Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ashley (Jodi Lyn O'Keefe) je školní kočka po které touží všichni kluci včetně Ryana (Shane West). Ryan má kamarádku Maggie (Marla Sokoloff), se kterou vyrůstal a dokonale se znají. O Maggie projevuje zájem playboy Chris (James Franco), ta však o podobných frajerech nechce ani slyšet. Chris však chce dosáhnout svého. Protože Ashley je jeho sestřenice, tak nabídne Ryanovi, že mu k ní dopomůže pokud on mu trošku zvedne mínění o něm u Maggie. Začne série našeptávání milostných slov a společné výlety. Navíc se začne blížit maturitní ples. Těsně před ním však Ryanovi dojde povrchnost jeho, Chrisova i Ashleyina chování. Rozhodne se Maggie "zachránit", ať to stojí, co to stojí... (Isherwood)

(více)

Recenze (51)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Téma kolem (ne)správné volby (ne)vhodné píchačky a (ne)první ztráty věnečku už bylo různě (ne)kvalitně natočeno na stopadesátou taktéž a jinak, že už to snad ani dál natočit nejde. Bohužel jde a evidentně se stále klesající tendencí úrovně. Ještě že jsem zápletkový problém nemusela řešit po americku, jinak bych blela i s nulovou akcelerací pohybu a zřejmě nonstop. Právě se mi vrátila kolegyně po dobrovolné třítydenní mučírně z Ameriky a už se těším, jak ji vykuchám, pardon vyzpovídám do posledního detailu. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se vyskytují všechny atributy, obvyklé pro tento žánr: oblíbení studenti, kteří udávají módní trendy. Neoblíbení studenti - outsideři. Povrchní a namyšlené třídní krásky, které obdivují zdatné a fešné sportovně založené mladíky - tito však neoplývají přílišnou inteligencí a v jejich hlavách mnoho myšlenek věru není. Děj filmu má předvídatelnou zápletku a neodvratně spěje ke svému vrcholu, taktéž oblíbenému ve filmech o teenagerech - totiž maturitnímu plesu, který je nejdůležitější a zlomovou událostí v životě každého studenta. V průběhu plesu jakoby zázrakem všechny postavy prozří a jsou schopny rozpoznat pravé charakterové vlastnosti svých bližních. Omlouvám se za sarkasmus, ale přišlo mi to opravdu slabé... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Provětrat na denním světle jednu z nejprofláknutějších středoškolských bajek „o nesmělém studentíku nahánějícím nejkrásnější dívku školních chodeb, zatímco jeho životní láska stojí věrně po jeho boku“, nedat tomu žádnou nadstavbu, žádný bonus, jenom se tupě zařadit do nekonečně dlouhé řady a tajně si myslet na korunku královny maturitního plesu je stejně zarážející, jako na již zmíněný ples vyvést svoji dvanáctiletou sestřenici…………….všichni stokrát opsat „už nikdy nebudu vytahovat stokrát vytažené, aniž bych projevil jakoukoliv invenci“. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Já vím že se opakuji, ale Marla Sokoloff je prostě nádherná. Je pro mě tak trochu žánr sám o sobě. Ať se objeví v jakékoliv romantické komedii, děj ustupuje do pozadí a film se eliminuje jenom na to nejpodstatnější, čili kolik záběrů téhle bohyně nabídne, a jak moc emocí ona projeví. Tady taky nějaký děj byl, a jako výplň na dobu kdy se kamera nevěnovala oné čarokrásné víle posloužil docela dobře. Některé vtipy byly i povedené (stahování fotky, balení Ashley), potěšilo mě trio seriálových známých, Al (Krok za krokem), Jesse (Breaking Bad) a Travis (Dexter), takže nakonec tradičně přidám dvě hvězdičky za Marlu, a jsem na čtyřech. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tohle byl tak klišovitý film o střední škole a maturitním plese, že mne napadají jen dva důvody, proč vznikl: vyvolat vlhké sny u těch nejmladistvějších diváků (hrdinka ve vodě, ve sprše, v plavkách, v průsvitných šatech...) anebo si z toho tvůrci dělali legraci (přehlížený inteligent, jeho (jakože) nenápadně půvabná kamarádka, namyšlená kráska, nabušený tupoň sportovec, hláškující trapáci ve vedlejších rolích). Sranda? Ale příliš málo, příliš nenápaditě, příliš pohádkovitě. Navíc s vykrádačkou bazénové scény mého zamilovaného Život je krásný, což je neodpustitelné, protože tenhle film nemá žádné ambice. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském městě Santa Clarita. (Terva)
  • Film je založen na divadelní hře "Cyrano de Bergerac" Edmonda Rostanda z roku 1897. (Terva)

Reklama

Reklama