Reklama

Reklama

Škleb

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2011, 14 min

Recenze (13)

choze 

všechny recenze uživatele

Atmosférická absurdní hříčka s parádní kamerou, která je neustále v pohybu. Body navíc za to, že jsem knihovník. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

S hudebním podkresem bych zde tak netlačil na pilu, vyloženě to ruší. Tak přece buď chci natočit hudební klip, nebo krátký film s nějakým sdělením. Jinak celkem dobré (až na pitomou pointu), lze-li tedy za klad považovat to, že jsem u toho neumíral trapností jako u jiných podobných filmíků tohoto typu :) ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Autor umí, záměr má bohulibý, ale že by se mi nějak chtělo rozhazovat hvězdičky, to zase ne. Úvod slibný, finále přesvědčivé, ale nic z toho nelze vypovídat o celém filmu. Hercům i režii lze 100% věřit, že postavy představují reálné mladé lidi v knihovně, díky čemuž to celé vůbec nějak funguje. Poprvé mezi "čsfd amatéry" narážím na autora, kterému šlo v tomto ohledu evidentně o víc, než aby si kamarádi zahráli ve filmu. Anebo má schopné kamarády. Prostě ví, která bije. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda...jedním slovem naprostá nuda.... Po rozvinutí zápletky čekalo krátkometrážní film z prostředí naší krásné Olomouce a to konkrétněji z prostor Univerzity Palackého prachsprosté vypnutí mou rukou. Nic co by mě nějak nadchlo, pobavilo, zaujalo. Asi se dám na filmařinu, když tam točí takové prasečinky. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to od autorů vysoce nezodpovědné. Mládež už takhle do knihoven nechodí a tohle video ji ke čtení rozhodně nepřitáhne. Navíc nemám rád násilí. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Sorry,ale tohle je sračka :-( Jan Haluza umí lepší kousky. Né vždy se vše podaří :-( Paradoxně se to,ale jiným uživatelům líbí víc než mě! 15% ()

ShirleyS. 

všechny recenze uživatele

Originálna pointa (ktorá ma držala v napätí až do konca), dobre zvládnutá akcia, slušní herci a VYNIKAJÚCA kamera. Tento film ma naozaj bavil. Vytkla by som (ako tu už zaznelo) nie úplne najlepšie použitie hudby (v druhej polovici je už lepšie) a ruchov a miestami presvetlené zábery. Ale ináč podarené dielko, kiež by takých bolo viac (hlavne z knižníc :)) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Jan Haluza a jeho "tým" mě vážně baví. Tohle je amatérský film v té nejlepší formě s jakou jsem měla možnost se seznámit. Rychlé, úderné, jasné, vtipné, s myšlenkou. A to celé beze slov. Na herecké výkony si tentokrát nemůžu stěžovat. Všichni byli dobří, obzvlášť Miloš, ale to už je můj osobní názor. Celkově si myslím že je to zajímavé, a opravdu to vůbec nenudí. ()

Vierzbowski 

všechny recenze uživatele

Škleb mně zaujal svým nápadem a v některých případech i zpracováním. Mám vcelku rád tyhle do absurdna dotažené maniakální nápady. Mm trochu výhrady k celkovému zvládnutí konceptu, kdy se postupně mění motivy jednotlivých protagonistů, aniž by bylo jasné proč. Chválím naopak honičku v knihovně a úprk před šílencem v druhé části, který je dobrý a má správné tempo. ()

Reklama

Reklama