Reklama

Reklama

Dokumentární cyklus České televize o vesnicích a jejich okolí. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá REALIT šou s šaškujícím a deklamujícím Tučkem (Šlajs se asi odstěhoval za Hliníkem do...) čili další naprosto nicotný vývod peněz z "televize veřejné služby"... Tak ještě že si paní Wimmerová za všechnu svoji dosavadní úžasnou tvorbu našudlila na ten >čechizovanej< statek >brumloffského< typu a účast na téhle chalupářské onanii jí doufám zaplatí aspoň novou střechu! Takhle to teď prej v naší >veřejnoprivátní< chodí, zvláště pak jede-li kolem Kudrna. Tak to se teda těšíme na další chalupářské objevy soudruhů a soudružek z čétéčka. Úžasnej pořad, zvláště pak dramaturgicky, jeden z toho má hned vzrušenej okolík, ale ty výběrové obce samozřejmě za nic nemůžou. Já vím a chápu, že televizáci maj doslova prostonárodní vztah k chalupám a chalupářům a i ten Tuček potřebuje opravit svou trafiku... Holt jsme národ trafikantů - ééé pardon chalupářů - byť to tady prej ale pomalu skupujou Rusáci a Holanďani... - - - P.S. Název taky úžasnej, na tom se musel vycákat nejspíš celý tým šašskotelepissáckejch mudrlantů a jazykozpytců... °-/ - - - P.P.S. Ejhle zlaté tele: http://www.goldendawn.cz/home.html - - - - - (Vídáno občasně na >veřejnopissním prostoru< , po části s nemovitostí výše zmíněné pí rejžiserky ze dne 11.9.2011 hodnocení 8., komentář zde jako druhý - 14.9.2011) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak já na rozdíl od ostatních L. Tučka rád. Někdo ho zná z Na stojáka a někomu možná řekne více Lucián Krutomluv tedy jeden z legendárních moderatizátorů ještě legendárnějšího Rádia Limonádový Joe. Kdo měl za života to štěstí a tohle rádio i jeho partu zažil pak ví. Na ostatní může Tuček působit už jen od pohledu abych tak řekl ,,zvláštně'' :-). I mně překvapila jeho účast jako průvodce, ale jaký je mezi ním rozdíl a Vladykou, Munzarem atd...? Pan architekt Vávra taky krásně národ provedl Šumnýmy městy a ve volnu divoce křepčí v lecčems šíleném u Sklepáků. Výlet po vesničkách byl dobrý nápad. Bylo to zase něco jiné než všechny ty cestovací pořady do zahraničí... * * * ()

Reklama

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Srážky za zásadní neúctu vůči divákovi v podobě průvodcovského pseudo-l´art-pour-l´artismu, který přebíjí občasné záblesky sdělení s mnohými dalšími formálními nedostatky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama