Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Recenze (461)

Cassovian 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov, kde dvojka překonala jednotku. A "Bambulo!" bola jedna z mála hlášok, ktoré dokonale sadli do prostredia a situácie. Vlastne, možno bola jediná, ale skvelá. Eva Holubová - jednotka s hviezdičkou, Olda Kaiser s Bartoškom - klasické, ničím neprakvapivé výkony. Kamila Magálová s vekom akoby strácala na svojej hereckej kvalite, ale snaha sa jej upriet nedá. ()

Litaniel 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl divnou náladu ale mě se to docela líbilo. Je fakt, že film jako celek není žádný výkvět. Na druhou stranu Bartoška a jeho kámoš sarkasmus skvělé baví, perfekcionalistka a tak trochu šiblá Holubová jakbysmet. Nebýt těch dvou tak by film šel hodně dolů. Nejlepší hlášky "Hlavně aby za tu Bohunku nechtěli celý tryskáč." Nebo když Magálová je v popelnic a ujíždí z kopce "Kam jedeš?" to mě fakt málem zabilo... ()

pravda1 

všechny recenze uživatele

Film mi pripadá ako dobre zaplatená propagačka cestovnej agentúry inak taká jednohubka na oddýchnutie.Občasný úsmev na mojej tvári bol ojedinelý väčšinou skôr nuda.Páčili sa mi Bartoška,Kaiser aj Holubová.Magalová príšerný československý akcent to mi proste trhalo uši to už radšej mohla hovoriť slovensky.Jedno pozretie stačí ďakujem.............. ()

JPMT odpad!

všechny recenze uživatele

Asi bych tento film v životě neviděl. Do kina bych na něj nešel a k televizi by mě musel někdo za trest přivázat. Ale "poštěstilo" se mi film z donucení sledovat v zájezdovém autobuse, kde před ním nebylo kam utéct. Nejhorší je, že spát se u něj nedá a sledovat ho je naprosté utrpení. I když zavřete oči, neuniknete trapnosti a křečovitosti dialogů. Přitom v tom filmu hrají dobří herci. Beru to asi tak, že něčím se živit musí. Já ve svém zaměstnání taky dělám spoustu věcí, které se mi dělat nechce a nebaví mě, ale kvůli nějakému profesionálnímu přístupu je dělám..Ale možná jsem divný já, film je určitě na naše poměry úspěšný a je to ten druh zábavy, který většina našeho národa očekává a vyžaduje. Budiž jí to přáno. Já až příště pojedu autobusem, vezmu si klapky na uši a deku přes hlavu.. ()

benji66 odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to každého věc, každému se líbí něco jiného, asi do konce života nepochopím, co se někomu může líbit na takovéhle zrůdnosti??? To není film, to je výsměch divákově inteligenci, vkusu a především humoru... Je mi strašně líto paní Poledňákové, kam až ve své "tvorbě" zašla. Když jsem viděl Krokodýly, řekl jsem si, dobře, uklouzla, chytí se za nos a příště trapnost zase nahradí laskavostí. Jenže ouha... Ona se tu trapnost a hloupost rozhodla dovést k dokonalosti. Myslím, že svého cíle dosáhla měrou vrchovatou. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Tak Poledňáková se nepoučila z chyb, ale vrátila se do propletence vztahů dospělých, který jí trochu skřípal už v prvním díle. Jenže zde máme navíc naštvané teroristy v neokoukaných lokacích a výsledkem je ještě horší film než jednička. Ústřední čtyřka dělá co může, ale Bartoška s Kaiserem to nezachrání a dámy se moc nezměnily (hlavní hrdinka nemastná neslaná a Holubová na zabití) ()

skierka odpad!

všechny recenze uživatele

Paní Poledňáková je jednou z mých oblíbených českých režisérek, proto mě při tomto filmu napadlo, jestli se nezbláznila?! To jako myslela vážně?! :-O ()

Edge_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Z paní Poledňákové se asi stala stará, senilní a nadržená bába. Prosím, paní Poledňáková, už nepište žádnou další komedii. Kupte si vibrátor. ()

kreyson13 odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 15 minut. Nechápu, jestli to byl pokus o parodii nebo němou grotesku? Jeden bod za známý ksichty, jinak to byla neuvěřitelná hovadina. Těžce nesympatická Holubová. Nakonec jsem asi napotřetí zkusil náhodou kouknout na konec a neměl jsem to dělat, ten je totiž ještě blbější než to předtím. Mažu i tu jednu hvězdu, protože to se fakt nedalo. ()

deedulka 

všechny recenze uživatele

Film nepřekonal první díl Líbáš jako bůh, ale jako pohodová komedie se to dalo. :) Trochu moc špatných náhod a krapet smůly a je komedie na světě. :) Magálová s Kaisrem nějak ztratili šmrnc a převálcovala je Eva Holubová, jejíž postava byla brilantní a skvěle zahraná. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně spíše zapomenutelná komedie o manželských a mileneckých problémech a jednom romantickém výletu.Bohužel moc směšných scén jsem ve filmu nenašel takže podprůměrná zábava. ()

Kosir 

všechny recenze uživatele

Příběhy Poledňákové jsou sice laskavé a tento rukopis je znát, ale jinak je to slátanina o ničem. Samotný konec trochu korigoval celkově trapný dojem, nicméně za víc než 30 % to nestojí. ()

j1c2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vůbec nepovedlo...vůbec jsem se nebavila a příběh byl zbytečný...od začátku únosu mi nic nedávalo smysl. Líbáš jako bůh se mi líbilo o dost víc. ()

dedavena 

všechny recenze uživatele

Kupim listek, najdu sedadko a sedim a čučim a poslucham a sedim a čučim a poslucham a tajak pomaly usinam (asi po pul hodině), uslyšim Bohunku jak pravi:"To zase budou vyhozený prachy". No a ja si pravil to samo. Tak sem ešče chvilu seděl aby se něřeklo. Zas asi tak pul hodiny, ale potym už to něšlo, tak sem se zdvihnul, těpnul listek do koša a mazal na fajne, studěne, točene a slopal jak ďabel. ()

pratoriax 

všechny recenze uživatele

Kdyz se u 113 minut dlouhe komedie ani jednou nezasmejete, tak je zrejme neco spatne. Takze 1 hvezda za Kostkovou, protoze se mi libi a za Holubovou, ktera jako jedina pusobi, ze by mohla pobavit, jinak hruza. ()

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama