Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

To som sa zase nechal nachytať.. Je to absolútne klišoidný found footage. ničím neoriginálny ktorému sa dá vyčítať nereálnosť viac ako hociktorému zombie hororu ktorý sa berie vážne. Celí čas sa to hralo na vážny dokument s dvadsiatimi kamerami ktoré boli neustále ON AIR. čo ma štvalo popri nelogickom správaní charakterov boli hrozne odfláknuté efekty na to že je dokonca samotný režisér expert na CGI to bola slabota. Ale nebojte sa filtre sú tam nas()ané jedna báseň. Jediné čo tu stojí za to je jedna slušná lakačka. Holt tajomná vodná hĺbka plná neznámych stvorení je vždy hrôzostrašná..1,5*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční (dobrodružně) hororová found footage expedice do lesů. Jen si na místo duchů / čarodějnice / yettiho / zabijáka dosaďte dinosaury. Prostředí je pěkné, triky o něco méně, ale to by zas tak nevadilo, tvůrci to naštěstí s ukazováním prehistorických zvířátek nijak nepřehánějí. Co film posílá do podprůměru, jsou postavy. K žádné z nich si divák nevybuduje jakýkoli pozitivní vztah. A závěrečná dvacetiminutovka, to je tak krystalické klišé na klišé, že to dokonce i v tomto žánru docela vadí. Že se jedná o nejlepší hraný film s dinosaury od dob Jurských parků, to je asi pravda, nicméně výpovědní hodnota takového tvrzení je směšně nízká. ()

Reklama

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr je správné slovo! Tohle byl opravdový masakr hodný těch nejodvážnějších jedinců! Kdo tohle zvládnul dokoukat celé, má opravdu hodně silný žaludek. Pokud bych se měl vyjádřit k příběhu, tak ten je nulový, nelogický a nesmyslný. Raptoři, kteří ve skutečném Jurském parku plivali jed a spolehlivě likvidovali vše živé, tady nahrazovali domácí mazlíčky a plnili roli "raptor, nejlepší přítel člověka" Osazenstvo se tady směle likvidovalo mezi sebou a míním tím tu lidskou část a celé to působilo, jako dílko natáčené slaboduchým štábem totálních magorů. Pokud čekáte akci, tak se dočkáte polystyrénových balvanů a záběrů odpovídajících zapnuté kameře, hozené ze skály dolů. Prostě odpadovka s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už nikdy více .. Po 20 minutách jsem měl sto chutí atakovat TV obrazovku. Záběr kamery je pouze pro otrlé jedince a když to asi po padesáty úplně zhasne a pak střih jinej..... uf. 83 minutová nekoukatelná natřesená NUDA a přitom nápad dobrej, takhle promarněnej a podělanej. Jedna hvězdička za toho malého dinotvorečka a max 15 % ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Absolutní klišé v naprosto otřepané podobě a ve složení Otec a Syn. Je sice pravda, že od éry Jurských parků je to asi nejlepší film s dinosauří tématikou, ale to nejspíš jen díky efektům, které byly vcelku důvěryhodné. Celkem mě i potěšilo prostředí celého děje, ovšem co se týče postav, ty byly až nepřiměřeně nesympatické a jejich role snadno odhadnutelné. Kamera sice nebyla jako z Halyvůdského studia, což je dobře, ovšem střih mě moc nenadchl a celé to bylo takové nějaké, jako by to točil člověk s Parkinsnem. Ano, mělo to takhle působit, ale i na tento žánr mi to přišlo až moc směšné. Abych to podtrhnul a sečetl, na takové to Béčko, kde má tempo určovat dobrodružství za pomoci triků a celkového příběhu, dodám něco nad rámec průměrnosti, tudíž 70%. Za zhlédnutí to určitě stojí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama