Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show Zdeňka Izera, která navazuje na úspěšnou bazarovou řadu. Tentokrát se však bude odehrávat v lehce erotickém tónu. Páteř pořadu totiž tvoří vtipné skryté kamery a skeče na dané téma. Opět uvidíte inženýra Freunda, tentokrát ve zcela nové roli; se svými sexuálními problémy se budete moci obrátit na fundovanou "tetu Dolly". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Crash master 

všechny recenze uživatele

Tretí bazar, s ktorým prišiel Zdeněk Izer na obrazovky Primy bol Pípšoubazar. Opäť sa jedná o to isté, to znamená dve scénky s hosťami, následne krátky rozhovor, medzi to nejaké pravidelné rubriky a samozrejme videovsuvky ako výplň. Tentokrát to bola skrytá kamera s poväčšinou erotickými témami. Neviem, odkiaľ tieto materiály Prima zobrala, každopádne tým zbytočne naťahovala program, a radšej by som bol za nejaký ten skeč priamo od Zdeňka.. Z Pípšoubazaru pochádzajú napr. tieto scénky: Moderátor v rádiu (Izer predbehol dobu, kde moderoval v hudobnej stanici pre seniorov, dnes sa to dotiahlo do dokonalosti, a stala sa z toho až televízia), Skoky na lyžiach, Automat... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Tady už byla kariéra Zdeňka Izera na značném sestupu, stejně jako jeho tvůrčí invence. Snad se po odmlce opět zmátoří, přeci jen byly časy, kdy byl opravdu vtipný. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Aaaaach!!! Izer býval velice vtipný.... I jsem se fakt zasmála. Tohle mi přijde velice ubohé. Sem tam se člověk chechtne, ale jinak to řve.... Proooooč takhle????!!!! Ten pán jakoby ztratil lehkost svého bývalého humoru... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pípšoubazar byl tak trochu krokem vedle, ale ani nevím, čím přesně to bylo. Vím jen, že většinou to bylo spíše trapnější než zábavné. A ani ty scénky už nebyli tak kvalitní jako v předchozích pořadech Zdeňka Izera. Slaboučké 2 hvězdy. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Cokoliv od pořadu "Napalmě" už je bohužel s Izerem sračka všech sraček a to jsem ho kdysi uctíval jako poloboha................... moje hodnocení = 0 z 10. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer se ani v tomto pořadu nenašel a stále tak musí pokračovat v hledání svého kdysi tak skvělého humoru. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pozdní Izerův tv pořad, který kombinoval talkshow, hrané scénky alá televarieté a skrytou kameru s erotickým podtextem. První dvě byly originál české v Izerově režii, ikdyž už to bylo v době, kdy byl s humorem za zenitem a skrytá rádoby erotikou načichlá skrytá kamera byla nějaká převzatá věc ze zahraničí a musím říct, že v drtivé většině těžce nezábavná a hlavně působící nahraně. ()

Filipus Muff odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád vulgární komentáře, ale tohle je fakt největší kundovina ze všech kundovin. 50% každé epizody tvoří skryté kamery, které vyzoomovávaj výstřihy a celý to doprovázej záběry ze studia o velikosti Chapeau Rounge, kde Izér nahazuje jeden zoufalostní vtip za druhym... Strašný muka tenhle pořad... ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, někdy i pousmál, ale jinak nic. Show se neskutečně táhne pomalu a natahuje se a natahuje se, jak jen to jde. Pokud si člověk chce pustit něco kvalitnějšího, určitě to tady nenajde. Tohle je polotovar vyrobený na zakázku. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Je fakt ,že jsem měl dříve hodně rád prostej ,,humor" z Policejní akademie,ale tohle je(respektive byla-naštěstí) teda zase jednou po zdi rozmazaná sračka po vajíčkový pomazánce s napíchanejma pampeliškama zasazenýma v nestrávený cibuli.Jestli je tohle vtipný,tak já jsem Mieszko Talarciik vole. ()

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

Izer je již naprosto mimo a opravdu se divím, že ten jeho stupidní humor je schopna televize vysílat a platit. ODPAD ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Něco je super, ale něco až trapné a zbytečné. Škoda. Scénky s hosty jsou super, a video scénky také dobrý. Občas je vážně na co koukat. Průměrný pořad, ale je dobře, že vznikl. Když se člověk chce zasmát, tohle je dobrá volba. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava,kdo může Z.Izera tak se pobaví nechybí opět spousta jeho dobrých vtipů,některé scénky jsou super. ()

Reklama

Reklama