Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

castor 

všechny recenze uživatele

Další kouzelný výplach.. Žraločí tlama plná zubů, střih, ve vodě se plácající jedna ze zbytečných postav, střih, rozvlněná hladina vody, střih, konec. Smutné i půvabné!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád animal horrory. Bavia ma rozzúrené, zmutované, či inak nasraté zvery, ktoré útočia na ľudí a chladnokrvne ich zabíjajú. V rámci tohto horrorového žánru som už videl veru všeličo, kadeakú háveď. Špeciálnu pozornosť venujem snímkom, v ktorých vyčíňajú žraloci. Od čias kultových Spielbergových "Čeľustí" som sa už stretol s všeliakými žralokmi. Videl som megažraloka, mechažraloka, dvoj, troj, štvor, päť, ba až šesťhlavého žraloka, viaceré zmutované žraloky, dokonca aj piesočného žraloka, sharktopusa, prehistorického žraloka a viackrát som zažil žraločie tornádo. No a teraz som natrafil na močiarneho, bažinného žraloka. Americký televízny film "Swamp Shark" je béčkový, nízkorozpočtový brak. Hlúpy scenár, otrasní herci, podradné triky, úbohá réžia a obrovská nuda. Napriek tomu som rád, že mi tento takmer odpadový titul rozšíril moju shark animal horrorovú kolekciu. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ukázkový zástupce levného hororového podžánru o žralocích natáčený v báječných bažinách Louisiany, Lafayette. Zkorumpovaný šerif zprostředkovává obchod s hlubinným (sic!) žralokem, který ale kvůli nehodě skončí v místních močálech. Šerif samozřejmě pak dělá, že žralok je jen báchorka, páč nemůže logicky přiznat svůj podíl na celé šlamastyce. Vůbec většina poldů tu za moc nestojí a jeden šmíráckej rovnou ztratí hlavu. R. Davi jako vždy padouch na jedničku. Federální agent v utajení by měl být asi hrdinou snímku, jenže po většinu času nesrší energií, nýbrž se potácí jak spící panna. Žraloka mohlo být více, likvidace obětí drsnější - zatraceně, proč neroztrhal to hejno parchantů na festu, nechápu. Protože mě ale tyhle pokleslé příběhy baví, dávám za 2* a jednu za skvělé lokace. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu o žralokovi, který má zuby jak nože a z těch zubů čiší strach...a la pardona, nechal jsem se unést, já starý blouznivec. Pokud by filmový šerif, který pro změnu vlastnil rypák o velikosti dobře rostlého baklažánu, měl schopnějšího dentistu, pak bych si ho s parybou snadno spletl a tý krvelačný bestii snad ukázal i řidičák, no mazec. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím 5 filmů od Fursta(tohle je 6). Takže jsem věděl co mě čeká. Navíc žraločí filmy mi jsou sympatické at už jsou sebehorší. Tohle patří do kategorie toho lepšího co žraločí filmy nabídly. Zase se nejedná o nic převratného navíc film trpí neuvěřitelnou kastrací scénáře. Šerif hajzl+ unik žraloka+ a jako na zavolanou jsou prázdniny takže plno mladých lidí jde k jezeru. Ale i když má tenhle film špatnej scénář neznamená to že se nemůžeme bavit, že? No a tenhle film je zábavnej, žralok se nebojí pořádně zakousnout a umrtí tu jsou celkem častá. Navíc se do tohohle filmu podařilo sehnat pár lepších herců. Takže o zábavu je postaráno. Plno scén je neuvěřitelně zábavných(likvidace žraloka). Ale jak jsem říkal není to nic extra spíše pro fandy žraločích filmů. Za mě průměr. Ted se budu zase těšit na Arachnoquake. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle už nechci nikdy slyšet. Jestli si to někdy pustíš, tak film bude nejlepší ignorovat dokavad neskončí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Griff Furst se rozhodl konkurovat společnostem, jako jsou Asylum nebo Nu Image a natočil další novodobou žraločí pecku, která má do kvalit Čelistí opravdu hodně daleko. K mému překvapení však nejde ani zdaleka o takový paskvil, jak by se mohlo na první pohled zdát. Ani zde se sice nevyhneme „přehnaným scénám“ ve stylu vyskakujícího žraloka, který se v pohodě vyšvihne na břeh a pak zase skočí do vody, ale na podobné kokotiny jsme si už přece všichni zvykli. Co na tom že žralok vypadá dementně, když naštěstí není moc vidět, teda až na konci. Základem k alespoň polovičnímu úspěchu je angažování herců a hereček, kteří moc nepřehrávají. Tady se to do jisté míry povedlo, ale nebudu je raději moc přechvalovat. Do hlavní role Furst obsadil známou herečku Kristy Swanson, která mě ovšem zaujala spíše svými fotkami v časopisu Playboy, než výkonem zde. Naštěstí měla po boku několik individuí, jenž dokázali pobavit svou blbostí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další žraločí okousávaná kategorie C až D, která ovšem nepatří až na samotné dno. Kromě dvou opravdických herců se na tom podílejí i momenty, v nichž funguje kouzlo nechtěného, ačkoliv si nejsem jistý, nakolik se chtěl brát tenhle film vážně. Pokládám si obvyklou otázku "Pro koho to kua točej?" a "Kdo na to kua dává prachy?". 10% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Filmoví žraloci posledních dvou let notně vyrostli, naučili se běhat po zemi, plavat v písku, ve sněhu, chytat stíhačky v letu, stahovat pod vodu ropné plošiny, a pokud se nekříží s chobotnicí, mají alespoň druhou hlavu. Takže pokud někdo natočí nový film, kde jen poměrně obyčejný hlubinný kousek někdo vyklopí do bažiny mezi aligátory, působí to trochu jak zjevení. A když si pak dvě různá, dobře vyvinutá děvčata nezávisle na sobě sundají podprsenku, ale pak je neukážou, spadne vám brada ještě níž, protože je to jasný - cudné retro! :-) Žralok zmasakruje aligátoří atrakci u hospody, což personál notně nasere, a rozhodnou se ho sejmout, a i to je osvěžující změna proti standardním vědcům-vojákům-hrdinům. Sem tam se dokonce vyskytne lekačka nezakončená zvýšením žraločího skore, a obecně žralok není moc vidět, a až na konci bude, prasknete smíchy. Suma sumárum je to sice pořád klišovitá monster ptákovina, navíc s nenáviděnou Kristy Swanson, ale já se bavil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, jak se skupina nakonec se žralokem vypořádala, bych dal i nějaký ten bod navíc, ale jinak je to celé strašně tupé a není zde nic moc, co by vás mělo vytrhnout. Úvod je dlouhý a skoro až zbytečně prázdný, protože stejně víte, co musí přijít. Tolik se s postavami ani seznamovat nechcete. Docela mě mrzí, že se na tahle béčka tak moc kašle, protože by se z nich dalo vytřískat víc. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých slabších filmov kde zabíja zmutovaný či prehistorický žralok. Ono tam nič moc originálneho nebolo a scénky sa dali predvídať a dokonca sa ani poriadne nezistilo odkiaľ vlastne žralok prišiel. Jediné na čom si dali záležať bol výber herečiek tie boli pekné všetky. čo ma najviac prekvapilo bol ten masakrálny aj keď nereálny koniec. To bola pecka. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další z řady úplně zbytečných píčovin, která ale aspoň pobaví svoji blbostí, chováním postav atd - takže tomu nedám odpad jako třeba upírům se Seagalem :) Z celého úplně debilního filmu mi asi nejvíc utkvěla scéna z aligátoří slavnosti, kdy přijedou hlídkovat 2 policajti (nebo šerifovi muži, nevim, je to jedno) a přestože mají hlášení o žralokovi, tak na to samozřejmě všichni serou. Jeden z nich má dokonce pušku!! Mno a ten vleze do vozy a kouká dalekohledem, zatímco druhou rukou si drží pušku na ramenou.. druhej zase s dalekohledem sleduje, jak se nějaký pár chystá dopřát si análního sexu na nějakym sudu... pak ten s puškou si všimne, že za ním je aligátor a mentálně mu unikne tak, že "uskočí" před klapnutím aligátoří tlamy a pak připosraně odběhne k civilistům a přitom pořád drží tu pušku na ramenou (místo aby jí chytil třeba tak, jak se zbraň obvykle drží). Civilistům řekne, že tam je aligátor a oni hrajou dál minigolf. Pak žralok přeskočí molo a ukousne tomu druhýmu šmírákovi hlavu, pak je ais 3 vteřiny pokus o nějaký efekty (jak žralok skáče a jak všude cáká krev) a přestože žralok ukousnul oběti hlavu a viděli jsme jak cáká všude krev atd, tak vteřinu na to se tím směrem pár podívá a nikde není ani tělo, ani ta krev a ani žádný cáknutí od toho, jak gigantickej žralok skočil zase do vody... dost dobrá scéna! ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Nasrana fauna /zralok/ sa rozhodla trochu preriedit miestnych. A ono to nefunguje ani zo srandy, tato dementna vykradacka kultoveho filmu Jaws. 0 % ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí horor, tentokrát se dostane do mokřin spíš náhodou, ale opět za tím stojí mocný, kteří pak nechtějí přijmout následky. A než aby uzavřeli festival, tak radši riskují životy, v podstatě stále stejná písnička, ekonomický zájmy nade vše. A tak ještě že je tu osazenstvo místní restaurace, co vezme pořádek do vlastních rukou. Ps-nejzajímavější je asi scéna, se šmírujícím poldou, kdy přijde o hlavu. Jinak na tv film slabší průměr, ale nechá se po ránu. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další z řady novodobých digitálních taškařic v rámci eko hororového žánru. Tentokráte tu máme pro změnu žraloka v bažinách brouzdajícího kolem ospalého městečka, kterému vévodí prodejný šerif a místní blondýna vedoucí aligátoři restauraci. Efekty jsou samozřejmě v souladu s očekáváním, takže je to tragédie. Herecké výkony v rámci žánru a televizní produkce ucházejí, ovšem děj promotaný více zápletkami dává snímku punc vážnosti, který mu opravdu nesluší…tohle přece nejde brát vážně nebo snad ano? Místo silikonů, romantické chvilky. Pár zajímavých kousanců v doprovodu chabého gore. Za mě tři pouze vzhledem ke kratší stopáži a slabosti pro žraloky. Pokud nemáte rádi podobné věci, jednu až dvě hvězdy si odečtěte. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Žraločí čelisti nevypadaly ze začátku tak tragicky. Z úvodu bylo cítit vyladěne poutavé napětí a lákadlo v podobě ikony D.B. Sweeneyho slibovalo kvalitní zážitek. Několik málo vyvedených akcí a tradičně mrskající se končetiny přidávalo klasický punc žraločího adrenalinu. Když ale došlo na podvodní kameru a pohled na útočícího predátora (v šíleném střihu), šlo to fofrem z kopce. Kýčovitý závěr a hloupost některých aktérů pak poslalo Swamp Sharka nemilosrdne do podprůměrného slintu... ()

psajko odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku. Nápad se žralokem, který unikl do vod močálu je super. Ale nápad není všechno, a tento film je důkazem. Střihy jsou úplně nesmyslné, spatřit žraloka jak útočí na svou kořist je unikátní jako spatřit jednorožce, a na konec finální scéna? No o té se zmiňovat ani nemusím, prostě nereálnost – těch je ve filmu více. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: V té ohromné záplavě hororů se žraloky si ani nemůžeme stěžovat, že se tvůrci rozhodli vydat do sladkých vod. Monstra: Až na finální scénu mi žralok nikterak nevadil. Herci: Jste rádi, že hladová paryba nikoho nešetří. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Nebýt žraloků, chyběla by na našem jídelníčku chutná ryba (přesněji řečeno paryba). Dále bychom nikde nesehnali žraločí chrupavky, jež slouží jako doplněk stravy a pomáhají proti artróze. Tím se však užitečnost žraloků nevyčerpává. Filmy o žralocích představují oblíbený filmový subžánr, ať už jde o proslulý film Čelisti nebo a celou řadu dalších snímků lepší či horší kvality. Tento film sice nepatří ke špičkovým squalerům (tj. filmům o žralocích), ale úplná pitomost to nebyla. ()

Reklama

Reklama