Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

verbal 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny naprosto jemné, citlivé a inteligentní zábavy podkreslené nádherně něžným, sofistikovaným humorem a hravou filosofií! Vždyť co nás už může zahřát na duši a obohatit víc, než lidožravá, přerostlá spermie šukající sochu svobody, homomedvědodlak, multilinguální Hitler nebo zombie kouření utržených čuráků!! Naprostá dokonalost, která ukáže i těm nejcitlivějším povahám, že poctivá a moudrá filmařina nemá ještě zdaleka odzvoněno!! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající brakový nechutný úlet a zároveň fantastická pocta tomuto žánru plná nadsázky, trapného humoru, příšerných triků, skvěle špatně hrajících herců a všeho ostatního co prostě k správnému braku patří. Bavil jsem se po celou dobu maximálně, od počátečních úsměvů až po naprosté záchvaty smíchu, zejména u The Diary of Anne Frankenstein. Chillerama rozhodně není pro každého, ale pro mě je to jeden z nejzábavnějších filmů, co jsem v poslední době viděl. P.S. Konečně vím, jak je to s doubly. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco úžasného. Netroufám si hádat, jak film zapůsobí na průměrného diváka, ale já se tedy bavil náramně. Jediné, co si troufnu silně zkritizovat je film o teplých medvědodlacích, který není úplně průserový, ale jeho kvalita je naprosto někde hluboko pod kvalitou zbylých snímků i nosného příběhu. Zbytek filmu je to naprosto skvostná zábava s velmi jemným nevtíravým humorem. Velký dojem na mě rovněž udělalo, že všechny tři filmy byly natočeny technikou velmi různou z nejrůznějších období hororové kinematografie, kde si ze všech technických kousků daného období dělají tvůrci dost velkou srandu. Docela dlouho jsem se u hororové komedie takhle nebavil. Fakt jen škoda těch mědvedodlačích teploušů. Bez nich by to byl plný počet. Takhle * dolů. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

VELKÉ PŘEKVAPENÍ! A to především proto, že nejsem fanouškem ani hororů a ani starších filmů - v podstatě jsou to dva žánry které nevyhledávám vůbec, případně jen zřídkakdy - a právě tyto dva žánry jsou hlavní náplní tohoto filmu. Popravdě jsem čekal, že Chilleramu jen tak "projedu šipkami" a mávnu nad ní rukou, že mě vůbec nezaujme. Očekávání z tohoto filmu byla na bodu mrazu a možná právě proto jsem po zhlédnutí tohohle úletu tak nadšen. Ano, úlet je to pravé slovo pro tento snímek. Ale úlet v tom správném slova smyslu. Ne úlet jako třeba tato korejská p*čovina. Nehledě na ty kozatý dámský role. Navíc pan K. je perfektní uvaděč! Jinak co se týče minifilmů, tak Ukousnutý péro - 3*, Wadzilla - 4*, Medvědodlak - 1*, Paní Frankensteinová - TOP část, jasných 5*, Deathication - Odpad!, ten poslední snímek mě teda pěkně NASRAL - a to doslova (dozvíte se proč). Normálně za tři, ale za povedený úlet a nevšední zpestření mého filmového vkusu ještě jednu přidám. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt strašná konina!Wadzilla a The Diary of Anne Frankenstein boli fajn,no zvyšok mi prišiel viac trápny,ako vtipný.Tiež bohužiaľ nemám taký zmysel pre humor,aby som pochopil otrasné hudobné vsuvky,ktoré považujem za najväčšie peklo v celom filme...Slabé tri hviezdy,ale neskôr možno ešte jednu uberiem... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama