Reklama

Reklama

Brindaavanam

  • Indie బృందావనం
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Bhumi (Kajal Aggarwal) je ve velkých potížích. Otec (Prakash Raj) ji chce provdat za jejího bratrance, který je darebák. Bhumin dědeček proto vymyslí lest, nalže svému synovi, že vnučka už má přítele, kterého si našla na studiích. Otec chce ale mladíka vidět. Bhumina kamarádka Indu (Samantha Ruth Prabhu) přemluví svého přítele Krishe (N.T. Rama Rao Jr.), aby se vydával za Bhumina milého a pomohl jí tak vyhnout se nechtěnému sňatku. Když ale Krish přijede na návštěvu do Bhumina domu, zjistí, že celá rodina je rozhádaná a její členy už léta rozděluje nenávist. Začne proto postupně rodinné vazby napravovat. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

lenuse 

všechny recenze uživatele

MOŽNÁ SPOILER: Ach, ten konec. Tedy ten okamžik, kdy všichni nečinně přihlíží tomu, jak hlavní hrdina dostává na budku. Včetně jeho bohatých rodičů, kteří si mohli koupit celou místní policii. Proč to neudělali a jen koukali, jak ze syna stříká krev? ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ta šílená přestřelenost, kdy nezničitelný hrdina likviduje protivníky v rozporu se všemi fyzikálními zákonitostmi, mě docela bavila. Sice to není žádný fešák a hrát taky neumí, ale dejme tomu – v takhle nadneseném příběhu to překousnu. Jak se ale dostal do rozhádané rodiny/vesnice/vesnic a začal všechny usmiřovat, se ten nadneseně žertovný tón na dlouhé sekvence vytrácel a spíš to začínalo smrdět sentimentem. A je to zbytečně dlouhé, náhody a nedorozumění působí nepřirozeně násilně. Až zase konec s rozpačitým bohem Krišnou, který radši zmizí, protože pro hrdinu v nelehké situaci nemá řešení, se vrátil do ztřeštěné polohy filmu. KOUSEK DĚJE Konec je sice netradiční, ale stačí se podívat na wikiheslo o Krišnovi a jeho manželkách. Měl jich víc než 16 tisíc….. Takže dvě manželky jsou proti tomu úplná prkotina. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak začnem od konca, nejako som ten koniec nepobrala do hlavy a to som si ho prehrala dvakrát, takže vlastne netuším ako film skončil. Motív filmu, jeho príbeh je veľmi.... veľmi deravý, bolo by mu stačilo tak 1,5 hodiny, nie skoro 3, ku koncu som bola takmer mŕtva. Stavba príbehu divno naivná, Junior v roli podivného boháčskeho synka, ktorý pácha zásadne len dobro, spája rozhádané rodiny a dvojice, ktorým rodiny nechcú dovoliť sa vziať, všetko zásadne absolútne láskavým prístupom, alebo riadnou bitkou, nič medzi tým. V princípe mu ale nevadí, že si "asi" sám vezme iné dievča ako to o ktorom celý film tvrdí, že ho miluje, alebo, že by miloval vlastne tú druhú, ťažko povedať zo záveru filmu to skôr vyznieva tak, že miluje obe a aj si obe vezme.... Inak piesne sú tu v nepomere k filmu veľmi dobré, nie veľmi tradičné, ale dobré. Celkový dojem z filmu je niečo nesúrodé, podivné a vôbec nie zaujímavé. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil na doporučení uživatele Ramanam, nevěděl jsem vůbec nic, jaký je to žánr, kdo v tom hraje atd.. Šel jsem do toho naslepo a udělal jsem dobře, už úvodní epická bitka ala Singham mě mile překvapila, to jsem si pomaličku začal říkat, že to nemůže být úplná kravina, a po dokoukání filmu budu litovat, že jsem si raději nepustil něco jiného. Co mě však dostalo asi nejvíc bylo to, když mi došlo, kdo hraje fotříka té děvy, která je nucená si vzít svého bratrance, který je pěkný parchant a všichni se ho bojí. Od chvíle, kdy jsem poznal mého milovaného záporáka ze Singhama (jo chvíli mi to trvalo, viděl jsem s ním jen jeden film a tady vypadal trošičku jinak), tak jsem věděl, že dám jasnou pětku i za ty úchvatné bitky, kvůli kterým jsem si indické filmy oblíbil a zvykl si na ně snáz, než kdyby tyhle akční taškařice netočili. Jak už zde mnozí psali, ten konec mě sice trochu zklamal, ale už jen kvůli Prakashovi a těm vtipným soubojům nemůžu dát nic jiného, než za plný počet. Možná, kdyby zde byla stupnice od 1-10, tak by se dalo přemýšlet nad tím, že tomu dám jen devítku, ale takhle není co řešit. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Jr. NTR si zahral v ďalšej úspešnej masale. Úžasne strelený príbeh, veľký počet hercov / komikov, okázalé bojové scénky, super hudba.. všetko, ako má byť. Netreba čakať nič prevratné, ale o zábavu bolo dobre postarané :) V oblasti príbehu a hlavného charakteru je silnejší Juniorov predošlý film - Yamadonga. ()

Reklama

Reklama