Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Typické hororové béčko se zajímavě pojatým zlem, skvělými maskami a mizerným CGI. Tomuhle filmu by slušela péče Johna Carpentera. Ten by si pohlídal hudbu a přitáhl zajímavější herce. Hlavní hrdinku jsem si nakonec oblíbil, záporáka díky jeho charisma přijal a Roberta Englunda ocenil, jenže většina zbylých je bída a ještě větší bída. Vesměs nesplňují ani velice nízké požadavky na žánr a někteří stěží dosahují úrovně schopnějších pornoherců. Líbil se mi scenáristův černý, trochu ujetý smysl pro humor. Není ho dost na hororovou komedii, ale na odlehčení překvapivě krvavého děje stačí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

30 %. Džinovia v hororoch skoro vždy smrdia prúserom (Lampa, Krvavý piesok) a Wishmaster nie je výnimkou. Nesympatická, protivná a hysterická hrdinka, džin ako hororová postava je blbosť, žalostné triky a zlosyn s imidžom nevydareného gigola - hmmmm, to ozaj nie je strašidelné, napínavé, temné a ani pôsobivé. Sú tam humorné vsuvky, ale mne humor a horor dokopy nikdy príliš nešli. Trocha to mohli vylepšiť Ted Raimi, Robert Englund a Tony Todd, ale tí tu takmer ani nie sú. Bavilo ma iba finále, kedy sa Greg Nicotero riadne vybláznil. Paškvil. Béčkarské céčko z produkcie Wesa Cravena. Detektíva si zahral Ricco Ross alias Frost z Aliens alias najneviditeľnejší mariňák z oddielu poručíka Gormana. Čo dodať. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade, ide o excelentnú ukážku práce ešte excelentnejšieho maskérského štúdia KNB EFX Group Inc., ktorého jeden zo zakladateľov v tomto prípade zobral do rúk aj oprate samotného filmu. Následne je to snímok z dôb, keď sa do kín ( teda hlavne zahraničných ) dostávali horory, ktoré nevsádzali na strašidelnosť, alebo vymakanú atmosféru ( Wanovky, či J-horory ), ale na splatter a maskérske efekty. Z môjho pohľadu veľké plus. A keď si do toho niekto namontuje žánrové držky ( Divoff, Englund, Hodder, Raimi, Bannister, Troyer, Scrimm, Todd ), či už v zamaskovanej alebo skutočnej podobe, nemôže ísť o nič iné len o malú raritu a lahôdku pre fanúšika. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bravúrny starosvetský slasher. Poctivá práca s maskami, ručnými efektami, umelou krvou a k tomu ešte charizmatický ústredný zabijak a kvantum hororových legiend v podporných rolách (mnohé ale vychádzajú navnivoč, taký Ted Raimi je trestuhodne premárnený, aj Englund by si zaslúžil väčší priestor). Chýbajú tu azda len nahotinky. Príbeh je skvelo napísaný, mytológia premyslená a záver je dostatočne prekvapujúci. Akurát Andrew Divoff bez masky džina mi nesedel. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No těbůh, to jsem se zase jednou nechal ovlivnit ratingem přes 64 %, bože můj, taková debilita....film, který se natočil v roce 1997 vypadá spíše jak z roku 79 - ať už jde o mizerná efekty, silně céčkový nádech a idiocie všech přítomných herců, kterým vévodí skřet Divoff, dokoukal jsem spíše z povinnosti...................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)

Reklama

Reklama