Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Recenze (196)

DJmilda 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film i když jsem jej viděl jen s titulkama. Emma Roberts je prostě skvělá a fešná. Už by to taky mohlo být s českým dabingem a jít do kin a na dvd. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

Rádoby lehce odlišný film, který je ale vlastně už dávno ,,někde viděným,, filmem... Emma Roberts se však své role ujala zodpovědně a i hlavní hrdina je svým představitelem (dle mého názoru) hraný dostatečně zdeptaně - tím umělecko-depresivním způsobem...Ale pro mne stačí vidět jednou... ()

Maerik 

všechny recenze uživatele

Pohľad toho chlapca na svet bol v skutku zvlašny to sa mi páčilo. Na konci filmu by som povedal, že ona ho potrebovala viac ako on ju. ()

vasil1234 

všechny recenze uživatele

Art of Getting By, je film který ve Vás něco nechá. Něco co moc filmů nedokáže. Příběh tohodle filmu, je prostě v něčem jedinečnej. A to je pohled George na svět. Vidí ho takový jaký je. Depresivní, zkažený ...Proč by měl trávit svůj život ve škole? Když stejně nakonec zemře? Jak vyjádřit to co v sobě dusí pomocí kreslení?...A chce to vůbec udělat?..Ale když potká Sally, začne vidět věci poněkud z jiného úhlu....A zjišťuje, že zapadnout, je opravdové umění... ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská variace na to jak se lze stát zodpovědným, dospělým a uvědomnělým člověkem, během jednoho dne či několika okamžiků. Proč ne?..u mně to fungovalo. ()

spuntik87 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších teenage romantických filmov, aké som videla. Jednoduchý príbeh, ktorý mal však čím zaujať. Netreba pripomínať, že som sa zaľúbila do pohľadov Freddieho Highmorea, ktoré mu opätovala sympatická Emma Roberts (až tu som ju začala mať rada). =) ()

BaMia 

všechny recenze uživatele

A prečo je modrý? Pre mňa je aj tak dobrý! :) Teraz vážne, milujem filmy ako napr. Submarine, Charlieho malé tajomstvá a tiež tento, kde je hlavným hrdinom chlapec, ktorý je trošku čudný, iný ako všetci ostatní, má problém zaradiť sa do spoločnosti, nemá priateľov a potom nastane zlom, zažije prvé diskotéky, nájde si prvých priateľov alebo spozná dievča, ktoré mu otočí život o 360 stupňov. Síce na novinku The perks of being wallflower sa to nešplhá, ale je to veľmi milý filmový kúsok so sympatickou Emmou a s úžasným nádychom umenia :) ()

rebelllka 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus tak trochu neobyčejný film.Viděla jsem spoustu filmů ,ale ten se mi zdál jiný,chyběla mi tam romantika né jenom vocucávajdy . Jinak Režisér vybral velmi dobré obsazení . ()

Saintmalins 

všechny recenze uživatele

Art of getting by. Už úvodní proslov mě připoutal k obrazovce. "Since the dawn of recorded history, something like 110 billion human beings have been born into this world. And not a single one of them made it. There are 6.8 billion people on the planet. Roughly 60 million of them die every year. 60 million people. That comes out to about 160,000 per day. I read this quote once when I was a kid, "We live alone, we die alone. Everything else is just an illusion. " It used to keep me up at night. We all die alone. So, why am I supposed to spend my life working, sweating, struggling? For an illusion? Because no amount of friends, no girl, no assignments about conjugating the pluperfect or determining the square root of the hypotenuse is gonna help me avoid my fate. I have better things to do with my time." Jako by mi mluvil z duše. Mám podobný styl přemýšlení a tak mám takové filmy rád. Když se to okoření trochou romantiky a komedie, tak mám film přesně pro mě. Herecké obsazení podle mě ideální. Nedokážu si jako George představit nikoho jiného. Jediná škoda je, že takových filmů není víc. ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Film doporučuji všem, jež si občas připadají pro svět zbyteční. Po prvním shlédnutí jsem byl unesen a značně motivován. Více takových filmů! Možná byl ale ten konec trochu moc klišé. ()

petaechelon 

všechny recenze uživatele

Krásný film o tom,že vážně jen díky lásce,přátelství dokážete žít. Freddie Highmore opět nespočetně perfektní. Nečekala jsem,že zrovna Emma byla zpřízněná duše,příjemné překvapení. Prostě teenager který už je znuděný snažením,optimistická holka která dokáže vše napravit a zjistit že najít spřízněnou duší lze v komkoliv. Atmosféra u tohoto filmu byla hodně depresivní,ani nevím proč,možná jsem taky jen puberták odevzdaný osudu jako George. We live alone,We die alone,everything else is just an illusion. 100%. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně vyvolal emoce a to je dobře. Freddie HighmoreEmma Roberts, George a Emma. Lítost u něj (že mu uteče), vztek na ni (že mu nedává přednost). Závěr mě však odvedl od úmyslu dát 5*. Přeci jen, je reálné, že by se vrátila z letiště před uzavřením gatu k tomu labilnímu klukovi ? PODRUHÉ 23-9-23 ponechávám předchozí hodnocení. Možná by bylo i o něco lepší v rámci 4* (75 - 80%) A to mi Karlík Freddie Highmore nikdy moc neseděl. Zato Emma Roberts, to je jiný šálek čaje. Ona a dvě její plus minus stejně mladé jmenovkyně. Stone a Watson. Šikovný holky. ()

Reklama

Reklama