Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

Riley 

všechny recenze uživatele

70% - Freddie byl vždycky ten nejroztomilejší chlapeček a teď je z něj naprosto roztomilej chlapec. Co teprve až z něj bude chlap. :) S Emmou jim to slušelo, takže herci výborní, příjemná atmosféra i tempo, super soundtrack, prostě fajn film o první lásce a životních otázkách. Nicméně ten podělanej happyend a klišovité scény by si amíci mohli projednou odpustit a nekazit tím téměř každej film. "Something like a hundred and ten billion human beings have been born into this world - not a single one of them made it. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion." ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušný film. Pojetí příběhu o dospívání trochu z jiného úhlu. Líbilo se mi, že hlavní protagonista má těžce definovaný pohled na svět...chvílema introvert s neukojitelnou touhou dokázat pomocí svých kreseb něco úžasného, co ho charakterizuje, vystihuje jeho náladu. Jak dokázat prostřednictvím svých kreseb emoce...Když se mu do cesty připlete pohledná dívka Sally, která má také komplikovaný život. Jeho pohled se rázem postupně začíná proměňovat nejenom díky jeho přátelství se Sally, ale také díky spolužákům Zoey a Willem. Vyvrbí se z přátelství mezi Georgem a Sally něco víc ??? ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem si myslela, že to bude stát fakt za to, ale tohle je jeden z filmů, který by měl být spíš v modré barvě než v červené. Byla jsem hodně zvědavá na Freddieho. Neříkám, že to zahrál špatně, jen z toho nejsem nějak odvázaná. A chvílema to celý bylo dost nudný. Hodně jsem taky postrádala filmovou hudbu, který tam bylo pomálu. Jsem fakt hodně zklamaná a dávám jen 45%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Zase Emma Roberts, a zase jeden takový snímek ze života. Námět se řídí pravidlem v jednoduchosti je síla, a vychází to. Do hlavních rolích dali mou oblíbenou Emmu, a k ní poměrně neznámého Freddieho Highmore. A jak to celé funguje? Výtečně. Mezi nimi to klape přesně jak má, je zde dobře zvolená stopáž a celkově to ubíhá pěkně rychle. I když to nepatří zrovna mezi perfektní filmy, přihmouřím oko za Emmu, a přidávám jednu star navíc. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Freddie Highmore už není dítě, musím si ho v hlavě konečně vyřadit z těch rolí typu Arthur a Minimojové, Karlík a továrna na čokoládu, Kronika rodu Spiderwicků, Hledání Země-Nezemě apod. Ale musím říct, že nehorázně vychrtlý je pořád, jakoby vyrostl jen do výšky, samá ruka, samá noha. Co se týče Emmy Roberts tu mám spíš spojenou s rolemi trapných populárních puberťaček, ale popravdě ona vlastně ještě nehrála v žádném dobrém snímku, takže tohle bude asi její první "decent movie" podle mého mínění. To zamyšlení nad životem je tu hodně cítit, někdy vám to přijde, že tyhle filmy už musí omrzet, ale pokud jsou tam příjemní herci, zajímavý doplňující příběh, který se liší prostředím například, tak to asi neomrzí a můžete jich vidět na tohle téma kolik chcete. Takže já jsem spokojena - 4*. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)

Reklama

Reklama