Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladým manželům, Timovi a Allie (Tim Rock a Kelen Coleman), kteří cestují přes Kalifornii se pokazí auto a tak se vydají hledat pomoc pěšky. Narazí na kazatele (Billy Drago) a jeho ukrajinskou nevěstu (Barbara Nedeljakova), žijících ve starém domě. Protože uvázli uprostřed pustiny, daleko od jakékoliv civilizace, bude muset maldý pár zůstat ve starém domě přes noc. Ale to netuší, že kazatel vězní v boudě blízko domu démonické dítě, které zatouží po ještě nenarozeném Alliině dítěti. (hladass)

(více)

Recenze (42)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby se tento film nehlásil ke známé hororové sérii Children of the Corn a šel si svou vlastní cestou, tak by nevyvolal takové divácké rozčarování. Tvůrci se totiž na ní snažili především přiživit, protože jejich dílo s ostatními moc společného nemá. Navíc prvním varováním již bylo angažování režiséra Soissona, který si dodnes moc sympatií u diváků nezískal stejně jako jeho filmy. Na jeho obranu však musím říct, že jsem tentokrát nebyl zas až tak rozčarován, jako tomu bylo minule. Do jisté míry lze tento snímek považovat za průměrné dílo, které pro mě nebylo ztrátou času. Bohužel pro skalní fandy kukuřičných dětí to bude znamenat katastrofu. Rovnou zde můžete zapomenout na kukuřičné lány, ty se zde sice objeví, ale kromě snové pasáže zde nehrají žádnou roli. Asi dvakrát je zde zmíněno město Gatlin, ale tím podobnost s ostatními díly končí. Pokud tedy nebudu počítat docela působivou úvodní scénu, která se mimochodem tvůrcům docela povedla a přiznám se, že mě i příjemně navnadila. Jenže od této chvíle jako by jsme sledovali film úplně o něčem jiném. Pokud nevíte koho obsadit do podobných béčkových filmů, měla by být pro vás volba Billyho Draga jasnou volbou. Tenhle chlapík ač moc kreativního hereckého talentu nepobral, tak většinou patří k tomu nejlepšímu co je na obrazovce k vidění. Asi to dělá ten jeho ksicht a role šité na míru, kdy musí mluvit jen v krátkých větách. Zde se k němu role pochybného kazatele opravdu hodila a bylo vidět, že si jí užívá každou další scénou víc a víc. Jméno slovenské herečky Barbory Nedeljákové vám jistě taky nebude neznámé, protože tahle ženská si zahrála například i v Hostelu. 5/10 ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Už predchádzajúce časti sa výrazne odkláňali od prvých Kukuričných detí. V tejto sa do Gatlinu dostaneme maximálne nejakými odkazmi z minulosti, a aj tá šúpolová bábika (síce z kukurice) nemá s pôvodnou predlohou nič spoločné. Za zmienku tu ale stojí námet (ak si odmyslíme chýbajúcu spojitosť), snaha o napätie a angažovanie Bystričanky v americkom horore. ()

Reklama

jurasino 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné, docela zajímavé nápady, pohodový filmeček, bohužel už jsme se z Gatlinu přesunuli do Californské pouště a ten chlap s tou ukrajinkou mohli být lepší a mohlo z toho být i nějáké výraznější hixploitation nebo tak. Každopádně Barbara Nedeljaková byla super a 'he who walks behind the rows' se zde taky znamenitě projevil. Ta celá série je docela taková tajemná a tady se to i celkem podařilo napodobit. Ten konec se mi nelíbil ale co už. Aspon něco. Doufám že nás v budoucnu čekají další sequely Children of the Corn, vy co jste viděli jen toto a udělali jste si názor na celou sérii tak doporučuju si přečíst krátký příběh od Stephena Kinga a zkouknout původní film. Je to trošku o něčem jiném. 4* slušná podívaná ()

maddy 

všechny recenze uživatele

V podstate ani neviem, na čo som si to pustil, keď už vopred bolo jasné, že pôjde o zbytočné x-té pokračovanie aj tak ničím nevynikajúcej hororovej série. Navyše námetom podobný s Kukuričnými deťmi akurát tak v úvodnej 5 minútovke, ktorá bola ako jedna jediná scéna veľmi zručná a navnadila na ďalšie sledovanie, potom sa film uberal vlastnou slušne povedané nezáživnou cestou. Prevažná väčšina deja sa odohráva v jednom dome, chýba poriadny príbeh, akákoľvek hororová scéna, vražda, krv, 80 minút sa ťahá ako trojhodinový film, herci otravní (Barbara Nedeljáková si tu po Hostel opäť strihla svoj ďalší hollywoodsky vrchol) ... čo viac dodať. Po technickej stránke síce žiaden amaterizmus, inak však horor určený do desiatich rokov vo vysielacom čase 21:00 na stanici STV. A Soissona už v živote neposadiť na režisérsku stoličku po absolútne zničených dvoch pokračovaniach Pulse a najnovšie týmto „veľdielom“ mu peniaze na ďalší film poskytne len skutočný blázon. CELKOVO: 1,5* (tá polovica za úvodných 5 minút) ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas až tak hrozné...Např. ten chlápek co jim otevřel a nechtěl je nechat zavolat, ten pěkně podivně nesympatický. Zato ta jeho žena, Helen/Oksana , tu svou předváděčku s vykasanýma šatama mohla dotáhnout do konce, škoda :) Jinak tam bylo jen pár dobrých scén jako policajt na projížďce po oběžné dráze s hladkým závěrečným přistáním :) Celkově blbost, ale tri hvězdy ji dám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama