Reklama

Reklama

Michael Jackson: You Rock My World

(hudební videoklip)

Videoklip z posledního vydaného alba Michaela Jacksona Invincible, které bylo vydané v srpnu 2001. V hlavních rolích se mimo jiné objevili Chris Tucker a Marlon Brando. (Jocker94)

Recenze (29)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tančení, zpívání, frajeření i gangsteření Michaelovi v minulosti šlo a tak na to vsadil i v tomto klipu. Tentokrát to však bylo jakési průměrnější, ale jen do chvíle, kdy se svým tanečním číslem přichvátala Kishaya Dudley a posadila mne na zadek. Ta čtvrtá hvězda je jednoznačně za ni. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Král popu Michael Jackson, "Badass" Michael Madsen, ošklivý charizmaťák s nezapomenutelnými rysy obličeje Billy Drago a sám velký Kmotr Marlon Brando. V jednom klipu. Pro mě hudební lahůdka. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tahle piseň mě nikdy moc nechytla,i když svoje kvality určitě má,potom je tu ta věc s Majklovým obličejem,který poprvé utrpěl výraznou ránu a pro mě to byl až moc velký šok a z jeho nabitého švihu už zbývalo jen málo,potěšil Billy Drago,ale tenhle klip spíš bolí u srdce,protože předznamenává pád. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Skvělý videoklip, nadčasová muzika, parádní obsazení, jedinečná taneční kreace, oblíbená Michaelova gangsterská tématika, co dodat?! Královské (na)dělení v oblasti perfekcionismu a dokonalého souznění hudby jako způsobu komunikace pro každého bez rozdílu. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Písnička a klip super, jen ten Michael už tu vypadá zničeně po plastických operacích. Když Chris Tucker říká, že nerad chodí na jídlo se svými kamarády-černochy, je to poněkud zvláštní, protože Michael vypadá jako běloch s nepovedeným nosem. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Z časti videoklip, z časti krátky film, no a to dosť frajerský. Nie je to síce nič, čo by ma nejak zobralo,je to aj u neho taký priemer, no dá sa na to pozerať. Dnes už to je tiež pamätné dielo, s ktorým sa pohrali. ()

xxvasa 

všechny recenze uživatele

hudba otresna, jak vsecky hity teto "superhvezdy", a klip taky stoji za prd.. nezachranila to ani banda oblibencu ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Nejslabší videoklip Velkého eMdžeje, text i hudba o ho*nu a sám chudák vypadal na rozsypání se. Tedy rozhodně ne hudební lahůdka, Beat it, nebo Give in to me neboi ta Dirty Diana to u mě mají daleko lepší ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ano, jsou to prostě filmy.. tenhle klip má dokonce extended version, která má skoro 14 minut. To už je prostě mazec.. :D ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Michael Jackson spolupracoval celý život s těmi nejlepšími ve svém oboru, ať už to byli doprovodní muzikanti, vokalisté, choreografové či režiséři všech jeho klipů. Logicky mi z toho vychází, že i výsledek toho nemohl být nikdy špatný. Paul Hunter se sice jako filmový režisér moc nechytil, ale jako klipař je už dlouhá léta vyhledáván zvučnými jmény v hudebním průmyslu. V klipu mě ovšem nejvíc zaujala špičková taneční scéna a hlavně perfektní hudba, která může nechat v klidu jen hluchého... ()

passat 

všechny recenze uživatele

Jak písnička tak klip jsou hodně povedené a MJ je tam za drsňáka a celkově to má parádní švih. A ten tanec! 80% ()

Ondrej120 

všechny recenze uživatele

Michael Jackson+Chris Tucker+Marlon Brando+Michael Madsen+Billy Drago+skvělá hudba= no nechci mít blbé kecy ale už jenom z tohohle musí být přece jasné že to je skvělé ne? ()

Bobsenklár 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších hvězd popu v jednom svém posledním živém videu. Smrtelná křeč krále popu, pouhé vykrádání sama sebe. Dlouhometrážní videa ale uměl. ()

Hermanka 

všechny recenze uživatele

Po letech čekání, jak bylo dobrým zvykem Jacksona, na další várku videoklipů vzešel z alba Invincible jeden jediný a poslední You Rock My World. ( Nepočítám do jeho tvorby kterýkoliv posmrtně vzešlý videoklip. Taktéž, leč výpravný videoklip Cry, ve kterém Jackson z trucu po tahanicíh se společnotí Sony nevystoupil. Cry bylo pouze pod taktovkou vydavatele ). Při hodnocení tohoto nejméně všeobecně známého Jacksonova krátkého filmu, jak svým dílům obvykle říkal, mám mírný tik strhnout jednu hvězdu. Za jemnou nuanci opakování motivu která jde z videoklipu cítit. Buďme však spravedliví a měřme všem stejným dílem. Ve srovnání s tvorbou kolegů z populární scény, nemohu jinak než opravdu dát plný počet. Chytlavá taneční melodie podpořená skvělou podívanou na odehrávající se příběh a výborně propracovanou, neotřelou choreografii se kterou si opět Jackson se svými starými kolegy vyhrál. U mě, tímto svou vysoce nastavenou příčku opět nepodlezl, dokázal opět vtisknout punc dobré zábavy a kvality. Otázkou na vždy zůstane, kdyby předešlo tahanici s rozpočtem a výběru režiséra, jaké by měl videoklip ztvárnění, kdyby došlo na Jacksonovu prvotní vizi a úmysl jak s tímto krátkým filmem naložit. Loud sound and you rock my world! ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Michael byl a navždy už zůstane géniem v oblasti hudebních videoklipů. Stejně jako u Ghosta, i tady dokázal udělat z ne zrovna super songu, prostě zážitek. Michael Madsen a Billy Drago jsou sekáči jak se patří. ()

Reklama

Reklama