Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

psajko odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku. Nápad se žralokem, který unikl do vod močálu je super. Ale nápad není všechno, a tento film je důkazem. Střihy jsou úplně nesmyslné, spatřit žraloka jak útočí na svou kořist je unikátní jako spatřit jednorožce, a na konec finální scéna? No o té se zmiňovat ani nemusím, prostě nereálnost – těch je ve filmu více. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další žraločí okousávaná kategorie C až D, která ovšem nepatří až na samotné dno. Kromě dvou opravdických herců se na tom podílejí i momenty, v nichž funguje kouzlo nechtěného, ačkoliv si nejsem jistý, nakolik se chtěl brát tenhle film vážně. Pokládám si obvyklou otázku "Pro koho to kua točej?" a "Kdo na to kua dává prachy?". 10% ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další z řady novodobých digitálních taškařic v rámci eko hororového žánru. Tentokráte tu máme pro změnu žraloka v bažinách brouzdajícího kolem ospalého městečka, kterému vévodí prodejný šerif a místní blondýna vedoucí aligátoři restauraci. Efekty jsou samozřejmě v souladu s očekáváním, takže je to tragédie. Herecké výkony v rámci žánru a televizní produkce ucházejí, ovšem děj promotaný více zápletkami dává snímku punc vážnosti, který mu opravdu nesluší…tohle přece nejde brát vážně nebo snad ano? Místo silikonů, romantické chvilky. Pár zajímavých kousanců v doprovodu chabého gore. Za mě tři pouze vzhledem ke kratší stopáži a slabosti pro žraloky. Pokud nemáte rádi podobné věci, jednu až dvě hvězdy si odečtěte. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, jak se skupina nakonec se žralokem vypořádala, bych dal i nějaký ten bod navíc, ale jinak je to celé strašně tupé a není zde nic moc, co by vás mělo vytrhnout. Úvod je dlouhý a skoro až zbytečně prázdný, protože stejně víte, co musí přijít. Tolik se s postavami ani seznamovat nechcete. Docela mě mrzí, že se na tahle béčka tak moc kašle, protože by se z nich dalo vytřískat víc. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu o žralokovi, který má zuby jak nože a z těch zubů čiší strach...a la pardona, nechal jsem se unést, já starý blouznivec. Pokud by filmový šerif, který pro změnu vlastnil rypák o velikosti dobře rostlého baklažánu, měl schopnějšího dentistu, pak bych si ho s parybou snadno spletl a tý krvelačný bestii snad ukázal i řidičák, no mazec. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama