Reklama

Reklama

Herkules a Xena: Bitva o Olymp

  • USA Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Olympus (více)

Obsahy(1)

Hercules, Xena, Gabriela a Iolaus musí spojit své síly a pomoci řeckým Bohům porazit čtyři mocné Titány, které osvobodila zlá Bohyně Héra, aby s jejich pomocí ovládla svět. (Stegr)

Recenze (11)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V dobách největší slávy obou seriálů měli za sebou už všechny experimenty, včetně muzikálu. Animovaný film (opět s chytlavou hudbou) byl tedy dalším krokem vpřed. Maximální nadšení podtrhuje fakt skvělého výběru vedlejších postav, klasické zápletky a toho, že Herc a Xena vždycky měli na sebe tak málo času ;) Pátá * za transformer-Gabrielle. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Boj se dal předpokládat. Muž proti Ženě. Odvěký, a vždy s otázkou: Dohodli se. A dokáží dohodu dodržovat? Ne? Kdo ji porušuje? Jsou spolu nebo od sebe? Atd. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Celkem v pohodě. Kresba je sice trochu zvláštní, ale mne osobně tento styl sedl a líbil se mi, jen ty pohyby jsou místy trochu krkolomné, ale co chtít od video filmu, že? Dalším velkým plusem je hudba a i písně jsou kupodivu snesitelné, dabing v pohodě (jak na originálním, tak českém znění se podíleli stejní dabéři)... Kazí to však slabší scénář a fakt, že je film spíše určený pro děti. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být vtipnější. Ta animace je fakt děs. Ano, jsem infantilní. Zároveň viděno ze zoufalství - netočí se kvalitní hrané filmy !!! ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Co se děje scénáře, nezadá si tento animák s hranými filmy o Herkulovi a Xeně. Dabing postav. jak v originále, tak u nás zajišťují dokonce stejní lidé jako v hraných dobrodružstvích. Bohužel mínusem je zde velmi nepovedená, až ošklivá, grafika. ()

Lenii odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs pohledět. Tupý, debilní, prostě úplně příšerný, ale i přesto na to člověk kouká, protože ho zajímá, jestli to alespoň na konci nebude trochu normální. Ale kdepak. Za příběh - 10% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavý animák. Grafický styl se mi nelíbil, postavy byly blbé, bylo to nevtipné, nenapínavé a unavující. Nutno přiznat, že seriál Xena je mi z duše protivný a přijde mi nééééééééskutečně trapný, ale nemyslím si, že by mě to nějak ovlivnilo. Přišlo mi to prostě nudné. 40% ()

JP84 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná grafika kdy všechny postavy zvládají jen dva výrazy v obličeji a celé to vypadá jak z nějakých 70. let. Úplně jsem čekal, kdy se tam prožene Road Runner s Coyotem v patách. ()

neo_ap 

všechny recenze uživatele

No, už jsem viděl lepší animáky. I co se samotného Herkula týče. Ale na druhou stranu, i přes otřesnou grafiku, se na to dalo dívat. Může za to asi děj. Který není komplikovaný, a rychle ubíhá. Potěší i namluvení postav herci. Což film přibližuje seriálovým předlohám. 25/100 ()

Reklama

Reklama