Reklama

Reklama

Looney Tunes: Úžasná show

(seriál)
  • USA The Looney Tunes Show (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2011–2013), 18 h 47 min (Minutáž: 20–22 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Potěšte se novou populární sérií animovaných grotesek, které navazují na milované postavy Looney Tunes a přinášejí vám neuvěřitelně bláznivá dobrodružství, která si zamiluje celá rodina. Nejdříve si králíček Bugs a kačer Daffy v Nejlepších kámoších vyzkoušejí své přátelství v soutěžní hře. Když Bugse a Daffyho chytí při dělání nepořádku, zjistí Krimipták a krimikrálík, že se jim život v base líbí. V Pouze pro členy Bugs a Daffy předstírají, že patří do exkluzivního country klubu, kde Bugs potká nádhernou... ale strašně užvaněnou... králici Lolu, která se do něj šíleně zamiluje. Výpadek proudu pak nakonec v epizodě Sousedská výpomoc přivede do jejich domu souseda Yosemite Sama a díky jeho výbušné povaze začnou lítat jiskry. A jiskry se změní v ohňostroj legrace ve videoklipech, v nichž účinkují marťan Marvin, Yosemite Sam a další hvězdy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Looney Tunes rozvedení do seriálu sice prinášajú staré známe postavy, ale inak sa bavíme len o napodobenine toho, čo bývalo kedysi klasikou televíznej animovanej zábavy. V rámci seriálov pre deti ide ešte stále o nadpriemer - moje hodnotenie značne zráža otrasný slovenský dabing, ktorým seriál počastovali na Dajte - ale dva metre do vzduchu z neho skákať jednoducho nebudem. Zatiaľ ho beriem ako ekvivalent napr. k Tom and Jerry Kids. Aha, a ešte niečo - 3d kojot Vilda a pták Rychlík? To má byť čo za vtip??? ()

chevronman 

všechny recenze uživatele

Proti nové animaci nic nemám, nicméně mě mrzí, že nejde o klasické animované grotesky se známými hrdiny z Looney Tunes, bohužel. Ale to nevadí, přesto naši známí hrdinové hláškují ostošest a kupodivu jim to i docela jde. Jediné, co mi však nesedí, je kupříkladu život Duffyho a Buggse v americkém domě někde na předměstí L.A. (kecám, vůbec nevím, kde ti dva žijí, ale vypadá to tak), hrdinové se vozí v autech a telefonují mobilními telefony, tudíž jsou všichni tak nějak vytrženi ze svého "přirozeného" prostředí, a to je věc, kterou jaksi nedokážu překousnout. Chápu ale, že to je produkt určený spíše menším dětem. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Looney Tunes jsem měl, vedle Kačerů z Kačerova a dalších podobných seriálů, jako dítě velmi rád. Bohužel Úžasná show není tak úžasná. Stále tu máme nestárnoucího králíka Bugse Bunnyho a kačera Daffyho, sem tam se objeví i marťan Marvin, Tweety, Coyote, Taz či Road Runner.  Naopak pravidelně sledujeme Yosemite Sama, Porkyho a Speedyho Gonzalese. Většina postav se ale objevuje buď pouze sporadicky nebo vůbec. Pořád najdeme humorné příběhy, ale na ty starší, osvědčené to nemá. I proto, že každá postava měla své vlastní příběhy a tím pádem celý humor a originalitu pro sebe. To občasné míjení za asistence hlavních postav už nemá původní kouzlo. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tyhle moderní verze klasik by měli zakázat. Laciná kresba a nesmyslné zápletky mysl dečka akorát degradují. Moderní poselství jsou děsivá. Když se bezúčelně zabíjeli, byla to aspoň zábava. Opráším videokazety. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Králík Bugs Bunny má v první sérii mírně fialový odstín a ve druhé sérii je již ryze šedý. (Vitox)

Reklama

Reklama