Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(6) / Epizody(132)

Obsahy(1)

V animované parodii na soutěžní reality show uvidíme povzbudivé momenty i podrazy, intriky, sabotáže a zrazená spojenectví. (Netflix)

Recenze (2)

char_t 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná parodie, aspoň pro nás, co jsme sledovali i ony reality show, na kterých se TDI přiživuje. První série, tedy Total Drama Island, si za vzor vzala Survivora a podařilo se jí ukázat všechna jeho klišé - od stereotypních postav, přes producenty ovlivňované soutěže, až po zákulisní přetahování. Škoda jen velkého počtu dílů - 28 je fakt moc, být dílů půlka, nemuselo TDI vykrádat samo sebe... Další série (T.D.Action, T.D.World Tour...) pak parodují jiné reality show, ale ty si nechám na později, po tolika dílech nemám bezprostředně chuť na další kolo... 65% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak strašně moc pitomé, že to není možné. Jenže je tu taky ta skutečnost, že jsem celou první řadu (26 dílů) viděl zhlédl za 6 dní, protože je to zároveň hrozně návykové a chtěl jsem vidět, jak to bude pokračovat. Asi jako u normálního Survivora. Celou dobu jsem si říkal, jaká je to blbost, ale jak to zároveň odpovídá svému předobrazu a zvědavě sledoval, koho a jakým blbým způsobem příště vyhodí. Ta délka je ale opravdu moc a časem se to okoukalo. Druhá řada mě v tuhle chvíli vůbec neláká. EDIT: I po druhé řadě pořád stejně pitomé opakující se a málokdy opravdu vtipné. Přesto si však nemohu pomoct a musím se koukat dál a dál. Takže vlastně jako ty originální show, které to paroduje. Blbé, ale dobře sledovatelné. Po zhlédnutí celého mi vychází trojka jako průměrná známka, ale zároveň nemůžu říct, že by mě to nebavilo. Sledoval jsem to jako Survivora, kdy mi i záleželo, kdo vypadne, ale navrch to mělo humor, který se různou měrou dokázal trefit a pobavit. Nejlepší bylo jasně World Tour, nejhorší asi Action, i když Revenge of the Island taky nic úžasného nebylo. ()

Reklama

Reklama