Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor vypráví o problémech striptérek pracujícících v klubu, ve kterém díky náhodě zemřel vůdce vlkodlaků. Dívky mají čas do dalšího úplňku, aby se připravily na pomstu dalších netvorů. (ČSFD)

Recenze (13)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pohodové, odľahčené light-horror béčko so sporo odetými, vyvinutými striptérkami, ktoré poteší hlavne pánskych divákov. Už z názvu a coverov je jasné o čo pôjde a prečo sa tomu môžu intelektuáli a mudrlanti v kľude vyhnúť, bez toho aby sa tu potom sťažovali a vysýpali odpad. Dej sa odvíja od toho, že striptérky sa dostanú do potyčky s miestnou partiou vlkolakov, po tom ako jedného z nich náhodou zabijú, no žiadny strašidelný horor samozrejme čakať netreba. Ja som sa ale vcelku bavil, striptérky to ťahali dobre, vizuál bol štýlový, hudba veľmi chytľavá a príjemná bola aj menšia úloha Roberta Englunda. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevyužité. Kozičky tak 4, akce mizerná, jen samý střih a znásobování obrazů v obrazu. Mizérie. Englund je jen v jedné scéně aby mohl být napsán v titulcích. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Zombie Strippers a víc nic jsem ani nechtěl, jen se párkrát zasmát a podívat se na nahé striptérky, jak se mění ve vlkodlaky... Očividně jsem chtěl moc... Strippers vs. Werewolves je naprosto nudná kokotina, se zcela amatérskými herci (což by až tak nevadilo), debiním scénářem, směšnými triky a hlavně bez jakéhokoliv nápadu... Film nefunguje ani jako horor, ani jako komedie, prostě nezvládnutý kus ve všech směrech... Už nikdy víc... ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto extrémní znásilnění žánru vlkodlačin a úplně vymletá kravina na kterou jsem málem doplatil. Jak s tímhle mohly tvůrci vyrukovat. Ok beru že nebyly asi moc brachy a tak si tvůrci nemohly dovolit moc masky ale takovýhle trapný maškarády jsem ještě neviděl navíc vlkodlaci jako gang? Ježiš. Proč se tu angažoval Englund a další poměrně známý herci, ani špetka humoru tu nefunguje a celý film jsem trpěl. Odpady nedávám často ale tenhle film si ho zaslouží. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Od snímku s názvem Striptérky vs. vlkodlaci nemůže divák očekávat hlubokomyslnosti na způsob W. Shakespeara, ale pořádnou řezbu. Ta sice nastane, jenomže v mnohem menším měřítku, než jsem předpokládala. Absurdní spojení dvou pokleslých žánrů (softporna a laciných hororů) nedokázalo dostát svému šílenému názvu a zásobit diváka přívalem crazy humoru. Vtipy tam jsou, ale jejich výskyt je řídký. Na druhou stranu, film s takovým názvem nevyvolává předem představy zajímavé filmařské techniky a ta tam přitom, kupodivu, je. _____ Vlkodlaci připomínající spíš přerostlé krysy a lepé i méně lepé spoře oděné děvy spolu bojují na funkčně děleném plátně a s pomocí kreslených vsuvek. Takže: vlkodlaci k smíchu, striptérky obstojně hezké (mou favoritkou je ghotička), děj průměrný a obrazová stránka nadprůměrná. /17. 2. 15./ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Barbara the Werewolves Slayer. Striptérky už stály proti zombíkům a nedopadlo to zrovna šťastně. Postavit je proti vlkodlaků, no, to by v takové fungovalo tak snad jedině v Japonsku. Je to tupé jako stříbrná kulka s upilovanou špičkou, lepší vlkodlačí masky najdete snad i u vás na vsi v obecním kulturáku během dětského halloweenského večera, zápletka plochá jako anorektická patnáctiletá striptérka během svého prvního vystoupení. A herecké výkony by zvládl i divadelní kroužek místní základní školy, pravda, školačkám by to ve spodním prádle asi tak neslušelo. A i toho Roberta Englunda jsem zřejmě prospal. Takže proč ne odpad? Protože Sarah Douglas, která svou jiskru neztrácí ani po několika desetiletích a pořád je to ta démonická samice jako ve druhém Conanovi a Supermanovi, a to i ve filmu, který ji neposkytuje vůbec nic. Protože Barbara Nedeljáková, která tu má (škoda, že jediná) fakt koule. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Striptérky mám rád, vlkodlaky miluju a tento film skoro až nesnáším. Vlkodlaci mají skvělej look - něco mezi zmutovanou krysou a křečkem. Striptérky se snaží být drsné až to bolí a zachraňují to tím, že ukazují co jim příroda a silikon nadělily. Vtipné scénky Vám mohu hned vyjmenovat, ani to nebude moc dlouho trvat - žádné nejsou. Brutalita je na úrovni gumových končetin s trochou kečupu a cca dvou kil vinných klobás. Postřehy ze snímku - Zjistil jsem, že vlkodlak s papírovým pytlem na hlavě, vypadá děsivěji než bez něj. Boxovací pytel se dá udělat z mrtvého vlkodlaka, zabaleného v koberci. Ve filmu hrál dvojník Pavla Lišky. Když máte chuť na sendvič a dojde Vám salám nepropadejte panice, dá se nahradit lidskou rukou. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Co čekat od názvu Strippers vs. Werewolves a označení Komedie / Horor to je přeci jasný komedii říznutou malou špetkou hororu a tím právě S vs W je.Solidní film,kerý má za ůkol polahodit oka a rozesmát diváka.U mě se mu povedlo obojí,proto vůbec nechápu zdejší hodnocení a myslim že to hodnotily i ti co neviděli.Žádný průser,ale dobrá komedie. 56% ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Nebyla to až taková kravina, jak jsem čekal, ale ale nejsem si jistý, jestli to u tohohle typu filmu není spíš na škodu. Každopádně humoru je tu celkem poskrovnu, hodně nepodařená mi přišla postava lovce upírů, který měl být vtipný tím, jak se snaží být cool, ale místo toho byl trapný tím, jak se snažil být vtipný. Čekal jsem také trochu více akčních scén, zejména závěr filmu mě v tomto směru celkem zklamal. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně pitomé, laciné spíše ne, ale neskutečně vtipné. A ty 3* si klíďo obhájím. Tady v tomto "filmu" je jasně vidět rozdíl mezi britskou a americkou stránkou věci. Já se opravdu skoro hodinu a půl bavil. Jasně, ne kvalitou filmu, ale určitě ne tím, že by to bylo ubohý. Britský humor tady hraje prim a v tom je to pecka. A nejvíc si to zaslouží body za to, že si to hlavně na nic nehraje. Za to dík. Holky pěkný, masky vtipný. Za mě palec nahoru v rámci žánru rozhodně nadprůměr. A ten lovec upírů?? :D :D perfektní! ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

tohle jsem dlouho odkládal a dobře jsem dělal. Měl jsem maličkou naději že to bude zábavná uchylárna, Ale bohužel není. Starý vyzobaný slunečnice, aka striptérky neukazují ani kozy. Vlkodlaci? jako fakt tyhle masky kouzlů, nebo faunů za 10 korun z papírnictví mysleli vážně? Těšil jsem se aspoň teda na Roberta, ten tam byl jen na pár vteřin a nic nepředvedl. Odpad jak vyšijije ()

Reklama

Reklama