Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frances má 16 r., v partii chalanov, ktorí ju učia surfovať má prezývku Škvŕňa (Mrně) a prežíva prvú lásku... (TV Markíza)

Recenze (6)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, zlatá dobrá Pomáda, u ní mi ty scény aspoň nepřišly tak směšný... tohle bylo vážně slabý a celkem o ničem. Ale čemu jsem se vážně musela smát, tak to bylo zachycení toho, jak celá ta banda výrostků serfovala na vlnách, připomnělo mi to tu scénu ze Starců na chmelu, jak tam na konci ty dva zamilovaný spolu běží někam "kupředu do života" - zpětná projekce na pozadí je prostě zpětná projekce :D ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Sčasti hudobný, sčasti romantický, možno aj pre niekoho vtipný, v každom prípade ide o teenagerskú romancu z dôb minulých, kde mladé dievča objavuje prvú lásku. Pre nášho diváka je najzaujímavejším faktom stretnutie so Sandrou Dee, ktorú u nás vôbec nepoznáme. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Prehistorický film "pro ta naše děcka", potácející se ve staropanenské schizofrenii pruderie a podprahové erotiky. Pokud je na něm dnes něco zábavného, jedině snad bezděčně komická zadní projekce za surfujícími teenagery, které navíc hraje skupinka opruzených třicátníků. Podobnost s Pomádou, kterou zmiňují kolegové, asi není náhodná. Pomáda se neodehrávala ani tak v 50. letech jako ve filmové iluzi 50. let, jak je podobné kousky zobrazovaly. Pokud si dobře vzpomínám, pomádová Sandy je dokonce kýmsi posměšně oslovena Sandra Dee, což je jméno zdejší protagonistky. A že byla Olivia Newton-John uhnětena do podoby jejího klonu, je zřejmé na první pohled. 20% ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Když jsem to pustil v televizi, nejdříve jsem myslel že je to pomáda. Poboné typy postav, stejná stylizace, akortá ten děj mi trochu neseděl. Není to špatný, ale na Pomádu to nemá ;) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jedine dva filmy, ktore som od rezisera Wendkosa videl, boli Dela pro Cordobu, Pistole sedmi statecnych. toto je jeo treti film, co s om videl. No a som sa rozhodol, ze dalsi uz pozerat nebudem. Takmer vsechno spatne, pribeh je slaboduchy, dialogy tiez ...... skoda dalsich slov : 7 % ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama