Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád animal horrory. Bavia ma rozzúrené, zmutované, či inak nasraté zvery, ktoré útočia na ľudí a chladnokrvne ich zabíjajú. V rámci tohto horrorového žánru som už videl veru všeličo, kadeakú háveď. Špeciálnu pozornosť venujem snímkom, v ktorých vyčíňajú žraloci. Od čias kultových Spielbergových "Čeľustí" som sa už stretol s všeliakými žralokmi. Videl som megažraloka, mechažraloka, dvoj, troj, štvor, päť, ba až šesťhlavého žraloka, viaceré zmutované žraloky, dokonca aj piesočného žraloka, sharktopusa, prehistorického žraloka a viackrát som zažil žraločie tornádo. No a teraz som natrafil na močiarneho, bažinného žraloka. Americký televízny film "Swamp Shark" je béčkový, nízkorozpočtový brak. Hlúpy scenár, otrasní herci, podradné triky, úbohá réžia a obrovská nuda. Napriek tomu som rád, že mi tento takmer odpadový titul rozšíril moju shark animal horrorovú kolekciu. * ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu o žralokovi, který má zuby jak nože a z těch zubů čiší strach...a la pardona, nechal jsem se unést, já starý blouznivec. Pokud by filmový šerif, který pro změnu vlastnil rypák o velikosti dobře rostlého baklažánu, měl schopnějšího dentistu, pak bych si ho s parybou snadno spletl a tý krvelačný bestii snad ukázal i řidičák, no mazec. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, jak se skupina nakonec se žralokem vypořádala, bych dal i nějaký ten bod navíc, ale jinak je to celé strašně tupé a není zde nic moc, co by vás mělo vytrhnout. Úvod je dlouhý a skoro až zbytečně prázdný, protože stejně víte, co musí přijít. Tolik se s postavami ani seznamovat nechcete. Docela mě mrzí, že se na tahle béčka tak moc kašle, protože by se z nich dalo vytřískat víc. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další z řady úplně zbytečných píčovin, která ale aspoň pobaví svoji blbostí, chováním postav atd - takže tomu nedám odpad jako třeba upírům se Seagalem :) Z celého úplně debilního filmu mi asi nejvíc utkvěla scéna z aligátoří slavnosti, kdy přijedou hlídkovat 2 policajti (nebo šerifovi muži, nevim, je to jedno) a přestože mají hlášení o žralokovi, tak na to samozřejmě všichni serou. Jeden z nich má dokonce pušku!! Mno a ten vleze do vozy a kouká dalekohledem, zatímco druhou rukou si drží pušku na ramenou.. druhej zase s dalekohledem sleduje, jak se nějaký pár chystá dopřát si análního sexu na nějakym sudu... pak ten s puškou si všimne, že za ním je aligátor a mentálně mu unikne tak, že "uskočí" před klapnutím aligátoří tlamy a pak připosraně odběhne k civilistům a přitom pořád drží tu pušku na ramenou (místo aby jí chytil třeba tak, jak se zbraň obvykle drží). Civilistům řekne, že tam je aligátor a oni hrajou dál minigolf. Pak žralok přeskočí molo a ukousne tomu druhýmu šmírákovi hlavu, pak je ais 3 vteřiny pokus o nějaký efekty (jak žralok skáče a jak všude cáká krev) a přestože žralok ukousnul oběti hlavu a viděli jsme jak cáká všude krev atd, tak vteřinu na to se tím směrem pár podívá a nikde není ani tělo, ani ta krev a ani žádný cáknutí od toho, jak gigantickej žralok skočil zase do vody... dost dobrá scéna! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých slabších filmov kde zabíja zmutovaný či prehistorický žralok. Ono tam nič moc originálneho nebolo a scénky sa dali predvídať a dokonca sa ani poriadne nezistilo odkiaľ vlastne žralok prišiel. Jediné na čom si dali záležať bol výber herečiek tie boli pekné všetky. čo ma najviac prekvapilo bol ten masakrálny aj keď nereálny koniec. To bola pecka. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama