Reklama

Reklama

Mořské víly

(TV film)
  • Velká Británie Mermaids: The Body Found

Skutečné události a úkazy se prolínají v příběhu o dvou vědcích, kteří tvrdí, že objevili pozůstatky dosud neidentifikovaného mořského tvora. Mohlo by jít o novodobou mořskou vílu? (oficiální text distributora)

Recenze (4)

psajko 

všechny recenze uživatele

Skvěle udělaný fiktivní dokument. Teorii o mořské opici zná skoro každý, a proto takto udělaný dokument, který naznačuje, že byla nalezena a vláda se to snaží utajit je vážně vynikající. Občas to bylo "přitažené za vlasy", a proto nelze dát plný počet. Doporučuji všem, kteří mají rádi sci-fi. ()

3T 

všechny recenze uživatele

Jestli nás mystifikují? Určitě, ale je to dobře udělané. Je to skvělý žert. Většina "důkazů" jsou jasný podvrh. Videa jsou nekvalitní, objektiv zamlžený, takže to, co je vidět by klidně mohlo být něco jiného, třeba tuleň a ten pokuď vím, existuje! Mořská panna je takový vodní Yetti. Přesto si myslím, že teorie vodní opice (AAT) je zajímavá a v podstatě dává i smysl, takže je to jedna z nejlepších konspiračních teorií. To, že americké úřady museli uklidňovat diváky, kteří tomu věřili, to je opravdový důkaz toho, jak je tato konspirace povedená. ()

1mikeF 

všechny recenze uživatele

Všem to vřele doporučuji. Je to propracované a dotažené. Herci jen nemuseli tolik přehrávat a stopáž mohla být o čtvrt hodiny kratší. ()

Reklama

Reklama