. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Na Vinnetouovi jsem vyrůstal, ale za tohle by měli Veselého vykastrovat. Proč vůbec člověk, který ani neumí pořádně mluvit, hraje hlavní roli? (953.) ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto krátkému filmečku by pomohl menší střih mezi časy 0:00 a 3:54. Zbytek je perfektní. Jinak gratuluji tvůrcům, že se v soutěži Palace Kamera 2008 z obou dvou soutěžících filmů umístili na krásném 3. místě. Fandím vám! ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Další perla z dílny Veselý film. A veselé to moc není, byť se to o veselost pokouší. Dokážu si ale představit, že by se tomu mohl někdo zasmát, takže proto nedávám odpad. Jinak kvalita (kamera, kostýmy, obraz, herecké výkony, příběh...) opět na nule. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za poníky a za to, že hercům nebylo moc rozumět, takže jsem pochytil pouze půlku vtipů o Bursíkovi apod. Mohlo to být horší. ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, co za sutaz je Palace Kamera a ani nemam velmi potrebu to zistovat, ale drzitel bronzovej priecky z roku 2008 sa mi nahodou dostal na obrazovku a nechapem, preco nieco take vobec vzniklo a bolo divakom ponuknute. ()

Vojtas12 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už to bylo o čemkoliv, natáhnuté na dlouhé čtyři minuty to být nemuselo. Ta kvalita střihu je mimochodem ohromující. ()

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Hahaha, 3. místo v nějaké Palacekamera. Tak, děcka, můžem jít všichni natáčet, myslím že po tomto mají šanci snad všichni :)) ()

Reklama

Reklama