Reklama

Reklama

Predátor X

  • USA Xtinction (více)

Obsahy(1)

Když se Laura po dvaceti letech vrací do rodného města, zjistí, že nic není tak, jak jsi to pamatovala. Její otec dluží bance velkou částku pěnez, její bývalý přítel je místním šerifem a její bývalý mažel, který byl světoznámý profesor přišel o práci kvůli nelegálním genetickým pokusům. Laura ve snaze zachránit rodinný podnik začne pořádat výlety do bažiny, jenže už je to dávno co tu byla naposledy, a tak se jim během výletu stane nehoda a uvíznou v bažinách. Jako kdyby to nestačilo, zjistí že v bažinách nejsou sami, společnost jim bude dělat zmutovaný prehistorický aligátor, který se před ničím nezastaví. (topr harley)

(více)

Recenze (38)

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Louisiana a jej bažiny sú tu opäť. A samozrejme, aj s nejakým novým obyvateľom s dlhým telom, šupinatou pokožkou a papuľou plnou ostrých zubov. Akurát, že ta potvora je nechutne digitálne spotvorená, herci nechutne nesympatickí a film nepozerateľný. Jeden z najhorších filmov o krokodíloch, aký som kedy videl pozostávajúci z celej haldy klišé, ktoré do seba často ani nezapadnú, len sú na seba ponadväzované bez ladu a sklad. Vrcholom je uvedomelý darebák, ktorý j tak uvedomelý, že uznajúc si svoju chybu, nedá sa zachrániť z horiaceho auta a radšej tam uhorí.. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Kdyby z filmu vystříhali všechny záběry s herci a gumoidním pliosaurem, byl by to celkem pěknej dokument z podzimních floridských bažin, ta krajina je úchvatná. Závěr filmu je jedna z nejvíc LOL scén v dějinách monster braku. "Ta hnusná věc mi ukousla ruku, tak jsem si sehnala dynamit.", tomu říkám vyvrcholení :D ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nízký rozpočet, tragikomická technická kvalita, herci střídavě k smíchu a pláči. Tyhle atributy jsou už nezbytným pravidlem filmů, kde se vyskytuje přerostlé a zubaté bůhvíco ze světa fauny, či jako v tomto případě prehistorický dravec, co si pár století dáchnul. Holt zakletý žánr, aneb jsou chvíle, kdy pouhý entuziasmus nestačí.. Lochlyn Munro má stejný osud jako mop uklízečky pánských záchodů na Wilsonově nádraží - taky už vymetl spoustu sraček.. ()

Dont odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte neuvěřitelně přihlouplý film o zmutovaném monstru, s opravdu tristními hereckými výkony, naprosto strašnou grafikou a stupidními replikami jako např.: "Ta hnusná věc mi ukousla ruku, tak jsem si sehnala dynamit...", tak tohle je něco pro vás. Já to příště radši vynechám. Hůř po technické stránce udělaná příšera je dnes už k pohledání... ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel by som vedieť prečo tento film nazvali ALIGATOR X. Pýtam sa preto lebo o žiadneho aligátora tu nejde. Ide o vyhynutého prehistorického pliosaura ktorého vyklonuje spochabený profesor univerzity. Chudáka vyhodili za pokusy klonovania vyhynutých tvorov. Prvá hodina bola nesmierne zábavná, samozrejme tým myslím zábavná na céčkový film. Slušný rozbeh, dobré postavy na čele s Lochlyn Munrom, dobrý bol napríklad vo Freddy Vs. Jason. Monštrum síce vyzeralo smiešne a skutočnej vyhynutej predlohe sa podobalo iba v tvare ale v tej prvej hodine sa aspoň nepohybovalo na zemi ako suchozemský tvor. Bolo to celkom tajomné a nenútilo ma to trhať si vlasy. No všetko dobré čo tu za voľačo stálo úplne potopila posledná pól hodina. To bolo niečo hrôzostrašné. Vôbec by mi nevadilo keby to bolo padnuté na hlavu alebo absurdné, aspoň by som sa zasmial, ale tuto to bolo akoby improvizované. Akoby mal tvorca už iba jeden deň na dokončenie filmu a tak vymýšľal scény čo najrýchlejšie aby to už bolo hotové. Nebudem tu rozoberať všetky absolútne nelogické a idiotské momenty, posledný pól hodinový šmejd ma nahneval.1* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Louisaně v lokalitách Baton Rouge a St. Gabriel. (Terva)

Reklama

Reklama