Reklama

Reklama

Komplex XXL

(pořad)
  • USA I Used to Be Fat (více)
Reality-TV
USA, 2010, 20x45 min

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o teenagerech, kteří se zoufale snaží zbavit svých nechtěných kil. Hubnoucí guru pracuje se studenty, kteří procházejí přísnými fitness režimy a pracují se špatnými návyky, které jim způsobily nabrání tak velké váhy. V každé epizodě uvidíte jak se se ztrátou kil začíná měnit jejich život a zároveň pohled na svět. Co na jejich změnu říkají rodiny a přátelé? A dokáží si svoji váhu udržet nebo shozená kila naberou zpátky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento program je výbornou motiváciou k zdravému životnému štýlu a k zmene v živote. Je to zábavné, poučné, ale stále je tam cítiť tú naivitu a robenie umelej šou. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pokřivení mladí lidé v obezogenní americké společnosti. Je užitečné to vidět, ať už je kvalita pořadu jakákoliv. 60%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Není náhoda, že tenhle pořad vzniknul v USA. I když u nás je také dost obézních, na Amíky rozhodně nemáme. Dostala mě ale hlavně ta holka, jejíž rodiče měly pod barákem regulérní fitko - prostě domácí posilovnu se vším všudy. Jen na ní byly tak trochu pavučiny. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Já bych vás hnal ! A hned by byly kila dole. Další nechutná prostoduchá kravina, kterou nás teď budou krmit... Ztrata času, dva díly stačily. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Musím nesouhlasit s uživatelem Oyerem, mě to přijde zajímavé a občas i zábavné. Je to dobrý nápad, něco takového převést na obrazovky. Když jsem párkrát přepla na MTV a tam běžel tenhle pořad, musela jsem to dokoukat až dokonce, chtěla jsem vidět, jestli to zvládnou a vydrží se mučit až do konce :)) A pak jsou za tu snahu patřičně odměněni... Tohle může někoho kdo není sám se sebou spokojen inspirovat. ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

Hodne motivacni, silne pribehy, jenom trochu ten ameriikansmus tam nekdy prekazi... ale ve vysledku hodne povedene (videny dily: 1-09, Holly, 2×2- Terra, 01e07, 2x01) ()

Reklama

Reklama