Reklama

Reklama

Věnováno tmě

(studentský film)
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Ambivalentní snímek transformačních nálad, podobných snům s klasickým příběhem, Kašpar touží po Králově milence a rozhodne se ji získat násilím. (Anifilm)

Recenze (4)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hm, tak prý ambivalentní snímek transformačních nálad, podobných snům.... Ale hovno, říkám já, část příběhu podle mě vypadá tak jak vypadá jen kvůli naprosto zbytečně "intelektuální" exhibici. To ale ještě neznámená, že se nejedná o zajímavý snímek, jenže je podrážen jak pitomým příběhem, u kterého bez doprovodného textu prostě člověk nepozná, že kašpar je kašpar a ne třeba kolemjdoucí zelinář, navíc technické kvality jsou také dost rozpoluplné, včetně místy dost odbyté kresby. Talent tam je, ale bude třeba ho vybrousit. Jelikož se jedná o prvotinu, dávám i třetí hvězdu. Sledovati možno zde. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Tématicky to jde úplně mimo mě, navíc projekce na rybníku Svět byla tak přebasovaná, že ryby budou mít trauma ještě hodně dlouho. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Tady někdo na něčem frčí? :D Nic jiného mě k tomuhle počinu nenapadá. Animační technika zvládnutá dobře .. ale ten děj .. ()

Reklama

Reklama