Reklama

Reklama

Herkules a Xena: Bitva o Olymp

  • USA Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Olympus (více)

Obsahy(1)

Hercules, Xena, Gabriela a Iolaus musí spojit své síly a pomoci řeckým Bohům porazit čtyři mocné Titány, které osvobodila zlá Bohyně Héra, aby s jejich pomocí ovládla svět. (Stegr)

Recenze (11)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Boj se dal předpokládat. Muž proti Ženě. Odvěký, a vždy s otázkou: Dohodli se. A dokáží dohodu dodržovat? Ne? Kdo ji porušuje? Jsou spolu nebo od sebe? Atd. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Celkem v pohodě. Kresba je sice trochu zvláštní, ale mne osobně tento styl sedl a líbil se mi, jen ty pohyby jsou místy trochu krkolomné, ale co chtít od video filmu, že? Dalším velkým plusem je hudba a i písně jsou kupodivu snesitelné, dabing v pohodě (jak na originálním, tak českém znění se podíleli stejní dabéři)... Kazí to však slabší scénář a fakt, že je film spíše určený pro děti. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V dobách největší slávy obou seriálů měli za sebou už všechny experimenty, včetně muzikálu. Animovaný film (opět s chytlavou hudbou) byl tedy dalším krokem vpřed. Maximální nadšení podtrhuje fakt skvělého výběru vedlejších postav, klasické zápletky a toho, že Herc a Xena vždycky měli na sebe tak málo času ;) Pátá * za transformer-Gabrielle. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama