Reklama

Reklama

Ubaldo Terzani Horror Show

všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle chudokrevnej italskej splatter nepřichází v podstatě s ničím novým. Nebýt celkem obstojné kamery, pár hezkejch hereček a krvavějšího finále dám jednu hvězdu. Ale jelikož je gore celkem na vysoký úrovni, dávám 2 hvězdy. Na druhou stranu ikdyž je gore povedený je ho tam zatraceně málo. Za sebe bych tenhle kousek radši nikomu nedoporučoval. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taký typický, poctivý taliansky splatterík pre nenáročných divákov. Hlavným hrdinom je mladý režisér, ktorý má napísať kvalitný scenár k novému hororu a inšpirovať ho má slávny hororový spisovateľ. Odkedy sa však nasťahuje do jeho domu, má nočné mory a zdá sa, že so slávnym pánom Terzanim niečo nie je v poriadku. Ako nie je to nič, z čoho by som skákal od radosti (poslabší dej plus dosť otravná hudba), ale gore scenérie potešia, na odrezávanie končatín, vypichnutie oka, vytrhnutie srdca, či rozporcovanú mŕtvolu sa proste pozerá dobre, takže tri krvavé kvapôčky si to odo mňa zaslúži. Škoda, že sa režisér nerozparádil tak, ako vo svojom parádnom predchádzajúcom snímku. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se předtím nepodíval, že tohle točil ten samý mameluk, co vytvořil kokotinu Il Bosco Fuori, protože bych se asi na Ubalda neodvážil. A byla by to škoda, protože se jedná o kulantní, i když ničím nový, horůrek o spisovateli, který hledá inspiraci svérázným způsobem. Zápletka je jasná od samého začátku, takže se hlavně budete těšit na krvavé efekty a kvalitní práci chladnými řeznými nástroji. Bude tam, i když až na samém konci. Vcelkou koukatelná jednohubka s velmi, velmi koukatelnou Laurou Gigante (přítelkyně Sára). Z italské tvorby ta lepší část, i když pořád žádná sláva. I díky Lauře je to nakonec čistá trojčička. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama