Reklama

Reklama

Flogging Molly: Float

(festivalový název) (hudební videoklip)
  • Velká Británie Flogging Molly: Float
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2009, 3 min

Obsahy(1)

Drobná postavička z tyček sbírá cestou k moři úlomky věcí. (Anifilm)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hudobnú kapelu divokých amerikanizovaných Írčanov, ktorá si hovorí Flogging Molly, dobre poznám a hneď sa i rovno priznám, že ich živelná folk punková muzika sa mi hodne páči. Skladba "Float" je titulnou piesňou z ich štvrtého oficiálneho štúdiového albumu, ktorý vydali v roku 2009. Mám ho dosť dobre napočúvaný. Float je vynikajúca skladba. Avšak tento plne animovaný videoklip sa mi ku nej nehodí. Nemám rád animované videoklipy. *** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Popravdě tenhle typ hospodských cajdáků až tak moc nemusím (mimo hospodu) a líbí se mi od nich mnohem více rockovější věci, leč klip to je jiná, velmi povedený! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Cítím se podvedený, protože jsem tu nikdy nechtěl hodnotit žádný videoklip. A ejhle, zcela nečekaně se mi pod ruku, oči a uši dostal tenhle vydařený cajdák s ještě vydařenějším panáčkem ( fanoušci prominou, nejsem znalec) a musím říct, že jak hudebně, tak obrazově fun, fun, fun ! ()

radys.v 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek jsem samozřejmě byl na koncertě a byl to super zážitěk - píseň Float je geniální :). Basák Nathen Maxwell má obrovské charisma. Klip je velmi dobře animačně propracovaný. ()

Karlsberger 

všechny recenze uživatele

Skvěle zpracovaný klip s originálním konceptem. Skvělá práce kamery a střihu, která dokonale ladila se songem samotným. Když bych tento klip porovnal s ostatními klipy z roku 2009, tak by rozhodně byl mezi nejlepšími. ()

Reklama

Reklama