Reklama

Reklama

Predátor X

  • USA Xtinction (více)

Obsahy(1)

Když se Laura po dvaceti letech vrací do rodného města, zjistí, že nic není tak, jak jsi to pamatovala. Její otec dluží bance velkou částku pěnez, její bývalý přítel je místním šerifem a její bývalý mažel, který byl světoznámý profesor přišel o práci kvůli nelegálním genetickým pokusům. Laura ve snaze zachránit rodinný podnik začne pořádat výlety do bažiny, jenže už je to dávno co tu byla naposledy, a tak se jim během výletu stane nehoda a uvíznou v bažinách. Jako kdyby to nestačilo, zjistí že v bažinách nejsou sami, společnost jim bude dělat zmutovaný prehistorický aligátor, který se před ničím nezastaví. (topr harley)

(více)

Recenze (38)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Turisti prozkoumávají mokřadla a napadne je krvelačná stvůra, která připomíná vyhynulého mořského dinosaura. Bohužel amatérské výkony, žádné napětí, stvůra vypadala spíše jako aligátor, navíc opět hrozná grafika. Dinocroc, Supergator, Predator X, pořád ta stejná pohádka. ODPAD! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nízký rozpočet, tragikomická technická kvalita, herci střídavě k smíchu a pláči. Tyhle atributy jsou už nezbytným pravidlem filmů, kde se vyskytuje přerostlé a zubaté bůhvíco ze světa fauny, či jako v tomto případě prehistorický dravec, co si pár století dáchnul. Holt zakletý žánr, aneb jsou chvíle, kdy pouhý entuziasmus nestačí.. Lochlyn Munro má stejný osud jako mop uklízečky pánských záchodů na Wilsonově nádraží - taky už vymetl spoustu sraček.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Neschopný šerif (Lochlyn Munro), jeho zástupce - bratr - trouba a všehoschopný zhrzený vědec Charles Leblanc (Mark Shepard). Navrch Laura, které se návrat do bažin příliš nevydařil. Prehistorický krokodýl je samozřejmě z nejlacinějších pixelů, což by vadilo nejméně. Nejhorší je chování postav, kterým tak příliš fandit nelze. Kladem tak jsou maximálně fotogenické bažiny, které si hvězdu zaslouží. Tenhle typ filmů mám rád, Predator X se však hrubě nepovedl. Místo zbytečného žvanění měli být všichni sežráni! ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrný film daného žánru, mě to nijak neurazilo a celkem jsem si i bavil. Malé varování, komu se tyhle film nelíbí tak ať si to ani nepouští, opravdu to ničím nevybočuje z řady animal horrorů. Digitální krokodýl je na průměrné úrovni a tak o úroveň výš než podobné monstra z dílny asylumu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Je to sice neskutečná kokotina, kterou bych přirovnal k posledním dílům Lake Placid (takže je třeba čekat něco ve stylu SyFy), ale na druhou stranu je to tak pitomé, že jsem se nad hloupým dějem, amatérskými triky a neskutečně debilním chováním postav několikrát i zasmál, takže prostě nemůžu dát odpad (i když by si ho tenhle kus rozhodně zasloužil)... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda čekal jsem to daleko lepší, je poměrně dlouho co jsem viděl nějaký horor s vodním monstrem proto jsem se na tohle poměrně těšil. Nicméně zklamání přišlo skoro hned. Tohle se snaží být zbytečně chtřejší než to je. Za prvé je tu až moc twist zvratů, které moc nefungují, a celá sebranka herců jsou strašně...Divní, nečekal jsem zázraky oni taky moc dobře nehrajou, ale to jejich chování a celé ty vztahy jsou strašně divné. Další věc které mi nesedla byly počty útok, kterých bylo dost málo. Aspoň že prostředí kde se film odehrával bylo super. Ale jinak tohle patří z toho slabšího. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Amir Valinia dostal již několik příležitostí přesvědčit diváky, že v něm něco je, ale v tomto případě platí staré známé „je to marné, je to marné, je to marné…“ Příběh samotný by se dal při troše dobré vůle označit za alespoň trochu zajímavý, jeho zpracování však již nikoliv. Klasická kostra příběhu (bažiny, nějaké to monstrum – výtvor šíleného vědce, nesmí chybět ani zloduši, tupé postavy) tohle všechno už jsme viděli tolikrát, že už to snad ani nikoho nebaví a přesto se točí další a další filmy. Důležité je sehnat několik známějších tváří (které si už v posledních letech moc neškrkly), aby se to lépe prodávalo, druhořadý expert na digitální efekty se taky hodí – však bohatě stačí ukázat ono monstrum jen párkrát – udělat pár gumových končetin či hlav taky stačí ke splnění „gore zábavy“ – no a v neposlední řadě je potřeba vymyslet několik neuvěřitelných zvratů, aby alespoň na oko vznikla jakási napodobenina atmosféry. Čert vem logiku – docela by mě zajímalo, jak dáma bez obou rukou umí tak precizně házet dynamit na cíl… Takže jediné co mě alespoň trošku potěšilo, byl návrat Eleny Lyons z mateřské dovolené, leč tentokrát nám ze svých ženských zbraní toho moc neukázala - třeba jako tomu bylo ve filmu Club Dread (2004).20% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Mám tři pohřešované, tak nechci přidat další...... Po úvodní sekvenci následují celkem povedené úvodní titulky. Jen jsou trochu krátké. Příběh může zaujmou hned od počátku. Celkem vtipné dialogy, pár dobrých hlášek. Ale dlouho to nevydrží. CITÁT - Prosím tě, kdo by chtěl koupit bažinu?........ Prvních půl hodiny to jde, ale pak nějak tvůrci ztrácejí dech a vše utápějí v bažině beznaděje. CITÁT - My tady tvoříme netvory......... Ani Predátor X samotný za nic moc nestojí. Několik opakujících se záběrů a výskoky nad hladinu příběh nezachrání. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Presne to, čo od toho očakávate. Po 22tej druhej vysielaný animal horor, s Atari CGI, ČTK ( aka WTF ) scénami, ktoré silne umocňujú nájomný herci, vypúšťajúci z úst shakespearovské dialógy. Za to všetko, si ten Plesiosaurus aspoň dve odlomené zuby zaslúži. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel by som vedieť prečo tento film nazvali ALIGATOR X. Pýtam sa preto lebo o žiadneho aligátora tu nejde. Ide o vyhynutého prehistorického pliosaura ktorého vyklonuje spochabený profesor univerzity. Chudáka vyhodili za pokusy klonovania vyhynutých tvorov. Prvá hodina bola nesmierne zábavná, samozrejme tým myslím zábavná na céčkový film. Slušný rozbeh, dobré postavy na čele s Lochlyn Munrom, dobrý bol napríklad vo Freddy Vs. Jason. Monštrum síce vyzeralo smiešne a skutočnej vyhynutej predlohe sa podobalo iba v tvare ale v tej prvej hodine sa aspoň nepohybovalo na zemi ako suchozemský tvor. Bolo to celkom tajomné a nenútilo ma to trhať si vlasy. No všetko dobré čo tu za voľačo stálo úplne potopila posledná pól hodina. To bolo niečo hrôzostrašné. Vôbec by mi nevadilo keby to bolo padnuté na hlavu alebo absurdné, aspoň by som sa zasmial, ale tuto to bolo akoby improvizované. Akoby mal tvorca už iba jeden deň na dokončenie filmu a tak vymýšľal scény čo najrýchlejšie aby to už bolo hotové. Nebudem tu rozoberať všetky absolútne nelogické a idiotské momenty, posledný pól hodinový šmejd ma nahneval.1* ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak jako bomba to nebyla, ale zas takovej děs jak se zde zdá, také ne. Prostě tu máme asi tak tisící variaci na Čelisti akorát, tentokrát v hlavní roli je krokodýl ee pardon chci říci aligátor a navíc ještě prehistorickej. Odehrává se to v bažinách, kde panuje takovej smutek, že Atrej s Artexem by tam tutově zůstali oba dva a animace prealiho (zkratka pro prehistorického aligátora) vypadá jako z počítačové/konzolové hry. Ze staré počítačové/konzolové hry. Hodně staré. Pamatujete na hry na Atari? No nic popojedu...Takže kromě těchto drobností je to celkem koukatelné. Občas je někdo sežranej, občas se objeví preali a za devadesát minut je konec. Co více si přát. Snad jen o tři hvězdy lepší variaci...Jo a dodatek...Tohle není prehistorickej aligátor, ale úplně jiná obluda...ale tak jako že to je preali... ()

Dont odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte neuvěřitelně přihlouplý film o zmutovaném monstru, s opravdu tristními hereckými výkony, naprosto strašnou grafikou a stupidními replikami jako např.: "Ta hnusná věc mi ukousla ruku, tak jsem si sehnala dynamit...", tak tohle je něco pro vás. Já to příště radši vynechám. Hůř po technické stránce udělaná příšera je dnes už k pohledání... ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Když plaval ve vodě člověk, byly kolem něj vlny. Když plaval ten obří plaz, voda byla klidná. Važte si maminky. Protože ta hnusná věc jí ukousla ruku a přestože neměla už ani jednu, tak se na desítky metrů daleko trefila hozeným dynamitem přesně tam, kam měla. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle snad chybělo všechno, od jakékoliv atmosféry, až po náké gore efekty, či herecké výkony. Už nikdy více. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Ta si bohužel zbytečně moc hrála na typický "napínavý" film o vyděračství. Monstrum: Věřím tomu, že dnes by se mi z něho zvedal kufr, specificky z jeho grafického provedení, kdysi ale právě zdejší dinosauřík ode mě schytal tři *. Herci: Opět žádní zapamatováníhodní. ()

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum je pěkné prostředí jižanských mokřadů a bažin a s tím spojená potemnělá atmosféra. Vše však zabijí dementní herci, tupé dialogy, asi nejhorší triky jaké jsem kdy viděl a naprosto nudný děj a příběh. Tady fakt není nic pozitivního. ()

Tolli odpad!

všechny recenze uživatele

Nevydržel sem koukat ani 15 min. Tohle je opravdu příšerné a i po pár minutách se bojíte že to bude pokračovat... Strach bohužel není z atmosféry, ale z toho jak je film hrozný. ()

Reklama

Reklama