Reklama

Reklama

Sindibád a Minotaurus

(TV film)
  • Austrálie Sinbad and the Minotaur (více)
všechny plakáty
Trailer

Cesta za slávou a bohatstvím tentokrát Sindibáda přivádí na Minoův ostrov, kde je podle prastarých kronik ukryt poklad nedozírné ceny -- hlava sochy rhodského kolosu, vyrobená údajně z ryzího zlata. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Deeus 

všechny recenze uživatele

Mile hloupoučké, připomínající nostalgicky podobně laděné seriály a lá Ztracený svět, plné dobrodružství, hezkých pánů a zpravidla ještě hezčích dam. Nízké hodnocení tak docela nechápu, na televizní nízkorozpočťák se mi to zdá jako hodně slušný kousek. Ano, příběh samotný je nápaditý asi jako chleba s máslem, ale při večeři se na to dá koukat a občas se u toho i pobavíte, přičemž jsem si docela jistá, že film neparoduje sám sebe neúmyslně. A vida, obešel se i bez přehršle speciálních efektů. Hm, jo a mám ráda Australany spolu s okolními státečky - škoda, že produkce ČR se na něco takového v nejbližších 10 letech nejspíš nezmůže. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nedívejte na film s černým hodnocením, jenom proto že tam hraje krásná baba. A to ani kdyby to byla zrzka která je málo oblečená, často se směje a celkově působí rozkošně. Holt každá není Marla Sokoloff, aby vytáhla odpad do průměru. Zbytek snímku nestojí za řeč, pro představu vypadá zhruba jakoby někdo natočil porno, pak vystříhal ty zajímavé pasáže, nechal jenom to co každý přeskakuje, a vydával to za regulérní fantasy. Z tohohle paskvilu budou mít radost leda tak američtí neoConi, protože przní jednu z mála kladných muslimských postav která se proslavila v Západní civilizaci. ()

Reklama

pratoriax 

všechny recenze uživatele

Film jsem si stahoval jen kvůli oblíbenci Manu Bennettovi, bohužel jsem ho ani nedokázal dokoukat. Triky otřesný, ta umělohmotná šavlička se kterou se Manu ohání je k smíchu a určitě by se toho našlo víc. Škoda, moc mu přeju nějakou dobrou hlavní roli, ale ty se asi nikdy nedočkám. 1 hvězda za Bennetta. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po tom co se Asylum povedlo totálně zhovadit Herculese, se zase jiní vocasníci pustili do Sindibáda a udělali z něj totálního strašně cool a strašně nahláškovanýho arogantního kokota. Jenomže zatím co ten Hercules byl aspoň dementně vtipnej, tak tohle je jenom dementně trapný. Hlavní záporák naprosto příšernej a když jsem viděl toho Minotauruse, tak jsem málem spadnul z gauče. Není co dodat. Serte na to.5% ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To bol teda kulturny zazitok :) Nemalo to chybu a konecne som po extremne dlhej dobe videl kvalitny film, ktory jednoznacne patri do smradlaveho kanalu. Najviac som sa tesil na Minotaura, ktory pri jeho prvom zhliadnuty vyzeral na moj vkus detsky a roztomily. Urcite nie straslivo odpudzujuci, co sa toto slovo skor hodi pre celkovo samotny film. A ti dedincania ktorym sa neskor na cele urobili rozky nemali chybu:) A Sindibad a jeho druzina? Banda dementov, ktory mi liezli na nervy a bol som rad, ze ich poporade Minotaurus pozabijal. To si urcite zasluzili. Ani ine postavy, ako bol ten carodejnik a jeho poskok s celkom uchadzajucimi zubkami toho nenarobili vela zleho, co je aj skoda. Tymto filmom len meno Sindibada zneuctili a zislo by sa im pekne nakopat prdele, co to za sracku vypustili von. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Sindibád (Manu Bennett) před vstupem do labyrintu nalezne plášť zneviditelnění pověšený na keři a pověsí si ho za opasek. Avšak později při otevírání výsuvné stěny plášť u sebe nemá. (Illuminare)
  • Podle legendy manželku krétského krále Mínóa Pásifaé svedl bílý býk. Po čase porodila Mínotaura, netvora s lidským tělem a býčí hlavou. Král si nechal od proslulého athénského stavitele a sochaře Daidala postavit Labyrint, do kterého pak nevlastního krvelačného syna uvěznil. Tak ho i schoval před zraky svých poddaných. Nevěrné královně Pásifaé pak připravil král Mínos rafinovanou a krutou smrt. (Illuminare)
  • Ve filmu je uvedeno, že Rhódský kolos byl postaven ze zlata. Ve skutečnosti se však jednalo o bronzovou sochu. (Illuminare)

Reklama

Reklama