Reklama

Reklama

Tajemství Jiřiny Bohdalové

(TV film)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Dokument Tajemství Jiřiny Bohdalové, který o ní natočil režisér a scenárista Zdeněk Zelenka. Ten ho označuje za téměř hudební portrét, který udělal "o ní bez ní". Využil vyprávění kolegů, přátel a hereččiných vnuků, které propojil písničkami nazpívanými Jiřinou Bohdalovou za její více než padesátiletou kariéru. Tvoří pozadí videoklipů sestříhaných z jejích filmových i televizních rolí.V dokumentu hovoří například Karel Gott, Karel Šíp, Viktor Preiss, Simona Stašová, Jan Hrušínský, Aňa Geislerová, Taťána Vilhelmová, Marek Eben a Filip Renč. Zelenka Jiřinu Bohdalovou dobře zná, protože s ní pracoval na zhruba dvaceti celovečerních titulech. Mezi nimi byl i film pro kina – pohádková komedie Nesmrtelná teta, za který herečka získala Českého lva. Dokument Tajemství Jiřiny Bohdalové byl vyroben pro TV Barrandov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

roswelll 

všechny recenze uživatele

Není žádným tajemstvím, že Jiřina Bohdalová je ženský herecký bůh. Je opravdu neuvěřitelné sledovat její neutuchající vitalitu, ať ji vídíme ve filmech z 60.let nebo v současné době. Moc ji přeji stále pevné zdraví a ještě mnoho dalších krásných rolí. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Tajemství jiřiny Bohdalové jsem měl tu čest viděl na Filmovém festivalu ve Zlíně, kde byla Jiřina poté jako host talk-show....a upřímně, nebýt té druhé poloviny představení, bohužel bych z Kongresového centra odcházel značně znechucen. Dokument prakticky celou hodinu přemílá to, kolik má Bohdalová energie, jak jí mají všichni rádi, jak ji uznávají.....pfff, to víme! My chceme TO TAJEMSTVÍ!...a nic...hodinu plků, kde v každé větě od 15 různých více či méně slavných postav ( Mirku Spáčilovou bych lištil jen tak z hecu, protože ta tomu nasadila laťku, když mluvila jako kdyby psala jednu ze svých debilních recenzí v MF DNES) slyšíte slovo energie...Kdyby paní Bohdalová mohla čerpat tu energii, co ze mne tento dokument vysál, měla by jí na prodávání.... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov bohužel stále neumí dělat "kvalitní" dokumenty na zakázku a tak jsem zlehka znechucen jejím přístupem. Paní Bohdalová by si určitě zasloužila "kvalitnější" dílo. 45% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jiřina Bohdalová má mít právem obdiv nás filmových fandů, ale někdy se mi zdá, že jí je až přespříliš a stejné je to i s tímto snímkem. ()

prcekxxl 

všechny recenze uživatele

Dokument o ničem. Že je Jiřina báječná herečka plná energie víme všichni. Tak proč celý dokument jen o tom, jak ji všichni chválí? Od názvu Tajemství JB, jsem čekala nahlédnutí do nějaké její skryté komůrky, kterou většina lidí nikdy neviděla. Naštěstí jsem tento snímek viděla na Filmovém festivalu ve Zlíně, kdy byla přítomná osobně paní Bohdalová a následná talkshow s ní byla famózní. ()

Reklama

Reklama