Reklama

Reklama

Kamera na cestách: Japonsko

(TV film)
  • Francie Flavors
Francie, 2008, 53 min

Obsahy(1)

Japonské ostrovy se díky jedinečnému spojení tradice a modernosti stanou mimořádně zajímavou zkušeností pro každého návštěvníka. Ačkoli se země vycházejícího slunce zařadila ve dvacátém století mezi státy se západním modelem civilizace, tamní obyvatelé se v mnoha směrech nevzdávají svého tradičního pojetí života.
Putování po Japonsku představuje pohled do nitra tisícileté civilizace. Pokusíme se odhalit poklady, které tato země ukrývá, v celé jejich rozmanitosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Epg priradilo dokument k tomuto záznamu, ale na konci filmu (začiatok som nevidela) bol originálny názov Planet Edo. V tomto duchu sa často spomínala "planéta Edo". V každom prípade, dokument to bol výborný. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkné záběry z Japonska, ale hlavně ostrovů. Málo kdy se to takto vidí. Dávám tvůrcům veliký palec nahoru. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele

Japonsko je krásná země a toto hezký dokument skýtající letmý pohled na každý jeho ostrov. Bohužel dokument není moc komplexní a zaměřuje se na celou zemi pouze z jediného úhlu pohledu, což je možná dáno omezeným prostorem v rámci jednoho dílu z cyklu Kamera na cestách. Je to škoda, protože Japonsko by si jistě zasloužilo více prostoru a mnohem detailnější a širší výklad jeho zajímavostí. Jistě jich není málo... 80% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama